Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

NVO se zmátořilo, nebo jen šumění větru?

Odesláno (upraveno)

Je to jeden z lídrů v léčbě (nebo spíše stabilizaci / kompenzaci) diabetu. Ten se zatím nedá vyléčit. Snahy vědců samozřejmě jsou, na druhé straně si myslím, že není moc v zájmu farmaceutických firem, aby vyléčitelný byl (nechtějí vyléčit, chtějí léčit). Pár dní zpět jsem četl, že léky na obezitu, které také produkuje (o tom toho nevím, jako o léčbě diabetu), je v podstatě také potřeba brát pořád. Po vysazení se obezita vrátí, pokud člověk radikálně nezmění způsob života. A kdo bere takové léky? Nejspíš ten, co nedokáže radikálně změnit způsob života.

Upraveno uživatelem geometr
  • Like 1
Odesláno
před 21 minutami, geometr napsal:

Je to jeden z lídrů v léčbě (nebo spíše stabilizaci / kompenzaci) diabetu. Ten se zatím nedá vyléčit. Snahy vědců samozřejmě jsou, na druhé straně si myslím, že není moc v zájmu farmaceutických firem, aby vyléčitelný byl (nechtějí vyléčit, chtějí léčit). Pár dní zpět jsem četl, že léky na obezitu, které také produkuje (o tom toho nevím, jako o léčbě diabetu), je v podstatě také potřeba brát pořád. Po vysazení se obezita vrátí, pokud člověk radikálně nezmění způsob života. A kdo bere takové léky? Nejspíš ten, co nedokáže radikálně změnit způsob života.

populace stárne a potraviny se přesouvají od zdravé kuchyně k "zápaďácké"  - celosvětově.  Potenciál k růstu tedy existuje.  ( pikoška: dospělí vietnamci v ČR jsou diabetem ohroženi 4-5x častěji než ti kteří žijí -se stravují- ve Vietnamu. Mnohým je po přechodu na českou kuchyni diagnostikováno již po 6 měsících )

Odesláno

Asiati obecně jsou náchylnější k civilizačním nemocem, snadněji tloustnou, hůř hubnou, chlastat nemmůžou zdaleka tolik...

Jo kdyby Čajna přešla na českou kuchyni, to by se Lilly a Novo dařilo...

• Haha 3
Odesláno

V RIO už jsou podle mě započteny pozitivní vyhlídky, spíše bych čekal že to moc neporoste, nebo  bude padat. Těžaři jsou cykličtí, nekupoval bych nahoře, to vyklesá. 

Já jsem spoko s krásným růstem na NVO, každým dnem jsem víc a víc v plusu. Letos to samé budu zkoušet s NTFLX.

• Dát hlas 1
Odesláno

Kde ma to stribro vrchol :-o ...a ja se tady pred silvestrem chlubil, jak jsem ho druhej den prodal za plus 5% :-)) aktualne drzim vse ve zlate, na ostatni prdim...

• Dát hlas 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...