Peta-Biker Odesláno 12. února 2009 Nahlásit Odesláno 12. února 2009 Mazec, tady se člověk zeptá a sám si odpoví :D
lib Odesláno 12. února 2009 Nahlásit Odesláno 12. února 2009 Milan S. napsal: Nějak se marně snažím dopátrat co je těmi "žabáky" myšleno, může mi to někdo v kostce (tedy jasně a jednoduše) vysvětlit? Pokud to budu moc zjednodušovat nebo budu úplně mimo, prosím o opravu někým kompetentnějším. Pilotky i "žabáci", tj. hodinky žabích mužů, mají svůj původ ve 30. letech, v letech vyzbrojování se na WWII, a následně v období WWII. O tehdejších pilotkách, nebo raději B-Uhr, se dá spoustu najít právě pod tímto heslem ve zdejším vyhledávači. Hodinky pro protápěče z tehdejší doby jsou asi nejlépe reprezentovány značkou PANERAI. Tyto hodinky používalo italské námořnictvo, přesněji jednotky "žabích mužů", kteří řídili a operovali miniponorky. Něco jako řiditelná torpéda, která se po navedení nálože na cíl vracela zpět na základnu. Samozřejmě se nejdnalo o nějaké potápěčské hodinky v dnešním slova smyslu. Tato "torpéda" operovala jen několik metrů pod hladinou. Když si zde nebo jinde hodíš do vyhledávače heslo " Panerai", "Panerai history" apod., dozvíš se mnohem víc. Německé námořnictvo si můžeš vyhledat pod pojmem "Kampschwimmer", "Kriegsmarine Uhr" apod.
Milan S. Odesláno 12. února 2009 Nahlásit Odesláno 12. února 2009 Peta-Biker napsal: Mazec, tady se člověk zeptá a sám si odpoví :D haha hodný kolega mi odpověděl přes PM jenže moc obecně, potřebuji vědět jakou mají souvislost ti žabácí s touto limitkou?, pokud to ale není moc složitá otázka
lib Odesláno 12. února 2009 Nahlásit Odesláno 12. února 2009 Peta-Biker napsal: Mazec, tady se člověk zeptá a sám si odpoví :D Znáš pojem "sebevzdělávání"?
Peta-Biker Odesláno 12. února 2009 Nahlásit Odesláno 12. února 2009 Milan S: Nezlob se, já bych poradil, ale nechtěl jsem psát něco, o čem jsem si nebyl jist, zda to je, či není pravda Přece jen , moje domény jsou zejména u jiných značek - Seiko a Omega , až budeš mít čas, mrkni do fotogalerie lib: Libore, , znám, nevím, kdo s ním přišel jako první, ale kdo má patent na gumičky, to vím
lib Odesláno 12. února 2009 Nahlásit Odesláno 12. února 2009 Milan S. napsal: jakou mají souvislost ti žabácí s touto limitkou? Myslím, že v ekonomické teorii se tomu říká "substituce". Jestliže máš na stole 1kg hovězího, nemáš zapotřebí 1 kg vepřového. Jestliže cílíš na "žabáky", "pilotky" nekupuješ. Ovšem to platí jen za předpokladu, že nejsi chronomagor
Friedrich Odesláno 13. února 2009 Nahlásit Odesláno 13. února 2009 Onion napsal: Friedrichu: Začínáš mně pěkně s...t ... vyjel jsem po tobě pro ty tvoje blbý kecy ky jsi odsuzoval jednoho kolegu kvůli tomu, že se zmínil o budoucím, možném prodeji hodinek... Njn, napsal jsem ti to"do očí" tak tě se...u. Nevím jestli to děláš záměrně nebo omylem ale mlžíš a snažíš se ovlivňovat docela nemotorně a táhne se to celou touhle l.e. - jen aby byly nakonec tak jak ty chceš nebo potřebuješ. Onion napsal: A co mně fakt nakrklo tak tvrzení a kecy a odsudky o nějakém "fuj prodeji" jak tady presentoval Friedrich.... Ó děkuji za tolik tvé přízně, leč do tábora svých pochlebovačů se mnou nepočítej, ať jsou tvé znalosti hodinek jakékoliv. Když už se tu o mne tak často otíráš, mohl bys mi zde prosím připomenout koho přesně a adresně jsem kde jak odsoudil a kde jsem prezentoval nějaký "fuj prodej" ?? Jestli se nepletu, tak adresný jsem tu zatím byl jen k tobě a to od té doby co jsi se do mě navezl. Přiznat se mohu pouze k tomuhle: Friedrich napsal: Nic logického na těch argumentech není, jen z toho smrdí záměr je "jednou" střelit za co nejvíc . . . hnus velebnosti, jít do limitky a už myslet na kšeft. Za tím modrým si stojím, ať