Joshua007 Odesláno 1. února 2009 Nahlásit Odesláno 1. února 2009 Zase po dlouhé době kvalitní tenisové finále........
spiderer Odesláno 1. února 2009 Nahlásit Odesláno 1. února 2009 Presunuto do ostatni diskuze a zabava.. Joshua007 - temata, ktera se netykaji hodinek, davej prosim do ostatnich diskuzi..
Joshua007 Odesláno 1. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 1. února 2009 Presunuto do ostatni diskuze a zabava.. Joshua007 - temata, ktera se netykaji hodinek, davej prosim do ostatnich diskuzi.. Díky za upozornění. Už se to nestane.....
Senseeei Odesláno 1. února 2009 Nahlásit Odesláno 1. února 2009 Zacinam mat taky pocit ze federer straca motivaciu.
Joshua007 Odesláno 1. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 1. února 2009 Zacinam mat taky pocit ze federer straca motivaciu. Myslím, že Nadal je už prostě lepší a Federer na něj neumí pořádně zahrát.....
Senseeei Odesláno 1. února 2009 Nahlásit Odesláno 1. února 2009 Myslím, že Nadal je už prostě lepší a Federer na něj neumí pořádně zahrát..... A ja si skorej myslim ze keby bol nadal pravak nebol by prvy
Joshua007 Odesláno 1. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 1. února 2009 A ja si skorej myslim ze keby bol nadal pravak nebol by prvy I o tom by se dalo uvažovat.... Ale dnes mi přišlo, že Nadal dal do hry úplné své maximum, a to nakonec vedlo až k vítěství
Senseeei Odesláno 1. února 2009 Nahlásit Odesláno 1. února 2009 I o tom by se dalo uvažovat.... Ale dnes mi přišlo, že Nadal dal do hry úplné své maximum, a to nakonec vedlo až k vítěství dat do hry maximum je relativny pojem. Niekedy staci ze mu sadnu dve lopty na zadnu lajnu a je nabudeny az az. Kazdopadne, nech sa deje co sa deje, federera mam radsej - je to pan tenista
Joshua007 Odesláno 2. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 2. února 2009 dat do hry maximum je relativny pojem. Niekedy staci ze mu sadnu dve lopty na zadnu lajnu a je nabudeny az az. Kazdopadne, nech sa deje co sa deje, federera mam radsej - je to pan tenista Já mám rád Nadala, myslím, že toho ještě hodně v tenise předvede. Ale jen do té doby, než mu odejdou obě kolena. Akorát mě bylo líto Rogera, že se rozplakal
JanC Odesláno 2. února 2009 Nahlásit Odesláno 2. února 2009 Já mám rád Nadala, myslím, že toho ještě hodně v tenise předvede. Ale jen do té doby, než mu odejdou obě kolena. Akorát mě bylo líto Rogera, že se rozplakal Sám řeším dilema komu fandit, když člověk kouká na takový tenis, ale přeci jenom mě ten Nadal přijde sympatičtější v tom posledním setu vlezlo něco Rogerovi do hlavy a byl konec... škoda, ale každý jejich zápas je skvělý
dawe009 Odesláno 2. února 2009 Nahlásit Odesláno 2. února 2009 Já jsem dilema neměl..vsadil jsem na Rogera..
Joshua007 Odesláno 2. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 2. února 2009 Já jsem dilema neměl..vsadil jsem na Rogera.. A kolik byl kurz na Nadala ??? Hmmm ....... Rozhodně lepší
jacob Odesláno 2. února 2009 Nahlásit Odesláno 2. února 2009 Mě je ten Nadal sympatičtější, myslím si, že se více tlačí na síť apod. Líbí se mi taková ta jeho "aktivní" hra. Ve finále se od druhého setu rozběhal a hrál parádně.
utrejch Odesláno 2. února 2009 Nahlásit Odesláno 2. února 2009 Mě je ten Nadal sympatičtější, myslím si, že se více tlačí na síť apod. Líbí se mi taková ta jeho "aktivní" hra. Ve finále se od druhého setu rozběhal a hrál parádně. To ti teda vazne jenom prijde. Ja jsem snad nadala na siti jeste nevidel ...
Joshua007 Odesláno 2. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 2. února 2009 Nadal hraje většinou svých vítězných úderů od základní čáry
Snow Odesláno 14. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2013 (upraveno) Tak kdo letos ? Sázím na rozjetého Andy Murraye, vítězství bych přál Del Potrovi nebo Ferrerovi. Dívám se od 23:30 střídavě na Eurosport 1 a 2. Na začátku opakovali setřih loňského finále Djokovič : Nadal 5?7, 6?4, 6?2, 6?7(5?7), 7?5. A teď to už frčí na plné pecky. Nad ránem vyhrál otravný Berdych, porazil Američana Michaela Russella 3:0 na sety. Edit - teď začal hrát Štěpánek s V.Troickim a vede 2:0 v prvním setu. Upraveno 14. ledna 2013 uživatelem thesis
Marfael Odesláno 14. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2013 Tak kdo letos ? Sázím na rozjetého Andy Murraye, vítězství bych přál Del Potrovi nebo Ferrerovi. Dívám se od 23:30 střídavě na Eurosport 1 a 2. Na začátku opakovali setřih loňského finále Djokovič : Nadal 5?7, 6?4, 6?2, 6?7(5?7), 7?5. A teď to už frčí na plné pecky. Nad ránem vyhrál otravný Berdych, porazil Američana Michaela Russella 3:0 na sety. Edit - teď začal hrát Štěpánek s V.Troickim a vede 2:0 v prvním setu. Proč "otravný" Berdych?
quest987 Odesláno 22. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2013 kde nejlepe on-line sledovat australian open a bitvu berdycha s djokovicem?
Viktor Odesláno 22. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2013 Asi někde na LiveScoreHunterJá mám zaplacený EurosportplayerZatím to ale bitva není, bohužel, první set 6:1, Berďa prohrál snad každou delší výměnu
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se