Harwey Odesláno 22. července Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července před 10 minutami, Radim01 napsal: Prosim pripsat na seznam, jsem ma mobilu a nechce se mi to vykopirovavat prstama.... Diky. ok, pripisem ta, a chces tropic alebo ocelovy tah? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radim01 Odesláno 22. července Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července před 7 minutami, Harwey napsal: ok, pripisem ta, a chces tropic alebo ocelovy tah? Pujdou oba? Pokud ne, tak kov - tropic dokoupim asi snaze?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 22. července Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července Seznam ucastniku: 1. Harwey - ocelovy tah 2. AndyAaron - ocelovy tah 3. Tikzot 4. furo - tropic 5. Greenhornik - ocelový tah 6. Mareka01 7. Radim01 - ocelovy tah moznost balicka oboch remienkov zistujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 23. července Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července takze co sa tyka dvoch remienkov tak takto: I confirm the price of 1881.- Euros/pce for The Limited Edition Skindiver steel bracelet and 120.- euros for an additional Rubber strap. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 23. července Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července hosi hosi, je tu 12 sledujucich, tak sa zapiste holomci:) lebo...... Kedze tento projekt sa zial zatial nestretol s mimoriadnym zaujmom, tak sa mi podarilo vyjednat minimalny pocet kusov na 10. Chybaju nam traja... Je to krasna limitka s podla mna paradnym cifrom, modrou keramickou lunetou, od vyrobcu s dlhovekou tradiciou. Dakujem vsetkym co sa zatial prihlasili, tak nevahajte dalsi. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aegwyn Odesláno 23. července Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července Chlapi, přidejte si mě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 23. července Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července před 11 minutami, Aegwyn napsal: Chlapi, přidejte si mě. Super! Dik Na tahu ci gume? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aegwyn Odesláno 23. července Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července před 8 minutami, Harwey napsal: Super! Dik Na tahu ci gume? Díky za zprávu. Prosím gumu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 23. července Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července (upraveno) Seznam ucastniku: 1. Harwey - ocelovy tah 2. AndyAaron - ocelovy tah 3. Tikzot 4. furo - tropic 5. Greenhornik - ocelový tah 6. Mareka01 7. Radim01 - ocelovy tah 8. Aegwyn - tropic Upraveno 23. července uživatelem Harwey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 23. července Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července Seznam ucastniku: 1. Harwey - ocelovy tah 2. AndyAaron - ocelovy tah 3. Tikzot ocelovy tah i guma 4. furo - tropic 5. Greenhornik - ocelový tah 6. Mareka01 7. Radim01 - ocelovy tah 8. Aegwyn - tropic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 24. července Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července Seznam ucastniku: 1. Harwey - ocelovy tah 2. AndyAaron - ocelovy tah 3. Tikzot - ocelovy tah i guma 4. furo - tropic 5. Greenhornik - ocelový tah 6. Mareka01 7. Radim01 - ocelovy tah 8. Aegwyn - tropic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
furo Odesláno 24. července Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července (upraveno) OK, 10 kusová limitka je super, hádam sa to podarí dotiahnuť vieme potom aj odhadnúť ako dlho budeme čakať na výrobu? nevedel by nám @Bert trochu pomôcť a pripnúť toto vlákno dočasne na nejaké viditeľnejšie miesto? Upraveno 24. července uživatelem furo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 24. července Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července A to je podle Tebe kam? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 24. července Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července Upnem to tu. Ludia zlati, potrebujeme este 2 zaujemcov, a tato skvela limitka uzrie svetlo sveta. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chuckie2 Odesláno 25. července Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července Ale tak jo, prošel jsem to a přesvědčili jste mě. Chci variantu na tahu. Vulcainy jsem tak či tak zvažoval a ta modrá se mi líbí. Jak moc dobrý je ten jejich tropic, mám ho vzít taky? Seznam ucastniku: 1. Harwey - ocelovy tah 2. AndyAaron - ocelovy tah 3. Tikzot - ocelovy tah i guma 4. furo - tropic 5. Greenhornik - ocelový tah 6. Mareka01 7. Radim01 - ocelovy tah 8. Aegwyn - tropic 9. chuckie2 - ocelovy tah 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chuckie2 Odesláno 25. července Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července Jinak nemáte někdo v Praze ty Vulcainy na tahu? Chtěl bych ho zkusit, jestli nevzít spíš tropic. Z fotek si teď nejsem jistý, zda ho chci. Jinak zájem trvá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 25. července Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července Měli je na tahu v Helveti, podívej se na jejich web, jestli je neprodali. Můžeš si tam skočit je vyzkoušet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chuckie2 Odesláno 25. července Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 9 minutes ago, lukassob said: Měli je na tahu v Helveti, podívej se na jejich web, jestli je neprodali. Můžeš si tam skočit je vyzkoušet. jj koukám, že i mají. A Jirka to tu ještě psal, blbec Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 25. července Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července (upraveno) Ach jo... Seznam ucastniku: 1. Harwey - ocelovy tah 2. AndyAaron - ocelovy tah 3. Tikzot - ocelovy tah i guma 4. furo - tropic 5. Greenhornik - ocelový tah 6. Mareka01 7. Radim01 - ocelovy tah 8. Aegwyn - tropic 9. chuckie2 - ocelovy tah 10. KFL - ocelovy tah + tropic (edit: chvili trvalo, nez jsem nasel, jak ktera vec vypada.. ) Upraveno 25. července uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Greenhornik Odesláno 25. července Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července No hurá, tak to vypadá, že se objeví na trhu několik ledvin. @Harwey dáš ještě případným zájemcům čas do konce měsíce nebo jdeš zadávat zakázku? Fakt mazec, že je Vulcain ochotný vyrábět v takto omezeném počtu. Výrobci mají nejraději 100 ks a více, aby nemuseli měnit výrobu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se