Allfred Odesláno 11. října Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října Tak jo, skoro dvě desítky odpovědí. Tak já si je jdu koupit. Jen teda ta barva je skoro plichta. A žena říkala, že mám vzít zelené. A jí jedny s těma blýskavýma kamínkama. Takže zelené. No, nevím, jestli ty Expy nakonec fakt nevyjdou lépe. Ještě mám čas, teprve tam jedu. Zavírají až za 55 minut. 1 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 11. října Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října (upraveno) Neviem ako si na tom všeobecne so zelenou, ale ak to nie je tvoja top farba, môżu ťa časom omrzieť..čierna ju univerzál, ten sunbrust dial je krásny a sú to hodinky na pohodu ktoré neomrzia…keby som toho nemal toľko, za tú cenu su už doma myslím že je lepšia voľba ako OP a pokiaľ chceš Expy, tak ich kúp len ak sa ich nebudeš báť nosiť ako daily watch. Expy do trezoru/na nedeľu sú ti na hovno Upraveno 11. října uživatelem Campino 3 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kbelik Odesláno 11. října Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října Tak jo, skoro dvě desítky odpovědí. Tak já si je jdu koupit. Jen teda ta barva je skoro plichta. A žena říkala, že mám vzít zelené. A jí jedny s těma blýskavýma kamínkama. Takže zelené. No, nevím, jestli ty Expy nakonec fakt nevyjdou lépe. Ještě mám čas, teprve tam jedu. Zavírají až za 55 minut. Modra ma datumovku sladenou s cifrem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kbelik Odesláno 11. října Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října Neviem ako si na tom všeobecne so zelenou, ale ak to nie je tvoja top farba, môżu ťa časom omrzieť..čierna ju univerzál, ten sunbrust dial je krásny a sú to hodinky na pohodu ktoré neomrzia…keby som toho nemal toľko, za tú cenu su už doma myslím že je lepšia voľba ako OP a pokiaľ chceš Expy, tak ich kúp len ak sa ich nebudeš báť nosiť ako daily watch. Expy do trezoru/na nedeľu sú ti na hovnoDobry dotaz je kde ma clovek mentalni hranici kolik za hodinky se ochoten dat a jak se tato hranice v case meni neb zacnes na 5000 a konci na 500k 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 11. října Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října Před hodinou, Kbelik napsal: Dobry dotaz je kde ma clovek mentalni hranici kolik za hodinky se ochoten dat a jak se tato hranice v case meni neb zacnes na 5000 a konci na 500k Tak vyvoj tej hranice úzko súvisí s vývojom finančnej situácie, rodinných pomerov a rastu nárokova keďže všetky časti tejto rovnice sú v čase premenné, treba si na začiatku možno určiť filozofiuale ako si s chronobundusom určiť filozofiu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemon Odesláno 12. října Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října (upraveno) nové Conquesty, vrátane chrono sa mi veľmi páčia. Čo mi na nich ale dosť vadí je ich vysoký a prázdny rehaut. A u zelenej verzí biela dátumovka, kôli nej by som radšej volil čiernu alebo modrú Upraveno 12. října uživatelem lemon 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Matuszek Odesláno 12. října Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října (upraveno) Za mě určitě zelené, je to úžasná neokoukaná barva - a neváhal bych ani vteřinu. Není co ti rozmlouvat... Upraveno 12. října uživatelem Petr Matuszek 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kbelik Odesláno 12. října Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října Za mě určitě zelené, je to úžasná neokoukaná barva - a neváhal bych ani vteřinu. Není co ti rozmlouvat... Ale ta bila datumovka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon.hades Odesláno 12. října Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října Taky me zaujala ta sleva, tak jsem to trochu omrkaval a z barev se mi libi rozhodne nejvic zelena a potom takova ta champagne. Cerna je nuda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 12. října Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října Tak jak to dopadlo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 12. října Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října Jestliže je vezmeš, tak jediné černé.... zelená se okouká a přestanou tě bavit. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kopis Odesláno 12. října Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října Kupu důvodů nemám, jenom budeš vypadat jako německej důchodce. 1 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BeeK86 Odesláno 12. října Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října Me se libi predchozi Conquesty vic... ale treba do Prestige bych te dokopal... Jinak, relativne dobry vyprodejove ceny maj vzdy, kdyz ne tu, tak z US webu anebo 3 hodiny z Prahy v Parndorfu... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Matuszek Odesláno 12. října Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října před 9 hodinami, Kbelik napsal: Ale ta bila datumovka No mě nevadí... Černá mi připadá tuctová. Miluji ji už od doby, co mám Seiko Alpinist... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza 1234 Odesláno 12. října Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října Ahoj, mě osobně se líbí moc, hlavně ta černá ( jsem konzerva), ale ta mikroregulace mi tam strašně chybí. Leda hodit je na jiný řemen. Ale jsou fakt krásné 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 13. října Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října Že oni ho tam u Bechyněho přes víkend zavřeli, protože se nemohl rozhoupat, jako chce barvu? Já bych asi bral mou oblíbenou barvu - modré - s černým datem, ale ty zelený jsou také moc pěkný a líbí se mi i hnědý. