Filini Odesláno 8. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2009 takze slubeny Bond Strap: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 8. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2009 Nekterym hodinkam bond-strap sedne, jinym ne. Tohle je bohuzel prave ten pripad kdy ne. ... ale mozna take jen nemam vkus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 8. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2009 Mně se na nich líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mengelis Odesláno 8. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2009 podle mně sedne jak prdel na hrnec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chose Odesláno 8. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2009 Taky bych čekal na bond strapu větší pecku, připadají mi na něj moc naleštěné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 8. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2009 Uplne spatny mi to neprijde, ale asi bych je takhle nenosil.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 8. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2009 Fialová barva jim vyloženě nesluší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 8. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2009 Mně se ta kombinace Seamaster plus Bond NATO líbí. Navíc je to řemen z mýho šuplíku . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorg Odesláno 8. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2009 Tyhle divery volaji po tahu...slysim to az sem a nemuzu si pomoct... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 8. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2009 Pokud NATO, jedině černý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filini Odesláno 9. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2009 a co na tychto? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 9. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2009 Filini napsal: a co na tychto? Jo, tady mně to přijde sympatičtější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 9. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2009 Filini ty uz ma s tymi DS nestvi.... ja si ich asi na koniec naozaj budem musiet kupit priehlad/nepriehlad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flyte Odesláno 29. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2009 Kibi: sice OT, ale neda mi... Na Tvojej ruke sa mi zdaju strasne male. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník krystekomega Odesláno 29. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2009 Przepiękne zdjęcia Peta-Biker Překrásné fotky Peta-Biker Kibi jaki ty masz nadgarstek? Kibi, jak jste si zápěstí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník krystekomega Odesláno 29. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2009 U Ciebie PAM byłby mały Ve Vašem PAM bude malý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník krystekomega Odesláno 29. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2009 (upraveno) 2254 wygląda jak 2252 2254 Vypadá 2252 looks like Upraveno 29. listopadu 2009 uživatelem krystekomega Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník krystekomega Odesláno 29. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2009 (upraveno) Upraveno 29. listopadu 2009 uživatelem krystekomega Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník krystekomega Odesláno 29. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2009 Jeżeli masz jakiś zegarek 36 mm, to proszę wrzuć zdjęcie. Pokud máte hodinky 36 mm, prosím hodit obrázek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník krystekomega Odesláno 29. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2009 Zdjęcie 2254 na moim nadgarstku (16,5 cm) Foto 2254 na mém zápěstí (16,5 cm) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se