Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

jen malá vsuvka, pokud si pamatuju tak čtvrteční provozní zisk TM byl okolo 7,6 mld $ a TESLA nyní 1,62 mld $. Dejme si k tomu kapitalizaci obou firem 249mld $ vs 1,46 bil $ a nevím jestli se smát...😄

Odesláno
před 17 hodinami, bluman napsal:

Vnimam to uplne rovnako.  A i tak sa to bojim zashortovat, Elon ma silny fanklub 😄. Ale raz predsa ta bublina musi prasknut, snad koniec tych dotacii tomu dopomoze..

A ze tomu ty akcie cinske konkurence odpovidaji…

Odesláno
před 23 hodinami, Prochy68 napsal:

Vzal jsem centrus energy, sice nevím co to je, ale -20% mě zlákalo 😆

Ale jo, 11% za 24hod dobrý 😉

• Dát hlas 3
Odesláno
před 1 minutou, Humanzero napsal:

Chtěl jsem ti napsat jak jsi spokojen 😂👍

Kdybych tam nalil 10 mega a ne pár dobnejch, byl bych spokojenější 🤣

Odesláno
před 18 minutami, Prochy68 napsal:

Mám to samý😄 vstoupil jsem do NBIS za 96 s tím, že to půjde ještě dolů...a teď 105🫣

Odesláno
Před hodinou, Prochy68 napsal:

Jede to dál 🏻

Odesláno

Podle mě NVO je zajímavé. Nicmoc se fundamentálně nemění, primární důvod je z důvodu komplikací při přeobsazování boardu (někteří sami rezignovali), ale nejsem si jist, že to je něco proč by měla cena akcie klesat, za půl roku si na toto nikjdo nevzpomene, přitom prodeje jsou ok, zisk taky.

Odesláno
před 15 minutami, tikzot napsal:

Nebo 27.7🤣

Jsem jen prostý flyboy, i těch 15,8 je na moje schopnosti moc 🤣

Odesláno (upraveno)

Teď na me vyskocilo na FB nějaká veganska skupina, ktera si stěžovala, jak EU zabila beyond meat a demonstrovali to propadem akcií na 0.65 hned jak jsem to videl tak jsem vlezl do xtb bo za tu cenu to nemelo kam padat, tak ze toho trochu nakoupim... no, škoda, ze ten příspěvek byl 5 dní starý a dneska je to 2.5, ve stredu jeste přes 7...

Upraveno uživatelem Maro
Odesláno
Před hodinou, HN_R200 napsal:

Podle mě NVO je zajímavé. Nicmoc se fundamentálně nemění, primární důvod je z důvodu komplikací při přeobsazování boardu (někteří sami rezignovali), ale nejsem si jist, že to je něco proč by měla cena akcie klesat, za půl roku si na toto nikjdo nevzpomene, přitom prodeje jsou ok, zisk taky.

Boli vystrelený nahor pre ich liek ozempic a ten sa nestretol s vysledkami co sluboval v laboratornych testoch , a ozempic po novom aj trpi "copycat" liekmi od inych vyrobcov. Takze boli kvoli tomu nahor kym to cele neprasklo. Stale ale budu popredny predajca inzulinu a budu mat miesto v liekoch spojenych s diabetom takze miesto na trhu maju. Ja som na ich stock aj pozabudol a som tam -40 % ale podrzim ho 10 rokov a dokupujem ho ako dividendovy stock pri tejto cene.

• Like 1
Odesláno
před 1 hodinou, Maro napsal:

Teď na me vyskocilo na FB nějaká veganska skupina, ktera si stěžovala, jak EU zabila beyond meat a demonstrovali to propadem akcií na 0.65 hned jak jsem to videl tak jsem vlezl do xtb bo za tu cenu to nemelo kam padat, tak ze toho trochu nakoupim... no, škoda, ze ten příspěvek byl 5 dní starý a dneska je to 2.5, ve stredu jeste přes 7...

jj, ja to info chytil na redditu dřív a prodával za 4, ale jsou to nervy s takovýma jebkama. roste to rychle a ty pak nevíš kdy přesně prodat.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...