Přejít na obsah

Investice - akcie, ETF, měny, komodity

Doporučené příspěvky

@bradda - muzes nejak zjistit jaka konkretni ETF mate povolena a pak podle toho se rozhodnout do ceho to hodit?

@Kotlick - jeste aby to nebylo tak jednoduche, tak se ty restrikce vztahuji i na tvoje bezprostredni rodinne cleny. Tzn. manzelka, deti, rodice. Tj. kdyby chtela neco nakoupit manzelka, tak jsem to taky musel reportovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 2 minutami, AndyAaron napsal:

@Kotlick - jeste aby to nebylo tak jednoduche, tak se ty restrikce vztahuji i na tvoje bezprostredni rodinne cleny. Tzn. manzelka, deti, rodice. Tj. kdyby chtela neco nakoupit manzelka, tak jsem to taky musel reportovat.

Jj to je mi jasné, kam až to může zajít. Musí to být prostě finančně dobře ohodnoceno, jinak to nedává smysl.

Já jsem takový mimokorporátní člověk, možná místy až antikorporátní... já bych se z těch nařízení a opatření zbláznil. Když mě začne v práci něco zásadněš omezovat nebo štvát tak zkusím zabojovat proti a pokud to nejde, tak odcházím. Pěníze u mě fungují jen chvíli, pak mě to stejně znova štve a jdu.

Odkaz ke komentáři

před 28 minutami, AndyAaron napsal:

@bradda - muzes nejak zjistit jaka konkretni ETF mate povolena a pak podle toho se rozhodnout do ceho to hodit?

V podstate tam je jenom ta podminka tech 10%, takze se podivam na kompozici portfolia, jestli tam nahodou neni neco nad a dal to uz neresim. 

Odkaz ke komentáři

před 6 hodinami, Jehlan napsal:

👍 já jsem pro, ale největší problém je ocenění společnosti ve znaleckém posudku a tím určenou cenu za odkup akcie…nevěřím že velcí hráči budou spokojeni a budou soudy…stát bude posudkem chtít ušetřit a ti druzí vydělat…

• Like 1
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...