stando Odesláno 8. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února před 15 hodinami, miliusportos napsal: A máš gorilla nebo safír?S krytkou záleží, co pod tím je..aby se neporušilo nějáké lepidlo na šroubech nebo těsnění pod ní..nevím k čemu slouží. ...mam 51ky s MIP displayom a safirom... asi maš pravdu nebudem do toho rypat a ani nič menit, ta čierna je taka univerzalna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 10. února Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února V 3. 2. 2025 v 17:58, miliusportos napsal: No posuďte, není to hnus? Jj, ta krytka je jako pěst na oko, aspoň za mne. Já kupoval hodinky s krytkou ve stejném provedení jako jsou tlačítka či luneta. To je univerzální, hodící se ke všem řemínkům.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinJel Odesláno 12. února Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února V 10. 2. 2025 v 15:57, Ivan Lelák napsal: Jj, ta krytka je jako pěst na oko, aspoň za mne. Já kupoval hodinky s krytkou ve stejném provedení jako jsou tlačítka či luneta. To je univerzální, hodící se ke všem řemínkům.. Nejhorší je, že i ciferník hlavně na AMOLED hodinkách když máš AO zapnutý se také moc barevných kombinací nehodí. Já jen doufám, že brzy bude k dostání někde ta krytka. Pokud jí někdo objeví budu rád za odkaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 12. února Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února Já jsem s tim úplně v pohodě. Mam asi 8 ruznych barev pásků a ze by mne trápilo jestli se to hodí k té boční krytce se říct nedá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miliusportos Odesláno 12. února Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února Promiň ale hnus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 13. února Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února před 23 hodinami, miliusportos napsal: Promiň ale hnus On neříká, že se mu to líbí, ale že ho to netrápí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 13. února Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února za mna uplne v pohode, modry remen s modrou na displeji, krytka ladi s cislami hodin to, ze je neproduktivny to je vec druha:) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miliusportos Odesláno 13. února Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února Ale no tak, borci, ty barevné krytky jsou na úrovni fejk doplňků z Alliexpres.Jsou to hodinky za 25 litrů a né Amazfit za 2500..Čekám na fenix pro, snad bude.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 13. února Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února Tak čekej snad pak budeš spokojený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bukoowsky Odesláno 13. února Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února tak dlouho vyhlížené Tactixy 8 jsou konečně venku...a jakkoliv jsem si děsně přál být překvapený, je to přesně dle očekávání - poměr cena/výkon při přechodu ze sedmiček je naprostá kravina. Takže na sedmy nahodíme novej nato strap, vydechneme...a uvidíme, co za rok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 14. února Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února před 13 hodinami, Bukoowsky napsal: tak dlouho vyhlížené Tactixy 8 jsou konečně venku...a jakkoliv jsem si děsně přál být překvapený, je to přesně dle očekávání - poměr cena/výkon při přechodu ze sedmiček je naprostá kravina. Takže na sedmy nahodíme novej nato strap, vydechneme...a uvidíme, co za rok Tak to obvykle je, přecházet z předposledního modelu na poslední se nevyplatí, pokud nejsi fanatik značky a 1-2x za rok kupuješ to nejnovější. Málokdy je vylepšení dramatické, obvykle jde o evoluci a ne o revoluci, i když podle mého je F8 oproti F7 vylepšený dost a v mnoha věcech. Já ale na F8 přecházel z F5X a to už je sakra rozdíl, i když i tak jsem si staré nechal na sport a outdoor - stále toho