Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Před hodinou, Jehlan napsal:

....taky časový test 3 roky ....

Ja osobne na tohle nikdy moc nekoukal, ale chapu ze nekdo to resi.

• Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)
před 4 hodinami, petr_cha napsal:

Jj, toto se dost bojim, ze Schillerka bude latat rozpocet nejakejma novejma bankovnima danema...

trochu jí přeceňuješ, její ekonomické myšleníí končí u EET.

Upraveno uživatelem Humanzero
  • Haha 1
Odesláno

v pátek jsem tam těsně před zaviračkou poslal rolády, nato to hned spadlo přes 2% a já mlátil hlavou do zdi.
Dnes to vypadá, že z toho budou pěkný Seika navrch

Odesláno
před 22 minutami, Humanzero napsal:

já Vás obdivuju, na tohle bych neměl nervy👍

Mně se povedlo i minule něco vyvařit, akorát že tam teda neposílám ty rolády 😅

Odesláno

Na odlehčenou „value bet“

Je to sice hazard, ale i zde si hlídám kumulace nevyplacených výher a mimořádné prémie. Tedy kdy za cenu sázky mám možnost získat vyšší výhry.

image.png.8298c371bb41980c6577b40d0b648d10.png

Naopak Eurojackpot z vás miliardáře neudělá 😂 a je v tuto chvíli nevýhodný

image.png.f4ed76204af26e38f27adf494957fd43.png

Odesláno

Ja uz jsem asi takovej, ale kdyz je to vsechno moc dobry, tak si rikam, kde je zakopanej pes, co jsem prehlid a kdy to praskne... proste celozivotni pesimista :-)

Odesláno

Čekal jsem, kdy stát dostane zálusk na prostředky v penzijních fondech a už je to tu:
Spoříte si na důchod? Na miliardy ve fondech si myslí stát. Chce je na strategické investice - Echo24.cz
https://www.echo24.cz/a/HydFb/zpravy-ekonomika-sporite-si-na-duchod-na-penize-ve-fondech-si-mysli-stat?#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box
Přesně tahle obava byl důvod, proč jsem do penzijního pojištění nikdy nešel. Je to podobné všude na světě, penzijní fondy jsou lákadlem pro všechny vlády, pamatuji si na případ Turecka, které vnutilo svým penzijním fondům státní dluhopisy s nízkým zhodnocením, ale není potřeba chodit tak daleko, do penzijních fondů si sáhlo i sousední Polsko. https://www.idnes.cz/ekonomika/zahranicni/polsko-penzijni-tusk.A130905_171053_eko-zahranicni_pul

• Sad 1
Odesláno

Vždyť uz Maďaři to celé znárodnili a rozpustil v důchodovém systému. Tohle mi prijde přece jenom o něco málo lepší, protoze to nevypada, ze by se to nutně prožralo, ale samozřejmě porad prasarna.

• Dát hlas 1
Odesláno

Vsechno je to o pravidlech... aktualne je pravda , ze je skoda a riziko, ze velka cast penzijnich uspor je skrze akcie v americe... kdyby evropa umela nabidnout svoje projekty a svuj kapitalovy trh vice a lepe... nabidnout a ne vnutit...

Klidne bych mel cast sveho DPS v dalnicnich dluhopisech...nebo jeste lepe jadernych dluhopisech..

Tohle by byla ta prava temata pro volby....

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...