Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Pokud nenajdou jinou cestu do ostatních sektorů života,, půjdou pomalu dolů. (pozitivní Google/Kering Glass). Mínusem Čína, kde luxus vydělává(vydělával) nejvíc...pokud bude rudá cesta, méně západu, méně luxusu budou klesat marže, lowend kolekce a postupný pád....současná generace, plus nastupující nestojí o loga naobdiv a s změnami počasí, roste konkurence pro šampaňské a koňak z Francie. Jejich přemrštěné ceny už jsou mimo. Proto jsem nešel do LVMH a Kering vidím podobně. Luxus jak býval je mrtev a jejich marže taky. Já mám v hledáčku BC.IT Cucinelli je módní značka podle mého gusta (tichá móda)...kvalita, žádná loga a "udržitelný" kapitalismus. Už jen tím, že takové značky jsou trnem v oku okázalému LVMH.

Upraveno uživatelem Humanzero
  • Díky 1
Odesláno
před 7 minutami, Humanzero napsal:

Pokud nenajdou jinou cestu do ostatních sektorů života,, půjdou pomalu dolů. Viz Google/Kering Glass. Mínusem Čína, kde luxus vydělává(vydělával) nejvíc...pokud bude rudá cesta, méně západu, méně luxusu budou klesat marže, lowend kolekce a postupný pád....současná generace, plus nastupující nestojí o loga naobdiv a s změnami počasí, roste konkurence pro šampaňské a koňak z Francie. Jejich přemrštěné ceny už jsou mimo. Proto jsem nešel do LVMH a Kering vidím podobně. Luxus jak býval je mrtev a jejich marže taky. Já mám v hledáčku BC.IT Cucinelli je módní značka podle mého gusta (tichá móda)...kvalita, žádná loga a "udržitelný" kapitalismus. Už jen tím, že takové značky jsou trnem v oku okázalému LVMH.

myslíš BCUCY ? 

image.png.b2228be5ae6ff0dff4cfa356e50ad384.png

Odesláno

Co nato rikate?

Úpis akcií M2C na trh START pražské burzy: Dle prospektu schváleného ČNB nabídne emitent až 800 tis. ks akcií, které nově vydá, v cenovém rozmezí 250 - 300  s krokem kotace 5 . Lot a minimální objednávka je 100 ks. Celkový objem veřejné nabídky tak dosáhne až 240 mil. 

M2C získala schválení prospektu ze strany ČNB. Úpis na trh START pražské burzy dle BCPP proběhne mezi 2. 6. 10:00 až 16.6. 12:00

Odesláno (upraveno)
před 5 minutami, Jehlan napsal:

Právě jsem investoval do "zlata" a pak vzal ještě 10 kusů UNH

UNH jsem taky přikoupil trochu, ale pořád hračka😆

a koupil levný $ 

Upraveno uživatelem Humanzero
  • Dát hlas 1
Odesláno
před 15 minutami, Humanzero napsal:

SNPS jede brutálně dolů.....

před 4 minutami, Humanzero napsal:

CDNS se přidává....-12

image.png.47a9ca59695b8c90353062635a2f3fbc.png

Odesláno

(Reuters) -President Donald Trump's administration has ordered U.S. firms that offer software used to design semiconductors to stop selling their services to Chinese groups, the Financial Times reported on Wednesday, citing several people familiar with the move.

Electronic Design Automation groups, which include Cadence, Synopsys and Siemens EDA, were told by the Commerce Department to stop supplying their tech, the report added.

Shares of Cadence were down 10% and Synopsys fell 11% after the report.

The Bureau of Industry and Security issued the directive to the companies, according to people cited in the Financial Times report.

Cadence declined to comment, while Synopsys and Siemens EDA did not immediately respond to requests for comment.

A spokesperson for the Commerce Department said it is reviewing exports of strategic significance to China, while noting "in some cases, Commerce has suspended existing export licenses or imposed additional license requirements while the review is pending."

Synopsys relies on China for about 16% of its annual revenue, while China accounts for about 12% of annual revenue for Cadence.

Odesláno

Jen pro veci narodni bezpecnosti .. a podle nej je vsechno narodni bezpecnost.. :-) a mezitim bude tlacit silou upravy systemu tak, aby z nej byl Don I. Nejvetsi.. :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...