umějí hodně, baterka drží, tak je dotahám na drsnější příležitosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bukoowsky Odesláno 14. února Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února Před hodinou, Ivan Lelák napsal: Tak to obvykle je, přecházet z předposledního modelu na poslední se nevyplatí, pokud nejsi fanatik značky a 1-2x za rok kupuješ to nejnovější. Málokdy je vylepšení dramatické, obvykle jde o evoluci a ne o revoluci, i když podle mého je F8 oproti F7 vylepšený dost a v mnoha věcech. Já ale na F8 přecházel z F5X a to už je sakra rozdíl, i když i tak jsem si staré nechal na sport a outdoor - stále toho umějí hodně, baterka drží, tak je dotahám na drsnější příležitosti. S Fenixy žiju už poměrně dost generací a jsem stejného názoru jako Ty - F8 i oproti F7 jsou solidně upgradované, dost na to, abych si je koupil - což jsem tedy zrovna před chvílí udělal Akorát jsem prostě dlouho čekal, až vylezou Tactixy, které mi vizuálně i s ohledem na pracovní využití sedí víc, doposud jsem většinou bral právě je, jelikož cenový rozdíl nebyl drastický a navzdory poměrně malému využití fičur jsem za ten look pár korun navíc dal. Jenže tady právě přišlo to zklamání - cenový rozdíl mezi F8 a T8 už je na můj vkus dost šílený a funkčně je to vlastně pořád to samé - prostě ty nůžky se rozevřely daleko víc zeširoka. Což je důvodem, proč v osmé generaci pojedu s F a uvidíme, jak příště Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 14. února Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února Jako nejlevnejsi Tactix za 35k je uz fakt maso. Na vec, co pul roku po zaruce muze odejit na baterku nebo jiny problem s elektronikou je tohle na me uz moc. Takze zatim zustanu spokojenym uzivatelem Fenix 7S asi az do doby, nez je totalne dorasuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinJel Odesláno 14. února Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února Nejlepší na tom je, že Garmin přes noc zdražil Tactix 8 o 2500kč. Před tím už to byla sebevědomá cena, ale tohle je naprostý úlet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bukoowsky Odesláno 14. února Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února před 5 hodinami, MartinJel napsal: Nejlepší na tom je, že Garmin přes noc zdražil Tactix 8 o 2500kč. Před tím už to byla sebevědomá cena, ale tohle je naprostý úlet. no jasně - protože můžou Dostali se na pozici jako Apple..dokud budou lidi každý rok dávat 30 za nový model, byli by idioti, kdyby to nezkusili...teď to bude podle mě hodně zlomový milník, ty prachy za Tactix podle mě už úplně každý nedá...je hrozně cool mít kalkulátor plochy dopadu (třeba jako já, co nemá rád výšky), nicméně pořád přitom uniká ta hlavní message...jsou to hodinky oplývající funkcemi pro složky, které obvykle mají společnou mimo jiné jednu věc - práci dělají víc srdíčkem než pro prachy, vysoký budget nebývá pravidlem Tak uvidíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busdriver Odesláno středa v 17:29 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 17:29 Vyuzivate nekdo ty "zdravotni" funkce? Je to nejak napomocny? Mam ted nejaky zdravotne bidny obdobi, tak premejslim, jestli by to bylo prinosny i v tomhle ohledu. Zaroven by to byl upgrade z F3, ktery mi na to moje pobihani po lese sice stacej, ale zacinaj bejt takovy obstarozni Jen nevim, jestli 43/47mm, krome vydrze a nizsiho ppi, by ty 43 mohly bejt na spanek prijatelnejsi. Asi nejlepsi nekde zkusit osobne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bukoowsky Odesláno středa v 18:42 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 18:42 Před hodinou, busdriver napsal: Vyuzivate nekdo ty "zdravotni" funkce? Je to nejak napomocny? Mam ted nejaky zdravotne bidny obdobi, tak premejslim, jestli by to bylo prinosny i v tomhle ohledu. Zaroven by to byl upgrade z F3, ktery mi na to moje pobihani po lese sice stacej, ale