Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Vdaka za spravu :) tak to je divne no, ja som dnes presne rovnako meral moj cierny Ultra Fit 2 a presne 26.03 +-0.1mm

Odesláno

"Osmičkari", ako to mate s nabíjaním? Som trochu sklamany, ked to porovnam so sedmičkami. Mam 51mm solar (MIP). Po siedmich dnoch polovica baterie fuč. Za ten týžden dve hodiny aktivity s GPS a dve hodiny bez GPS. Inak zapnute iba smart funkcie a monitorovanie HR, Stres, Spanok atd....(saturacia kyslika vypnuta).

Odesláno

8 PRO AMOLED - od pátku do dnes -20%. V sobotu 8 hodin aktivita s GPS, v neděli 3 hodiny. Všechny píčoviny, včetně saturace zapnutý.

• Díky 1
Odesláno
před 18 minutami, nickolas napsal:

8 PRO AMOLED - od pátku do dnes -20%. V sobotu 8 hodin aktivita s GPS, v neděli 3 hodiny. Všechny píčoviny, včetně saturace zapnutý.

WOW...na amoled pri tom vsetkom pozapínanom a GPSku spotreba viac, ako slušná

Odesláno
V 2. 12. 2025 v 8:19, nickolas napsal:

Akorát teda nemám zapnutý allways on... 

I tak je to slušné. Mám F8, 47 mm Amoled (ještě ne verzi PRO) a i s Allways On byla výdrž bez saturace kyslíku cca 15 dnů, se saturací cca 11 dnů. Záleží pochopitelně i na zvoleném ciferníku, rozdíl může být i několik dnů. Zapnutou saturaci a vypnutý Allways On jsem nezkoušel, ale upřímně - jestli dám hodinky nabít jednou za 10, 15 nebo 18 dnů, je mi celkem jedno, hodinky jsou nabité za hoďku ale vím, že když bude někdy náhodou krize a budu dlouho bez možnosti nabíjení (což se ještě nestalo a nejspíš nestane), vypnu saturaci i Allways On a bude to OK. Z výdrže hodinek se udělala mantra a div ne ta nejdůležitější věc. Souhlas, pokud jde o srovnání Garmin vs Applet Watch nebo Samsung, 1-2 denní výdrž není pro každého, ale jestli je to týden nebo dva pro mne není tak podstatné.

Odesláno

Jo, souhlas. 10/13, nebo 20/23, to nehraje roli. Já jsem sice kvůli výdrži nakonec volil 51mm, ale myslím že bych přežil i tu kratší. Nabíjet denně, to už je opruz.

Odesláno
před 18 hodinami, nickolas napsal:

Jo, souhlas. 10/13, nebo 20/23, to nehraje roli. Já jsem sice kvůli výdrži nakonec volil 51mm, ale myslím že bych přežil i tu kratší. Nabíjet denně, to už je opruz.

Také jsem uvažoval o 51 mm, koneckonců mám i podobně velké D2 Charlie, ale nakonec vyhrály 47 mm, které mají stejně velký displej jako 51 mm, stejné funkce, jen výdrž je menší. Ale i když je na denní nošení do kanclu, na spaní atd. i těch 47 mm hodně, furt je to nositelnější než 51 mm, nehledě k tomu, že se lépe vejdou pod rukáv moto nebo lyžařské bundy. Jen teď sebou vozím třeba na služební cesty v tašce i mechanické hodinky, před jednáním je přehodím a pak si zase vezmu Garminy:-).

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...