Humanzero Odesláno 27. května Nahlásit Odesláno 27. května no radši tě nebudu napodobovat ale nekterý vůně mi připomínají savo, nebo spálenou gumu tak proč ne 1
Humanzero Odesláno 27. května Nahlásit Odesláno 27. května (upraveno) Pokud nenajdou jinou cestu do ostatních sektorů života,, půjdou pomalu dolů. (pozitivní Google/Kering Glass). Mínusem Čína, kde luxus vydělává(vydělával) nejvíc...pokud bude rudá cesta, méně západu, méně luxusu budou klesat marže, lowend kolekce a postupný pád....současná generace, plus nastupující nestojí o loga naobdiv a s změnami počasí, roste konkurence pro šampaňské a koňak z Francie. Jejich přemrštěné ceny už jsou mimo. Proto jsem nešel do LVMH a Kering vidím podobně. Luxus jak býval je mrtev a jejich marže taky. Já mám v hledáčku BC.IT Cucinelli je módní značka podle mého gusta (tichá móda)...kvalita, žádná loga a "udržitelný" kapitalismus. Už jen tím, že takové značky jsou trnem v oku okázalému LVMH. Upraveno 27. května uživatelem Humanzero 1
Jehlan Odesláno 27. května Autor Nahlásit Odesláno 27. května před 7 minutami, Humanzero napsal: Pokud nenajdou jinou cestu do ostatních sektorů života,, půjdou pomalu dolů. Viz Google/Kering Glass. Mínusem Čína, kde luxus vydělává(vydělával) nejvíc...pokud bude rudá cesta, méně západu, méně luxusu budou klesat marže, lowend kolekce a postupný pád....současná generace, plus nastupující nestojí o loga naobdiv a s změnami počasí, roste konkurence pro šampaňské a koňak z Francie. Jejich přemrštěné ceny už jsou mimo. Proto jsem nešel do LVMH a Kering vidím podobně. Luxus jak býval je mrtev a jejich marže taky. Já mám v hledáčku BC.IT Cucinelli je módní značka podle mého gusta (tichá móda)...kvalita, žádná loga a "udržitelný" kapitalismus. Už jen tím, že takové značky jsou trnem v oku okázalému LVMH. myslíš BCUCY ?
petr_cha Odesláno 27. května Nahlásit Odesláno 27. května Kdyz bude nakupovat sam trump, tak se asi da cekat dost podpory vod nej samotneho? To zas jeho x ucet bude vychvalovat bitcoin horem dolem.. :-)https://www.fxstreet.cz/trumpova-medialni-firma-tmtg-hodla-investovat-25-miliardy-dolaru-do-bitcoinu.htmlhttps://www.fxstreet.cz/zpravodajstvi-181582.html 1
Jehlan Odesláno 27. května Autor Nahlásit Odesláno 27. května před 26 minutami, petr_cha napsal: Kdyz bude nakupovat sam trump, tak se asi da cekat dost podpory vod nej samotneho? To zas jeho x ucet bude vychvalovat bitcoin horem dolem.. https://www.fxstreet.cz/trumpova-medialni-firma-tmtg-hodla-investovat-25-miliardy-dolaru-do-bitcoinu.html https://www.fxstreet.cz/zpravodajstvi-181582.html takže CORZ ?
Humanzero Odesláno 27. května Nahlásit Odesláno 27. května před 31 minutami, Jehlan napsal: myslíš BCUCY ? já mám na XTB BC.IT Jak je to i na jiných burzách tak z těch tickerů někdy fakt šílím 1
rayethon Odesláno 28. května Nahlásit Odesláno 28. května Co nato rikate? Úpis akcií M2C na trh START pražské burzy: Dle prospektu schváleného ČNB nabídne emitent až 800 tis. ks akcií, které nově vydá, v cenovém rozmezí 250 - 300 Kč s krokem kotace 5 Kč. Lot a minimální objednávka je 100 ks. Celkový objem veřejné nabídky tak dosáhne až 240 mil. Kč M2C získala schválení prospektu ze strany ČNB. Úpis na trh START pražské burzy dle BCPP proběhne mezi 2. 6. 10:00 až 16.6. 12:00
Jehlan Odesláno 28. května Autor Nahlásit Odesláno 28. května Jo, za 280,- 1k) by se toho dalo vzít. Správce budov M2C míří na pražskou burzu. Úpis akcií bude v červnu | e15.cz
Prochy68 Odesláno 28. května Nahlásit Odesláno 28. května No me by tam asi strasil ten Barta, co uz tam teda mozna neni
Jehlan Odesláno 28. května Autor Nahlásit Odesláno 28. května Právě jsem investoval do "zlata" a pak vzal ještě 10 kusů UNH
Humanzero Odesláno 28. května Nahlásit Odesláno 28. května (upraveno) před 5 minutami, Jehlan napsal: Právě jsem investoval do "zlata" a pak vzal ještě 10 kusů UNH UNH jsem taky přikoupil trochu, ale pořád hračka a koupil levný $ Upraveno 28. května uživatelem Humanzero 1
Jehlan Odesláno 28. května Autor Nahlásit Odesláno 28. května před 15 minutami, Humanzero napsal: SNPS jede brutálně dolů..... před 4 minutami, Humanzero napsal: CDNS se přidává....-12
Humanzero Odesláno 28. května Nahlásit Odesláno 28. května (Reuters) -President Donald Trump's administration has ordered U.S. firms that offer software used to design semiconductors to stop selling their services to Chinese groups, the Financial Times reported on Wednesday, citing several people familiar with the move. Electronic Design Automation groups, which include Cadence, Synopsys and Siemens EDA, were told by the Commerce Department to stop supplying their tech, the report added. Shares of Cadence were down 10% and Synopsys fell 11% after the report. The Bureau of Industry and Security issued the directive to the companies, according to people cited in the Financial Times report. Cadence declined to comment, while Synopsys and Siemens EDA did not immediately respond to requests for comment. A spokesperson for the Commerce Department said it is reviewing exports of strategic significance to China, while noting "in some cases, Commerce has suspended existing export licenses or imposed additional license requirements while the review is pending." Synopsys relies on China for about 16% of its annual revenue, while China accounts for about 12% of annual revenue for Cadence.
petr_cha Odesláno 29. května Nahlásit Odesláno 29. května To by bylo ale vyvrcholeni cele te saskarny... :-) 1
geometr Odesláno 29. května Nahlásit Odesláno 29. května Tak od začátku se řeší, jestli k tomu skutečně pravomoc má (krom jiných věcí).
petr_cha Odesláno 29. května Nahlásit Odesláno 29. května Jen pro veci narodni bezpecnosti .. a podle nej je vsechno narodni bezpecnost.. :-) a mezitim bude tlacit silou upravy systemu tak, aby z nej byl Don I. Nejvetsi.. :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se