Humanzero Odesláno 24. ledna Nahlásit Odesláno 24. ledna (upraveno) před 3 hodinami, petr_cha napsal: Cele nezuchne...ale procisti se.. po fazi nadseni bude faze realne a realistictejsi adopce.. přesně tak Upraveno 24. ledna uživatelem Humanzero
Humanzero Odesláno 24. ledna Nahlásit Odesláno 24. ledna před 2 hodinami, Prochy68 napsal: A teď už jen to nejjednodušší, zainvestoval do toho kdo přežije přežije cihla zlata
Josef01 Odesláno 24. ledna Nahlásit Odesláno 24. ledna To že tenhle business je přehřátý ví každý, jen chtějí být u toho velcí hráči za každou cenu. Samozřejmě žuchnutím (splasknutím), jsem myslel krizi, stejně jako byla hypoteční apod., prostě zmizí pár desítek miliard v prachu dějin a pojede se dál, jen IT fabriky sníží výrobní kapacity na polovinu
Josef01 Odesláno 24. ledna Nahlásit Odesláno 24. ledna před 2 hodinami, Humanzero napsal: přežije cihla zlata Se zlatem to vidím takto : za 1 kg zlata se dal koupit v roce 1920 jeden pěkný dům. Dědeček si řekl, kašlu na to, nechám to vnukovi a ten si koupí po zhodnocení daleko větší a lepší dům. Tak v roce 2025 vzal vnuk kilogram zlata a koupil si hnusnou garsonku v Ústí 1 2
Jehlan Odesláno 24. ledna Autor Nahlásit Odesláno 24. ledna před 9 hodinami, Josef01 napsal: Tohle bude velká sranda až to přeinvestované AI celé žuchne..... Pokud nevěříš ( zas až tak moc) v AI , je zajímavý $TASK viz video, kde jsem jedním z 6-ti kteří dali https://youtu.be/EVAdFi5W8Dk
AndyAaron Odesláno 24. ledna Nahlásit Odesláno 24. ledna Josefe, pokud nevidis rozdil mezi soucasnym AI hype a hypotecni krizi, tak verim, ze si myslis, ze to splaskne
Jehlan Odesláno 24. ledna Autor Nahlásit Odesláno 24. ledna před 5 hodinami, Humanzero napsal: AI nežuchne, akorát většina lidí si AI představuje mylně jako napsaný dotaz v Googlu a odpověď. Jako ve všem, přežijí jen nejsilnější kusy. 1
Josef01 Odesláno 24. ledna Nahlásit Odesláno 24. ledna Sama AI si myslí (a píše), že to je nafouklá bublina, pravé AI teprve přijde, tohle je jen jazykový model....
petr_cha Odesláno 24. ledna Nahlásit Odesláno 24. ledna O zlato se nyni nebojim, dalsi tarify jsou na ceste :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
petr_cha Odesláno 24. ledna Nahlásit Odesláno 24. ledna Sama AI si myslí (a píše), že to je nafouklá bublina, pravé AI teprve přijde, tohle je jen jazykový model....Uz soucasne LLM jazykove modely toho delaji tolik, ze se stale jeste ucime, na co vsechno vubec je mozne je pouzit.. ten posun od roku 2022 je obrovsky..Dobre shrnuti od Pavla Kasika..https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-superinteligenci-necekejte-je-to-hra-vabank-varuji-skeptici-294159
petr_cha Odesláno 24. ledna Nahlásit Odesláno 24. ledna Ono veta, ze "AI je bublina" je vlastne spatne.. AI je technologie na velkem vzestupu... programuje, anylyzuje, resi za lidi velmi rychle ruzne ulohy.. bublina je aktualni naceneni nekolika malo velkych firem, ktere nyni slibuji velka mega maxi data centra ... anebo se snazi prosadit zrovna ten jejich chip... 2
Josef01 Odesláno 24. ledna Nahlásit Odesláno 24. ledna Já dělám s AI denně, mimo Microsoft a Google používám několik modelů, ale to co dělá budování AI s IT obecně je právě ten průser, který se ukáže za pár měsíců.
Humanzero Odesláno 24. ledna Nahlásit Odesláno 24. ledna před 7 hodinami, geometr napsal: To rozhodně, otázka je za kolik takhle otázka nestojí...."fyzická platidla" přežijí vše....ať už je to zlato, nebo kráva...pak je to otázka nabídky a poptávky. Jedničky a nuly, jsou během sekundy jedno velké nic.
Humanzero Odesláno 24. ledna Nahlásit Odesláno 24. ledna před 4 hodinami, Josef01 napsal: Sama AI si myslí (a píše), že to je nafouklá bublina, pravé AI teprve přijde, tohle je jen jazykový model.... Pokud se zeptáš na chatGPT tak je to pravda pokud je někdo bublinou tak OpenAI...
petr_cha Odesláno 26. ledna Nahlásit Odesláno 26. ledna Na to se skoro zeptat spis trumpa... jen za vikend vyhruzka novyma clama na kanadu a vyhruzky minnesote... to pak drahe kovy frci vzhuru...
Humanzero Odesláno 26. ledna Nahlásit Odesláno 26. ledna já čekám na nákup, že to aspoň 2, 3dny půjde dolů a několik měsíců nic z toho
petr_cha Odesláno 26. ledna Nahlásit Odesláno 26. ledna Posledni vlnky byly prave koncem prosince, kdy jsem se primotal... ale od te doby, co jsem prodal, tak je to zas jen strme stoupani .. :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se