zacinaj bejt takovy obstarozni Jen nevim, jestli 43/47mm, krome vydrze a nizsiho ppi, by ty 43 mohly bejt na spanek prijatelnejsi. Asi nejlepsi nekde zkusit osobne. Pokud to bude upgrade z F3, budeš se cítit jak Alenka v říši za zrcadlem, to je bez debat Ad zdravotní funkce...já tomu říkám spíš sportovní funkce, s hodinkami spím každou noc, byť mě to vysílá...ale ta analýza spánku ve vztahu s odpočinkem a připraveností k tréninku mi tak nějak fungují, takže do toho nedloubu...a to tahám 51mm, protože výdrž baterie nade vše Po technické stránce tomu úplně nerozumím, protože jsem líný číst to, co mi to cpe před oči, abych si přečetl, ale...dá se zjednodušeně říct, že i když jen máš období, kdy víc popíjíš a méně spíš, brzo se ti začnou ukazovat odpovídající hodnoty s doporučením, jak to zkusit narovnat. Klidně asi můžu říct, že jak se přes den cítím, tak vypadají grafy a navrhovaná nápravná opatření. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busdriver Odesláno středa v 19:02 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 19:02 před 10 minutami, Bukoowsky napsal: Pokud to bude upgrade z F3, budeš se cítit jak Alenka v říši za zrcadlem, to je bez debat Ad zdravotní funkce...já tomu říkám spíš sportovní funkce, s hodinkami spím každou noc, byť mě to vysílá...ale ta analýza spánku ve vztahu s odpočinkem a připraveností k tréninku mi tak nějak fungují, takže do toho nedloubu...a to tahám 51mm, protože výdrž baterie nade vše Po technické stránce tomu úplně nerozumím, protože jsem líný číst to, co mi to cpe před oči, abych si přečetl, ale...dá se zjednodušeně říct, že i když jen máš období, kdy víc popíjíš a méně spíš, brzo se ti začnou ukazovat odpovídající hodnoty s doporučením, jak to zkusit narovnat. Klidně asi můžu říct, že jak se přes den cítím, tak vypadají grafy a navrhovaná nápravná opatření. Dik za odpoved. Je teda fakt, ze kdyz se blbe vyspim, tak to vim i bez grafu .. Proto me prave zajimalo, jestli ty namereny hodnoty (at uz oxymetr, hr nebo ekg) jsou nejak dal vyuzitelny. Ale urcite jsou, pac jinak bych si tu koupi asi neobhajil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bukoowsky Odesláno středa v 19:13 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 19:13 před 8 minutami, busdriver napsal: Dik za odpoved. Je teda fakt, ze kdyz se blbe vyspim, tak to vim i bez grafu .. Proto me prave zajimalo, jestli ty namereny hodnoty (at uz oxymetr, hr nebo ekg) jsou nejak dal vyuzitelny. Ale urcite jsou, pac jinak bych si tu koupi asi neobhajil hele, je toho o tom napsáno poměrně dost, samozřejmě čím víc s těmi čísly umíš pracovat, protože víš jak, tím větší to dává smysl. Oni ostatně ani u toho EKG nedeklarují, že ti potvrdí infarkt...ale umí zjistit, že si chlopně dělají něco, co by neměly...to samé s tím okysličením - víš že je to blbě, ale pokud nevíš, co to znamená, je to takové...poloviční Což říkám jako někdo, kdo tomu nerozumí, tak mě ber s rezervou. Ale zjevně to umí dobře indikovat, že by ses o sebe v tom určitém ohledu měl začít zajímat a podnikat kroky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno čtvrtek v 04:46 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 04:46 před 11 hodinami, busdriver napsal: Vyuzivate nekdo ty "zdravotni" funkce? Je to nejak napomocny? Mam ted nejaky zdravotne bidny obdobi, tak premejslim, jestli by to bylo prinosny i v tomhle ohledu. Zaroven by to byl upgrade z F3, ktery mi na to moje pobihani po lese sice stacej, ale zacinaj bejt takovy obstarozni Jen nevim, jestli 43/47mm, krome vydrze a nizsiho ppi, by ty 43 mohly bejt na spanek prijatelnejsi. Asi nejlepsi nekde zkusit osobne. Já mám postřeh k nošení hodinek přes noc. Nemám sice F8, ale aktuálně používám F6 a FR955. Ty FR jsou na noc poměrně výrazně lepší. Jsou menší a lehčí, takže o nich prakticky nevím. To o F6 říct úplně nemůžu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se