Přejít na obsah

CHRONOMAG LE STEINHART - PRIHLASENI

Doporučené příspěvky

Odesláno

hale Hugo14 pokud jsi to dělal v nějaký vyšší verzi Corelu, tak by tam měla bejt volba na Pantone vzorník pak jen RGB nebo CMYK a porovnat. Jinak mám voba vzorníky jak říšskej RAL tak i emerickej Pantone. Vokulární metodou je nejblíž k black blue (Schwarz-Blau) 5004 v Ral Pantone 2767, ale ta je zase blíž k steel blue 5011 (stahl-blau??? ty říšský názvy mě jednou...). Takže to chce někoho, kdo do toho jukne a řekne ...chci to tak. Jinak nechápu proč říšskej Steinhart nepoužívá říšský standardy. Žeby to dělal někde jinde :o

• Odpovědi 218
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno
  šíma napsal:
nápis Chronomag bych viděl radši na řemenu, než na hodinkách.

Řemen nevydrží tolik co samotné hodinky takže tam bych to neviděl jako dobrý nápad.

Pochybuji, že se všichni shodneme na jednom, nějakém lepším řemenu.

Radši nějaký ten běžný a každý se pak může "dořemenit" podle vkusu a chuti.

Představuje to osobní customizaci ke které se pravděpodobně uchýlí dost členů L.E.

Někdo jich bude střídat víc . . .

Budu mezi nimi, asi zase Tornado nebo něco na ten "LW" způsob.

Odesláno

když počkáte max. pár dnů, tak bych měl dodat nejbližší ekvivalent RAL5004 v Pantone - jedna grafička má vzorníky, pecko i meka, tedy na to může odborně mrknout - má to ale zabordelený v bednách kvůli stěhování

Odesláno
  bandicoot napsal:
když počkáte max. pár dnů, tak bych měl dodat nejbližší ekvivalent RAL5004 v Pantone - jedna grafička má vzorníky, pecko i meka, tedy na to může odborně mrknout - má to ale zabordelený v bednách kvůli stěhování

hale aby nedošlo k nějakýmu vomylu. Normální vzorníky RAL a Pantone vypadaj třeba takhle.. teda bez tý kočky. Jestli jsem dobře pochopil ...pecko i meka je PC a to druhý???? takže bacha pokud nemá takovýhle vzorníky a má jen něco do kompu, tak si to může úplně stejně každej porovnat třeba tady pantone.com a ral.de. Jenže pak se klidně může stát, že z modročerný bude modročernofialová.

post-817-1234255652.jpg

Odesláno
  hciq napsal:
hale aby nedošlo k nějakýmu vomylu. Normální vzorníky RAL a Pantone vypadaj třeba takhle.. teda bez tý kočky. Jestli jsem dobře pochopil ...pecko i meka je PC a to druhý???? takže bacha pokud nemá takovýhle vzorníky a má jen něco do kompu, tak si to může úplně stejně každej porovnat třeba tady pantone.com a ral.de. Jenže pak se klidně může stát, že z modročerný bude modročernofialová.

Presne tak, proto jsem psal vyse, ze by mel nekdo kdo ma jasnou predstavu o barve jit vybrat ze vzorniku Pantone, mam rovnez oba vzorniky, ale na vyber si rozhodne netroufam.

Odesláno
  Friedrich napsal:
Vadilo by, kdyby se na to dýnko drobným písmem někam vešlo že je to ''CHRONOMAG.CZ limited edition'' ?

Aby i za XX let bylo patrno že se tu kdysi jedna partička týpků rozhodla pro tenhle podnik ?

:)

Si k tomu vytiskni a sevni tohle a související vlákna :)

Odesláno
  bandicoot napsal:
hciq: jen jsem to tlumočil, nevím k čemu je tu MAC a PC, asi něco se SW - tištěný vzorníky má ta kočka taky :-)

MAC myslela na Apple, PC je to s cim se vetsina z nas trapi navic vetsinou s Windows...

Odesláno

Pokud bude ještě místo, rád jedny vezmu

1. Frantik 01/xx

2. Onion

3. Onion.

4. Onion

5. m01e

6. Kaja

7. Kejklik 02/xx

8. Kejklik

9. Hugo14

10. Friedrich 09/xx

11. Jaryn 05/xx

12. elloco

13. kibi 04/xx

14. Bobr

15. picipaja 03/xx

16. funf5

17. Kejklik

18. Zach650csi

19. bandicoot

20. Luk

21. Šíma 21/xx

22. lib

23. Vlastimil Talanda

Odesláno
  Friedrich napsal:
. . . a budu tu knihu všude s sebou tahat, kdyby se mě náhodou někdo zeptal, cože je to za hodinky . . . :hannibal:

Já jsem rozhodně proti VŠEM nápisům... Já si budu asi pamatovat, že to vzniklo tady s touhle partou lidí... Jiný lidi asistejně bez vysvětlení nepochopí, co že je to ten chronomag... takže nějakej nápis "chronomagi limitiert edicione" :) Je akorát tak další věc která zabere volný povrch kdekoliv na pouzdře... Ty hodinky jsou dost originální i bez toho!!! A navíc jsem přesvědčen, že když ne Frantík, tak klidně já zadáme tisk těch 23 certifikátů pro ty kteří něco takového potřebují.... :)

Odesláno
  Onion napsal:
Já jsem rozhodně proti VŠEM nápisům... Já si budu asi pamatovat, že to vzniklo tady s touhle partou lidí... Jiný lidi asistejně bez vysvětlení nepochopí, co že je to ten chronomag... takže nějakej nápis "chronomagi limitiert edicione" :) Je akorát tak další věc která zabere volný povrch kdekoliv na pouzdře... Ty hodinky jsou dost originální i bez toho!!! A navíc jsem přesvědčen, že když ne Frantík, tak klidně já zadáme tisk těch 23 certifikátů pro ty kteří něco takového potřebují.... :)

Já to potřebuju rozhodně bez chronomag LE... ;)

Odesláno
  kubson napsal:
tak to nakonec vypadá že to ještě dotáhnem na 30 ;)

Hlavně aby se to dotáhlo až na zápěstí.... :crutch:

Odesláno

Ono doladit je třeba i sponu, řemen, nápis... je toho víc.

Ale to až v další fázi - tahle první specifikace měla za cíl dát Güntherovi podklad pro určení ceny.

Já osobně nápis nechci. Pro případného dalšího majitele je to velké mínus - ten ocení limitku, ale nápis ho už nebere. A i nám by se okoukal.

Odesláno

Napis nenapis - je mi to celkem jedno. Myslim ale, ze pokud v te zadni tabulce bude druh strojku, cislo strojku, zadavatel Chronomag a vyrobce Steinhart - tzn. 4 radky, tak to neni nic proti nicemu. Cislo hodinek bude pak na boku pouzdra, to dela ty hodinky trochu vyjimecne.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...