Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 126
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník YPO
Odesláno
nj su krasne ale ako uz niekto spomenul (YPO?) maju tupe rucicky :) ale inac uz nejako sa zacinam priklanat od steinu k archimede ;)

ty "useklé" ručky jsou právě parádní a v téhle cenové kategorii jsou archimede první liga - nevím kde koupíš hodinky, které jsou kvalitně zpracované, mají AR a jdou přesně - věřím tomu, že i verze s unitasem bude stejně kvalitní jako s 2824

Odesláno
me se velmi libi. jen bych je potreboval mensi, tedy ty 42 a nejlspsi by bylo model H, tedy bez nazvu firmy.

No jo, ale ty nemají antireflex... Archimede Pilot XLH jsou parádní (nebál bych se toho rozměru)...mimostředová vteřinovka vypadá úžasně, modřené ručky taky, možná bych měl obavu z oboustranného AR (někde jsem tady četl, že se může poškrábat) a určitě by mi chyběl automat..jsem člověk zapomětlivý, zato datum by mi určitě nechybělo a rozteč nožiček 22 mm je taky fajn...řemen na nich musí vypadat lépe než na 20 mm (i když já zase preferuji kovový tah). Hele já mám zápěstí necelých 18 cm a myslím, že ještě ty tři milimetříky by jsem snesl... :thumbsup_anim:

• po 3 týdnech...
Odesláno

tak jsem už asi hodinu také hrdým majitelem XLek. původně jsem chtěl klasické Archimede Pilot (42mm), dokonce jsem uvažoval i o 39mm Mkách, ale když jsem viděl naživo všechny tři vedle sebe, hned jsem věděl, které budou moje...XLka jsou úplně o něčem jiném...ty druhé dvoje vedle nich vypadají jak bráchové ze školky

Odesláno (upraveno)
tak jsem už asi hodinu také hrdým majitelem XLek. původně jsem chtěl klasické Archimede Pilot (42mm), dokonce jsem uvažoval i o 39mm Mkách, ale když jsem viděl naživo všechny tři vedle sebe, hned jsem věděl, které budou moje...XLka jsou úplně o něčem jiném...ty druhé dvoje vedle nich vypadají jak bráchové ze školky

A hrdý buď žes vytrval a neposkvrnil ústa ani hruď řečí falešnou.......GRATULUJI :thumbsup_anim:

Edit......foto.....nezapomeň sem šoupnout nějaké to foto:-)

Upraveno uživatelem Diamondking
Odesláno
A hrdý buď žes vytrval a neposkvrnil ústa ani hruď řečí falešnou.......GRATULUJI :thumbsup_anim:

Edit......foto.....nezapomeň sem šoupnout nějaké to foto:-)

jasně, to víš že šoupnu, už jsem to fotil mobilem, ale stojí to za prd. tak len čo zoženiem volajaků lepšiu zrkádlovku.

Odesláno
jasně, to víš že šoupnu, už jsem to fotil mobilem, ale stojí to za prd. tak len čo zoženiem volajaků lepšiu zrkádlovku.

A tak sa nám to tu pekne rozrastá tá naša rodinka Pilotních gratulujem :cheers:

Odesláno
A tak sa nám to tu pekne rozrastá tá naša rodinka Pilotních gratulujem :cheers:

tak je ještě nemám ani týden, a už jsem si stačil poškrábat pouzdro. křápnul jsem s nima o zeď, když jsem na druhé ruce přenášel papouška a nedíval se na cestu. výdledkem je asi 2 mm škrábanec v pozici 1 na poudzře hned vedle sklíčka. nééé... :crying_anim: no ale aspoň si je teď poznám :)

Odesláno
tak je ještě nemám ani týden, a už jsem si stačil poškrábat pouzdro. křápnul jsem s nima o zeď, když jsem na druhé ruce přenášel papouška a nedíval se na cestu. výdledkem je asi 2 mm škrábanec v pozici 1 na poudzře hned vedle sklíčka. nééé... :crying_anim: no ale aspoň si je teď poznám :)

Válečný hodinky musej bejt pořádně ošoupaný, získaj na autentičnosti :tomcat:

Odesláno
Válečný hodinky musej bejt pořádně ošoupaný, získaj na autentičnosti :tomcat:

máš pravdu, pořádně se k tomu postavím a začnu po hospodách vyprávět zážitky z bombardování Dunkerque

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...