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 13. října Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října (upraveno) Taky jsem v očekávání, jak to dopadlo, tak možná v pondělí se to dozvíme . A nebo jestli ho nakonec neodradila některá z těch hlášek tady, jako třeba ta o tom německém důchodci , ta mě pobavila. Ta sleva je tedy lákavá. Sem tam se podívám na Chrono24 na prodejní ceny u modelu 41 mm a některé jsou i trochu výjimečné co do výše ... Upraveno 13. října uživatelem milomac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Allfred Odesláno 13. října Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října (upraveno) Dámy a pánové, díky za všechny ty rady, tipy a postřehy. A děkuji nemnohým z vás, kteří přijali výzvu a snažili se mi to rozmluvit. Ten německý důchodce mi zůstane vrytý do paměti už asi navěky. Díky @kopis. Víkendový čas se snažím věnovat rodině. Ale teď už sedám ke klávesnici, abych ukojil vaši zvědavost a pokusil se popsat tu prču, co jsem si v pátek užil. Tak jo, vezmu to od začátku… V pátek průběžně pročítám všechny ty vaše příspěvky. Dělám si čárky, kdo je pro zelené, kdo pro černé, diskutuji o tom ze srandy i s ChatGPT. Mám v plánu vyrazit k Bechyněmu před 16:00. Budu tak mít nejméně hodinku času a všechno si tam v klidu promyslím, dám si espresso… A když už tam budu, tak přece musím vyzkoušet taky ty Aqua Terry, raději rovnou i Expy. Co kdyby měl @SadClown pravdu. Že bych se třeba rovnou zapsal na čekačku? No nic, protáhla se porada s asistentkou. (Onlajn porada!) Tak rychle omrknout poslední příspěvky na fóru a vyrážím. Je 16:35. Za hodinu zavírají. V centru Brna jsem max. za 15 minut. To ještě stihnu i ty Omegy, i ty Rolexky… Na schodech potkávám kolegu. Zkouší mi něco sdělit. Má smůlu. Procházím okolo něj a dělám, že ho nevidím. Venku chčije. Super. Sedám do auta a vyrážím. Vezmu to nejkratší cestou a zaparkuju rovnou někde poblíž Svoboďáku. V tom dešti nemám náladu chodit někam daleko. Posraté výměny šalinových kolejí! Grrrr, musím to objet vedlejšíma uličkama. Ale jo, jede to dobře, stíhám. Přinejhorším si dám jen jedno espresso, vyzkouším pár Longinesek a jedny Aquaterry. Na Rolády teď stejně nemám morál a do padesátky ještě daleko. Na čekačku se zapíšu až za pár let… Na chvilku se zamyslím a blbě odbočuju. Na nejbližším semaforu je volno, takže rychlá otočka do protisměru. Odbočka vpravo. Tady neměl být zákaz vjezdu! Kurňáááá, jednou si nezapnu Waze, chcu to vzít zkratkou a su v řiti. Asi znamení, nebudu experimentovat, dám si v prodejně kafe a beru ty černé Conquesty! Raději zapínám navigaci. To jsem si myslel, musím prokličkovat až na Veveří. Těma uličkama okolo fildy to půjde. To bude rychlý. Stihnu ještě vyzkoušet i ty Omegy! Plán dobrej… Kdyby se přede mnou neobjevil zmatený řidič(ka?) obrovského černého SUV. Asi i ho vykolejily rozkopané koleje. Nevadí, jede zbrkle, ale suverénně a velmi svižně. OK, beru to jako policejní eskortu. Budu tam dřív. Naděje na zkoušku Rolexek ožívá. Ha, teď by ale fakt měl dát tu přednost zprava. Nedal. Brzda. Je 17:03. Kašlu na to, zajdu si tam ve středu (v pondělí a úterý budou mít zavřeno). Ufff, dobrý. Kluci na sebe výrazně zatroubili, stáhli okýnka a vysvětlili si, kdo je tu větší orgán. A jedeme dál. Snad alespoň to kafe mi u Bechyněho udělají. Kupovat nic nebudu, je to moc stres! Dneska ne. Na nákupy to chce klid. Jsem na Veveří. Následuje rychlý průjezd okolo Bílého domu a Červeného kostela. Už žádné experimenty, odmítám vyjíždět x pater nahoru v parkovacím domě, odstavuju auto hned u Internacionálu. Vyskakuju a mířím do hodinářství. Mám víc než čtvrthodinku… Vcházím dovnitř. Mám plán: jen se na ty hodinky mrknu, nechám si to přes víkend uležet a ve středu si je zajdu koupit. Sedám si do křesílka. „Dáte si něco na pití?“, ptá se prodavač. Říkám, že espresso by bodlo. Ale v duchu myslím spíš na sklenku (dvě, tři) whisky. Přinesl hodinky, ukazuje černý i zelený cifr. Upíjím kafe a začínám tušit, co vyhraje. Dávám je na ruku. Zelené na levou, černé na pravou. A mám jasno. Je 17:20. Ještě si je ale zkouším prohodit, fotím, jdu (okolo těch Rolexek) k velkému zrcadlu. Posílám foto manželce, aby měla radost, že na ni myslím. V duchu si říkám, že to nechám uležet do středy. Ale mám vlastně jasno… Asi jsem myslel docela nahlas. Prodavač totiž pohotově opáčil: „Takže, když máte jasno, tak kartou nebo hotově?“. „Kartou“, odpovídám. A je vymalováno! Je 17:32. Odcházím od Bechyněho. Hodinky si nesu v modré taštičce s nápisy Longines. Neprší. Vykračuju si jak prvňáček s novou aktovkou. Volá žena, nákup mám sepsaný v Google Keep. Upraveno 13. října uživatelem Allfred 1 6 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 13. října Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října Hergot to byl napínavý příběh, ale které jsi vlastně pořídil? Tipuji ty černý. Fotečka zápěstí jako důkaz by nás určitě neurazila. Jinak velká gratulace k té překotné koupi! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SadClown Odesláno 13. října Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října Ja jsem se právě "uchcal" smíchy, jestli jednou napíšeš nějakou knihu, tak chci první vydání a i s věnováním každopádně ti gratuluji jak ke krásnému zážitku, tak ke krásnému kousku na ruku. Už se těším na první foto. Hlavně ať ti dělají radost jak nejdéle to půjde! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se