už to pochopíš v dobrém jako popíchnutí, či ve zlém jako fakt. To zelené je půjčené z jedné české komedie. A ten smajlík . . . ? . . . no zlobil by ses na mimi ? . . . pochop ho jak chceš - je ale srandovní. A ke tvé smůle to tam na předešlý příspěvek reaguje pouze tím, jestli to byly argumenty logické nebo ne a proč. Všimni si, že jsem v tom příspěvku NIKOHO necitoval, nenapadl, adresně neurazil. Pokud to někdo vztáhl přímo na sebe -> např. ty s těmi tvými V.I.P co jim nápis Chronomag vadí, nosí IWC ale nevadí jim "jen" Steinhart . . . za to si jaksi můžeš sám. A kecy ? Jistě, jsme na diskusním fóru, ty nám tu valíš klíny do hlavy že chceš limitku takovou a makovou protože jinak do toho nejdeš jelikož tví přátelé by nechtěli darem hodinky (už tak dýnkem daleko od předlohy) s názvem místa kde "vznikly", a našel se holt jeden, kterýho ti V.I.P nezajímají a má kecy, no. Onion napsal: btw: dost mně i serou kecy typu: Je to přece kočkopes tak tam můžeme napsat tohle a přilepit támhleto etc. etc. ...Já k tomu jako ke kočkopsu nepřistupuji a od toho se od samého začátku odvíjí i můj přístup k téhle limitce... . . . by mne zajímalo kdopak se, v tomhle smyslu a takhle jak jsi to reprodukoval, vyjádřil o této l.e. ?? - a ať tě ani nenapadne to "lepit" ke mě. . . . k tomu druhému, určitě nejsem sám kdo vidí a cítí že děláš vše pro to aby to ve výsledku byly hodinky do tvé sbírky jaké tam ještě nemáš, tzn. hlavně podle TVÝCH představ, od počátku. Nalij nám čistého vína, ty šibale. Tvůj pilot.
bandicoot Odesláno 13. února 2009 Nahlásit Odesláno 13. února 2009 Friedrichu, ty si fakt myslíš, že u limitky Steinhartu se dá uvažovat o střelení za co nejvíc? Máš pocit, že tu na limitce participují hnusní překupníci? Že to nemá z mnoha důvodů ekonomickou logiku by viděli nejen členové NERVu. A ten pejorativní výraz "kšeft", ten urazit měl, to mi nevymluvíš. Ale už na kecání se*u, u limitky na uhrforu taky nebyla "príma parta" a hoďky z toho vzešly moc pěkný.
Frantik Odesláno 13. února 2009 Nahlásit Odesláno 13. února 2009 Prosim vas zavrete to tady a jdem do vedlejsiho vlakna hlasovat. A dost už
Friedrich Odesláno 13. února 2009 Nahlásit Odesláno 13. února 2009 bandicoot napsal: Friedrichu, ty si fakt myslíš, že u limitky Steinhartu se dá uvažovat o střelení za co nejvíc? Máš pocit, že tu na limitce participují hnusní překupníci? Že to nemá z mnoha důvodů ekonomickou logiku by viděli nejen členové NERVu. A ten pejorativní výraz "kšeft", ten urazit měl, to mi nevymluvíš. Nemyslím si to. Ale vyloučit to nemohu, přeci jen, jde o nějakých 25 kusů které snad budou existovat a nikde jinde nebudou k sehnání . . . doufám. A když jeden z argumentů, proč tam nemít slovo Chronomag, zní v tom smyslu že při při případném prodeji by to mohlo mít negativní vliv na cenu, tak to s tím trochu souvisí, nemyslíš ? S názory že "to tam nepatří", taky nemohu souhlasit - tyhle všechny chlívky patří se vším všudy na vnitřní stranu - takže tam ven vlastně nepatří nic, když už bychom tedy polemizovali "co kam patří nebo ne". Někdo už tady psal otázku jestli se za Chronomag stydíte, když vám některým to slovo tam tak vadí . . . . Čeština je velice bohatý jazyk a používám někdy i ty převzaté nebo slangové výrazy, kdybych tam napsal slovo "obchod" - líbilo by se ti to vic ? Význam věty by to ale nezměnilo, že ne ? Taky se mi mejdan s šibalem nelíbí ale já jsem to do osobní roviny nepřevedl. Nenechám ale překrucovat to co jsem napsal do zcela jiných významů za účelem mého pošpinění nebo zesměšňování. To, že jsem jsem si na rozdíl od jiných, za necelý rok nenaspamoval dostatečný počet příspěvků v sekcích jako humor, horské kolo, LCD atd. ještě neznamená, že se nebudu bránit šibalství.
