Kotlick Odesláno 30. ledna Nahlásit Odesláno 30. ledna před 12 hodinami, lindys napsal: Koukáte, pánové, někdo na Duolingo (DUOL)? Já tedy vyhlížím prezentaci výsledků (má být někdy na konci února), ale nějak mi nejde do hlavy, proč dostali takhle za uši. Měl jsem a pustil jsem to. Koukal jsem co o tom říkají reální uživatelé a prý se to dost zhoršilo s používáním AI. Nutilo je to neustále plnit nějaké úkoly a hodně se opakovaly lekce apod. Docela to hejtili a rušili předplatné... Podobně o tom mluvili dva 20+ let uživatelé z rodiny. 2 1
petr_cha Odesláno 30. ledna Nahlásit Odesláno 30. ledna Včera jsem zbytky cashe vysypal do zlata, stříbra a platiny na těch dipech.... no jeví se to jako dobrý hedge na kurz dolaru...Jak jsi na tom ? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
petr_cha Odesláno 30. ledna Nahlásit Odesláno 30. ledna Stacilo to jmeno noveho sefa fedu + vysledky MST a bylo vymalovano?https://www.fxstreet.cz/zpravodajstvi-195555.html
Kotlick Odesláno 30. ledna Nahlásit Odesláno 30. ledna před 45 minutami, petr_cha napsal: Jak jsi na tom ? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Sypat sůl do otevřené a zahnisané rány není pěkné..... Brečím jak želva....
petr_cha Odesláno 30. ledna Nahlásit Odesláno 30. ledna Chranbuh, ja to nemyslel nijak zle.. ba prave naopak..... sam na to koukam vyjevene... a to jsem chtel zacit odprodavat, nestihl...
Kotlick Odesláno 30. ledna Nahlásit Odesláno 30. ledna před 11 minutami, petr_cha napsal: Chranbuh, ja to nemyslel nijak zle.. ba prave naopak..... sam na to koukam vyjevene... a to jsem chtel zacit odprodavat, nestihl... Vpoho, i kdyby jsi chtěl tak to přežiju, to je holt tvrdej chleba investora Bylo to jen pár set USD a EUR tak to není tak hrozné a asi to vysedím. Taky jsem chtěl včera odprodávat, ale jak já jsem nerozhodnej a taky nebyl čas tak jsem to projel... No už se to pomalu zvedá tak snad to vyhodím s černou nulou, nebo si počkám. Ví vil sí.
Humanzero Odesláno 30. ledna Nahlásit Odesláno 30. ledna https://www.fio.cz/zpravodajstvi/zpravy-z-burzy/320144-vyrobce-flash-pameti-sandisk-prekonal-ve-2q-vsechna-ocekavani-neuveritelny-rust-akcii-pokracuje
Jehlan Odesláno 30. ledna Autor Nahlásit Odesláno 30. ledna před 19 hodinami, Humanzero napsal: ještě by to chtělo stříbro...zlato...bitcoin minimálně -10 spíš víc....to pak bude jízda 1 1
Humanzero Odesláno 30. ledna Nahlásit Odesláno 30. ledna před 49 minutami, Jehlan napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. na jeden den jsem otočil UUUFF....pěkný zisk, ale drobný, na větší nálož nemám nervy
Humanzero Odesláno 30. ledna Nahlásit Odesláno 30. ledna (upraveno) SOFI +6,5 pre Společnost SoFi Technologies vykázala působivé zisky za 4. čtvrtletí kalendářního roku 2025, s tržbami ve výši 1,03 miliardy dolarů, což představuje meziroční nárůst o 38,7 % a zisk non-GAAP ve výši 0,13 dolaru na akcii. Navzdory silnému růstu byl výhled společnosti na 1. čtvrtletí kalendářního roku 2026 nižší, než se očekávalo, což vyvolalo určité obavy ohledně ocenění uprostřed nedávného partnerství s cílem rozšířit její dosah. Růst tržeb společnosti SoFi byl významně podpořen 78% nárůstem tržeb z poplatků za služby, včetně kreditních karet a investičních produktů. Společnost SoFi do budoucna předpovídá zisk 0,60 USD na akcii a tržby 4,655 miliardy USD za rok 2026, což naznačuje pokračující růst navzdory nedávným výzvám ohledně výhledu. Výhled dávají nižší skoro pořád.... Upraveno 30. ledna uživatelem Humanzero
