Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ja na tom byl podobne.. nejdriv jsem myslel, ze to je zas jen vlnka, tak jsem nejakou dobu po otevreni odpalil nejhorsi kousek, s tim, ze si aspon necham nejakou cash do budoucna.. a pak se koukal, jak to proste furt a furt a nevydrzel a rychle se vratil.. abych jentaktak stihl ten hlavni hype.. jinak ta akcie, ze ktere jsem utekl nakonec udelala 12%, kdybych na to nesahal, udelal bych nejlip.. :-)

Chtel jsem si pred par mesici osahat investovani, ozkouset poplatky a prehlednost.. a nakonec je to uz malem treti infarkt.. :-o))

Odesláno

Tak aspoň jsme viděli vizi🎺 jak investovat. Jako prezident vyhlašuje na podělaný sociální síti teď nakupujte protože já z boží vůle Bůh zruším co jsem nařídil, že nikdy nezruším? TVL kam jsme to dopracovali...tohle není investování.😯 

Odesláno
před 2 hodinami, Jehlan napsal:

Ještě v letadle, na palubě Air Force One , říkal, že neuhne. Že to bude bolet, ale že neuhne. 

Pak se pilot podíval na svůj účet u XTB .

jak jsme psali je to jen loutka...sponzoři, fondy, banky řekli: Donalde dost to stačilo....poslechl jak malý školáček

Odesláno

Já netraduju. Nic neprodávám. V pondělí a včera (i přes zásadu, že v pondělí a pátek nenakupuju) jsem si něco nakoupil a jestli s tím Kačer bude takhle pěkně cvičit, koupím nebo přikoupím si pravděpodobně. Některý zajímavý akcie jsou furt drahý. Kačer tu nebude věčně. Mně se to docela líbí, tak dva roky to byla strašná nuda.

No a jinak zatím dělal cenu akcií hubou jenom Musk, ale jenom Tesly, Kačer to bere šmahem :default_biggrin:

• Like 2
Odesláno

Demokraté označili prezidentovo jednání za „nebezpečné precedentní chování“ a volají po vyšetřování. „Jak to, že tohle není manipulace s trhem?“ napsal kongresman Mike Levin. Senátor Adam Schiff oznámil, že se obrátí na Bílý dům s žádostí o informace, kdo o posunutí cel předem věděl.

Podle právničky Kathleen Clarkové z Washingtonské univerzity by takový krok za normálních okolností vedl k šetření ze strany Komise pro cenné papíry (SEC). Ta se k celé věci zatím nevyjádřila, uvedl server The New York Times

„Trump ukazuje, že může hýbat trhem a zároveň z toho těžit. Vysílá tím vzkaz: Sledujte mě, přinesu vám zisk,“ řekla Clarková.

Bílý dům ale taková nařčení odmítá. „Místo politických her by se opozice měla soustředit na to, jak s prezidentem spolupracovat na obnovení americké velikosti,“ uvedl mluvčí Desai.

To je tak když vydělá jenom někdo😁

Odesláno
před 34 minutami, Humanzero napsal:

jedeme dolů držte si klobouky😀

Jsem nalozenej hotovosti, uraaaaaa 😆

Odesláno
před 2 hodinami, Prochy68 napsal:

Ja ve zlate, toho je min 😉

zlatokopové (těžaři) jsou spokojení, ropa (phm) je dole a zlato nahoře

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...