Vlastimil Talanda Odesláno 13. února 2009 Nahlásit Odesláno 13. února 2009 Friedrich napsal: Nemyslím si to. Ale vyloučit to nemohu, přeci jen, jde o nějakých 25 kusů které snad budou existovat a nikde jinde nebudou k sehnání . . . doufám. A když jeden z argumentů, proč tam nemít slovo Chronomag, zní v tom smyslu že při při případném prodeji by to mohlo mít negativní vliv na cenu, tak to s tím trochu souvisí, nemyslíš ? S názory že "to tam nepatří", taky nemohu souhlasit - tyhle všechny chlívky patří se vším všudy na vnitřní stranu - takže tam ven vlastně nepatří nic, když už bychom tedy polemizovali "co kam patří nebo ne". Někdo už tady psal otázku jestli se za Chronomag stydíte, když vám některým to slovo tam tak vadí . . . . Čeština je velice bohatý jazyk a používám někdy i ty převzaté nebo slangové výrazy, kdybych tam napsal slovo "obchod" - líbilo by se ti to vic ? Význam věty by to ale nezměnilo, že ne ? Taky se mi mejdan s šibalem nelíbí ale já jsem to do osobní roviny nepřevedl. Nenechám ale překrucovat to co jsem napsal do zcela jiných významů za účelem mého pošpinění nebo zesměšňování. To, že jsem jsem si na rozdíl od jiných, za necelý rok nenaspamoval dostatečný počet příspěvků v sekcích jako humor, horské kolo, LCD atd. ještě neznamená, že se nebudu bránit šibalství. já myslim, že celá tato diskuze je celkem o ničem. Dle hlasování je zatím celkem jasné, že nápis většina nechce. Osobně nápis chronomag nemusím mít na dýnku, abych si vzpomněl na tento server a lidi okolo. Samozřejmě nemusíš souhlasit, ale tato hádka je celkem zbytečná. Z obou stran
Milan S. Odesláno 14. února 2009 Nahlásit Odesláno 14. února 2009 co tedy dál? jak to bude probíhat s tím objednáním a tak? ne že bych hodinky neměl ale chce to změnu
Milan S. Odesláno 14. února 2009 Nahlásit Odesláno 14. února 2009 mimochodem jsem pro každou špatnost , ale jen ať z toho nejsou žabáci ... bez bab a bez dod. nápisů!
Onisan Odesláno 14. února 2009 Nahlásit Odesláno 14. února 2009 Tak se klidni, začni zhluboka dýchat a raději počítej s tím, že ještě nějakých těch pár měsíců to potrvá... Alespoň budeš překvapen, že UŽ jsou tady Vidíš, že trvalo týden, než jsme se dohodli, že nápis ...
kubson Odesláno 14. února 2009 Nahlásit Odesláno 14. února 2009 1. Frantik 01/xx 2. Onion 3. Onion. 4. Onion 5. m01e 6. Kaja 7. Kejklik 02/xx 8. Kejklik 9. Hugo14 10. Friedrich 09/xx 11. Jaryn 05/xx 12. elloco 13. kibi 04/xx 14. Bobr 15. picipaja 03/xx 16. funf5 17. Kejklik 18. Zach650csi 19. bandicoot 20. Luk 21. Šíma 21/xx 22. lib 23. Vlastimil Talanda 24. Milan S. 25. kubson 25/25 a tím bych to uzavřel, víc strojků stejně není objednáno
Onisan Odesláno 14. února 2009 Nahlásit Odesláno 14. února 2009 Takže dámy a pánové... poslední jízda je u konce, naše lochneska právě vyjela, jiže není ani jedno volné místo! limitka obsazena
shorty.boy Odesláno 22. února 2009 Nahlásit Odesláno 22. února 2009 Tak jsem uspesne precetl cele vlakno a jsem fakt zvedavej na vysledek a tesim se na fotky. Nahodou nejake info, jak to vypada? A jak jste se vlastne domluvili?
Luk Odesláno 22. února 2009 Nahlásit Odesláno 22. února 2009 shorty.boy napsal: Tak jsem uspesne precetl cele vlakno a jsem fakt zvedavej na vysledek a tesim se na fotky. Nahodou nejake info, jak to vypada? A jak jste se vlastne domluvili? Zde to pokračuje.
Baker Odesláno 26. února 2009 Nahlásit Odesláno 26. února 2009 Na ebay nejaky podvodnik prodava vase napady.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.