Humanzero Odesláno 30. ledna Nahlásit Odesláno 30. ledna (upraveno) VZ +3 pre Společnost Verizon vykázala silné hospodářské výsledky za 4. čtvrtletí s upraveným ziskem na akcii (EPS) ve výši 1,09 USD a tržbami ve výši 36,4 miliardy USD, což překonalo očekávání analytiků. Společnost také poskytla optimistický výhled pro rok 2026 s předpovědí upraveného zisku na akcii mezi 4,90 a 4,95 USD, a to i přes konkurenční tlak v odvětví bezdrátových technologií. Upraveno 30. ledna uživatelem Humanzero
Humanzero Odesláno 30. ledna Nahlásit Odesláno 30. ledna https://www.seznamzpravy.cz/clanek/ekonomika-finance-novym-sefem-americke-centralni-banky-se-stane-kritik-fedu-kevin-warsh-297685#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&source=hp&seq_no=7&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Tak EL i UPS v portfoliu mám
Jocker Odesláno 30. ledna Nahlásit Odesláno 30. ledna Asi takto mi to vychází Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 4 1
geometr Odesláno 30. ledna Nahlásit Odesláno 30. ledna před 3 hodinami, Humanzero napsal: VZ +3 pre Společnost Verizon vykázala silné hospodářské výsledky za 4. čtvrtletí s upraveným ziskem na akcii (EPS) ve výši 1,09 USD a tržbami ve výši 36,4 miliardy USD, což překonalo očekávání analytiků. Společnost také poskytla optimistický výhled pro rok 2026 s předpovědí upraveného zisku na akcii mezi 4,90 a 4,95 USD, a to i přes konkurenční tlak v odvětví bezdrátových technologií. Hmm, tak ti mi udělali radost, někdy v říjnu jsem kupoval.
Humanzero Odesláno 30. ledna Nahlásit Odesláno 30. ledna před 6 hodinami, geometr napsal: Hmm, tak ti mi udělali radost, někdy v říjnu jsem kupoval. chtěl jsem přikoupit, ale nestihnul...tak si zase musím počkat na pokles.....
petr_cha Odesláno 31. ledna Nahlásit Odesláno 31. ledna Posledni poznamka k tomu zlatu (a drahym kovum)... tento tyden jsem cetl vtipnou poznamku v diskusi pod clankem na seznamu "uz o investicich do zlata pisou i na seznamu, je nejvyssi cas prodat"... ten posledni mesic a hlavne posledni tyden to rostlo extremne... nakoupeno mam jeste jakztakz dobre (prumer 4100), ale ja opakovane neumim prodavat :-) ... nicmene z toho co ctu, tak se "jen" zdrave oklepalo, ty fundamenty tam stale jsou a jsou platne.. sice nove jmeno sefa Fedu pusobi solidne.. ale ohlasene nakupy centralni bank plati (jen polaci ohlasili planovane navyseni drzby z 550 na 700 tun), geopoliticka nejistota plati, snaha ovlivnovat midterms plati, tlaky na snizovani sazeb pri stale hrozici inflaci plati.. kurz usd se nijak moc zazracne nevzpamatoval.. snizovani balance fedu a uvolneni likvidity to je asi jediny zmeneny trend zatim.. takze to je vlastne i duvod, proc jsem se nedokopal k plnemu prodeji, protoze podminky se az tak nezmenily, jen jsem mel v planu zkusit castecny odprodej za ty ceny a to uz je passe.. nakonec tedy stale drzim vse...
petr_cha Odesláno 31. ledna Nahlásit Odesláno 31. ledna ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Humanzero Odesláno 31. ledna Nahlásit Odesláno 31. ledna před 3 hodinami, petr_cha napsal: ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. OpenAI je druhá Tesla…navíc žumpa na penize 1
petr_cha Odesláno 1. února Nahlásit Odesláno 1. února Mereno cistou psychologii davu, tak je jeste jeden pokus vyskocit.... muze to zpovykovane zhypovane stribro stahnout sebou dolu i to normalni zlato? ..pokud ano, pak dalsi na rade je BTC... nynii propad a pak dalsi hype namisto kovu.. jen ho dobre chytit.. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se