HN_R200 Odesláno 16. ledna Nahlásit Odesláno 16. ledna No dle toho posledního grafu tady hlavně chlastáme....
petr_cha Odesláno 17. ledna Nahlásit Odesláno 17. ledna Trumpeta je blazen...jak hodne je nerealne, ze by mohl jednou vystartovat po investicich z EU...a zacal je znarodnovat, extra danit apod.?
geometr Odesláno 18. ledna Nahlásit Odesláno 18. ledna Mohl by o tom začít aspoň žvanit, že by nám zas zařídil nějaké slevy 1
petr_cha Odesláno 18. ledna Nahlásit Odesláno 18. ledna Slevy uz jsou na ceste.. minimalne obchodni valka... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
geometr Odesláno 18. ledna Nahlásit Odesláno 18. ledna Hezká fotka. Taková výstižná, jak se říká za tisíc slov.
Humanzero Odesláno 18. ledna Nahlásit Odesláno 18. ledna Žádný cla nebudou, nemá to jak odůvodnit. Soud mu to zatrhne, kongres se probouzí, nemá k tomu vůbec žádnou podporu. Akorát plká každou pitomost co vymyli ten idiot Miller se schválením dalšího idiota Vanceho. Je čím dál víc k smíchu a my na tom akorát vyděláme.
petr_cha Odesláno 18. ledna Nahlásit Odesláno 18. ledna To jsem potreboval slyset, kez by zvitezil hlas rozumu a byznysu... :-)Takze midterms budou.. nezrusi je ten trumpeta.. uz mel takové komentáře, ze k cemu jsou pry dobre, kdyz vladne on...Fakt zacinam premyslet, zdali ty gold etf radeji nestahnout do evropy... do xtrackers (pod spravou deutche bank)... nerad bych zazil usa znarodnovani...az jednou budou potrebovat zaplatit dluhy a odmenit verne...
Humanzero Odesláno 18. ledna Nahlásit Odesláno 18. ledna Toho bych se nebál....ať už neuvěřitelná podpora Powella, ze strany bankéřů tak šéfů bank a institucí značí, že finanční sektor je "normální". Dává to logiku....jakákoliv anomálie, požene dluh us do výšin a úspory všech us lidí do kopru....a to nikdo nepřipustí
Humanzero Odesláno 18. ledna Nahlásit Odesláno 18. ledna https://www.seznamzpravy.cz/clanek/ekonomika-havlicek-k-zestatneni-cez-nebudeme-to-oddalovat-pripravy-zacnou-uz-letos-296582#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&source=hp&seq_no=2&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Tak to mě zajímá...cituji: „Máme připravený takový model, který nebude zatěžovat nějakým zásadním způsobem ani státní rozpočet, ani společnost ČEZ,“ uvedl. To bude žalob... 2
Jehlan Odesláno 18. ledna Autor Nahlásit Odesláno 18. ledna před 7 hodinami, Humanzero napsal: https://www.seznamzpravy.cz/clanek/ekonomika-havlicek-k-zestatneni-cez-nebudeme-to-oddalovat-pripravy-zacnou-uz-letos-296582#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&source=hp&seq_no=2&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Tak to mě zajímá...cituji: „Máme připravený takový model, který nebude zatěžovat nějakým zásadním způsobem ani státní rozpočet, ani společnost ČEZ,“ uvedl. To bude žalob... "ministr řekl, že se celková cena bude odvíjet od ceny akcií v té době" ... ( je mi naprosto jasné, kde chce ty ceny mít a kam se budou odvíjet ) 1
Humanzero Odesláno 18. ledna Nahlásit Odesláno 18. ledna (upraveno) před 7 minutami, Jehlan napsal: "ministr řekl, že se celková cena bude odvíjet od ceny akcií v té době" ... ( je mi naprosto jasné, kde chce ty ceny mít a kam se budou odvíjet ) Mě by stačila cena kolem 1500,-. Havlicek bude tlačit cenu co nejvíc pod 1000,- otázka jaké špinavé metody zvolí… AI: Ano, manipulace s cenou akcie je trestná podle českého zákona (Trestní zákoník, § 250) a hrozí za ni postihy včetně odnětí svobody, zejména pokud pachatel získá značný prospěch, a to až na 5 až 10 let. Jedná se o trestný čin proti majetku a hospodářskému styku, který zahrnuje jednání jako šíření falešných informací (fám) nebo umělé ovlivňování nabídky/poptávky/ceny prostřednictvím obchodů. Upraveno 18. ledna uživatelem Humanzero 1
Prochy68 Odesláno 19. ledna Nahlásit Odesláno 19. ledna Já držím a jestli nepřijde nenadala situace že ty prachy budu potřebovat, tak držet budu. Ono to nějak dopadne 2
Kotlick Odesláno 19. ledna Nahlásit Odesláno 19. ledna ČEZ za 1500 prodávám. Než to kluci vymyslí, tak bude i po časovém testu poslední nákup a tu cenu beru.
Prochy68 Odesláno 19. ledna Nahlásit Odesláno 19. ledna ja ted koukam ze to sjelo, tak jsem dal pokyn na nakup, tak se uvidi
Jehlan Odesláno 19. ledna Autor Nahlásit Odesláno 19. ledna Před hodinou, Prochy68 napsal: 1285 nakoupeno stejná cena - 15:17hod 1
Humanzero Odesláno 19. ledna Nahlásit Odesláno 19. ledna Trumpova administrativa při zavádění cel odkazuje na Zákon o mezinárodních nouzových ekonomických pravomocích (IEEPA), který umožňuje prezidentovi regulovat dovoz v mimořádných situacích. Na dotaz moderátorky Kristen Welker, jaký konkrétní nouzový stav cla ospravedlňuje, Bessent odpověděl, že „národní nouzový stav je zabránit národní nouzové situaci“. Podle něj jde o strategické a geopolitické rozhodnutí, jehož cílem je využít ekonomickou sílu USA a vyhnout se ozbrojenému konfliktu. to vyřeší jen impeachment 1
petr_cha Odesláno 19. ledna Nahlásit Odesláno 19. ledna Na co teda mysli...nebo uz asi vubec nemysli...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se