AndyAaron Odesláno 12. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu @bradda - muzes nejak zjistit jaka konkretni ETF mate povolena a pak podle toho se rozhodnout do ceho to hodit? @Kotlick - jeste aby to nebylo tak jednoduche, tak se ty restrikce vztahuji i na tvoje bezprostredni rodinne cleny. Tzn. manzelka, deti, rodice. Tj. kdyby chtela neco nakoupit manzelka, tak jsem to taky musel reportovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 12. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu před 2 minutami, AndyAaron napsal: @Kotlick - jeste aby to nebylo tak jednoduche, tak se ty restrikce vztahuji i na tvoje bezprostredni rodinne cleny. Tzn. manzelka, deti, rodice. Tj. kdyby chtela neco nakoupit manzelka, tak jsem to taky musel reportovat. Jj to je mi jasné, kam až to může zajít. Musí to být prostě finančně dobře ohodnoceno, jinak to nedává smysl. Já jsem takový mimokorporátní člověk, možná místy až antikorporátní... já bych se z těch nařízení a opatření zbláznil. Když mě začne v práci něco zásadněš omezovat nebo štvát tak zkusím zabojovat proti a pokud to nejde, tak odcházím. Pěníze u mě fungují jen chvíli, pak mě to stejně znova štve a jdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bradda Odesláno 12. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu před 28 minutami, AndyAaron napsal: @bradda - muzes nejak zjistit jaka konkretni ETF mate povolena a pak podle toho se rozhodnout do ceho to hodit? @Kotlick - jeste aby to nebylo tak jednoduche, tak se ty restrikce vztahuji i na tvoje bezprostredni rodinne cleny. Tzn. manzelka, deti, rodice. Tj. kdyby chtela neco nakoupit manzelka, tak jsem to taky musel reportovat. V podstate tam je jenom ta podminka tech 10%, takze se podivam na kompozici portfolia, jestli tam nahodou neni neco nad a dal to uz neresim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 13. listopadu Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu (upraveno) nemám, ale stejně mě to polekalo Groupon, Inc. (GRPN) Stock Forum & Discussion - Yahoo Finance pod 6 bych nabral. Upraveno 13. listopadu uživatelem Jehlan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 13. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu před 8 hodinami, Jehlan napsal: nemám, ale stejně mě to polekalo Groupon, Inc. (GRPN) Stock Forum & Discussion - Yahoo Finance pod 6 bych nabral. Jak jsem to četl hned jsem si na tebe vzpomněl 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 13. listopadu Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu na "W" mi přijde že jsme grafem na 29/4/2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 13. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu Skoro jak přes kopírák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 13. listopadu Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu před 2 minutami, Humanzero napsal: Skoro jak přes kopírák Kéž by ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 18. listopadu Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu Výborný Pavel Páral https://www.hrot24.cz/clanek/komentar-zestatneni-cez-je-na-stole-jeho-oddalovani-vyjde-hodne-draho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 18. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu před 6 hodinami, Jehlan napsal: Výborný Pavel Páral https://www.hrot24.cz/clanek/komentar-zestatneni-cez-je-na-stole-jeho-oddalovani-vyjde-hodne-draho já jsem pro, ale největší problém je ocenění společnosti ve znaleckém posudku a tím určenou cenu za odkup akcie…nevěřím že velcí hráči budou spokojeni a budou soudy…stát bude posudkem chtít ušetřit a ti druzí vydělat… 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 18. listopadu Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu Každopádně je to největší játrový knedlíček v polistopadovém vývaru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno úterý v 20:49 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 20:49 SMCI jede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno středa v 06:55 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 06:55 Jdete někdo do IPO Rohlíku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno středa v 09:02 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 09:02 před 12 hodinami, Humanzero napsal: SMCI jede já jsem to vzdal, prodal jsem to se štěstím na 90% profitu a nějak už jim nevěřím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno středa v 09:03 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 09:03 před 2 hodinami, Zlý Jabko napsal: Jdete někdo do IPO Rohlíku? Kdy? Kde? Teď akorát vydávali nějaké dluhopisy, ale o IPU mluvil Tomáš Čupr, že pokud tak v Německu ale jen mlhavě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hinkle Odesláno středa v 09:05 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 09:05 Ne. Nejsem fanousek Rohliku. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno středa v 09:26 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 09:26 Jdete někdo do IPO Rohlíku?Dluhopisyhttps://www.fio.cz/zpravodajstvi/zpravy-z-burzy/303309-informace-o-upisu-dluhopisu-rohlik-fii-6-00-29-spolecnosti-rohlik-cz-finance-ii-a-s 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno středa v 09:35 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 09:35 Dík, petr_cha, byls rychlejší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno středa v 09:47 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 09:47 Do IPO na cesky burze jsem vlezl tusim ze 3x a nikdy me to nic dobryho neprineslo, drzim z toho uz jenom Hardwario a tam jsem myslim porad v minusu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno středa v 10:50 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 10:50 Před hodinou, Prochy68 napsal: Do IPO na cesky burze jsem vlezl tusim ze 3x a nikdy me to nic dobryho neprineslo, drzim z toho uz jenom Hardwario a tam jsem myslim porad v minusu Tak nějak podobně…leze mi z toho Čuprovina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se