Prochy68 Odesláno 6. května Nahlásit Odesláno 6. května před 51 minutami, Zlý Jabko napsal: Tak, po ex-date vysypat KB a nasypat do ČEZ, tak se na to muší No vidis, ja naopak prikoupil KB
Humanzero Odesláno 6. května Nahlásit Odesláno 6. května před 43 minutami, Prochy68 napsal: No vidis, ja naopak prikoupil KB já teď taky...ČEZ už nechávám svému osudu na výkup od státu 1
Humanzero Odesláno 6. května Nahlásit Odesláno 6. května před 51 minutami, petr_cha napsal: Ja su posera, dovysypal jsem i zbytek a ted jsem full cash... a cekam a budu cekat a basta ... ale je to divnej pocit, cekat a tesit se az dorazi pruser... abych mohl nastoupit zpet nechci ti do toho kecat, ale čekat s full cash, že se něco stane není podle mě moc výhodný z dlouhodobého hlediska. Ale je to jen můj osobní třeba blbý názor 1
Humanzero Odesláno 6. května Nahlásit Odesláno 6. května před 50 minutami, Prochy68 napsal: V US jsem cca tretinu uprodal a vyckavam přemýšlel jsem taky, ale kdybych to udělal zaplatím raketu na daních a nejsem si jistej, jestli by případný zisk z dalšího nákupu to vyrovnal...ztrátovych pozic už moc není, takže tudy cesta nevede...Nechám to osudu
Prochy68 Odesláno 6. května Nahlásit Odesláno 6. května před 45 minutami, Humanzero napsal: přemýšlel jsem taky, ale kdybych to udělal zaplatím raketu na daních a nejsem si jistej, jestli by případný zisk z dalšího nákupu to vyrovnal...ztrátovych pozic už moc není, takže tudy cesta nevede...Nechám to osudu Uvidime, do konce roku je jeste daleko
Humanzero Odesláno 6. května Nahlásit Odesláno 6. května Právě teď, Prochy68 napsal: Uvidime, do konce roku je jeste daleko Jako on má Donald určitě eso v rukávu (střih: Donald řve v pracovně...We need money baby!) 1
petr_cha Odesláno 6. května Nahlásit Odesláno 6. května Je dneska trochu jina doba, jine instituce, existují etf, kam hromada lidi sype penize a o nic se moc nezajima.. ale minimalne jako zajimavost.. nejvetsi propady prichazeji se zpozdenim, az kdyz je ropna krize jakoze formalne vyresena.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Prochy68 Odesláno 6. května Nahlásit Odesláno 6. května Jsem zvedavej, jestli někdy napíšeš, že je správná doba pro nákup 3
Kotlick Odesláno 6. května Nahlásit Odesláno 6. května Jsem na tom podobně jako @Humanzero. Když to zavřu, tak si budu muset vzít půjčku na daně... Protože to mezitím narvu jinam a kde pak vzít cash pro Alenu...
Humanzero Odesláno 6. května Nahlásit Odesláno 6. května před 1 hodinou, Kotlick napsal: Jsem na tom podobně jako @Humanzero. Když to zavřu, tak si budu muset vzít půjčku na daně... Protože to mezitím narvu jinam a kde pak vzít cash pro Alenu... Tak udělat veřejnou sbírku "Vaše peníze, moje dobro"....v angličtině to zní super...your money, my good.. 1
Kotlick Odesláno 7. května Nahlásit Odesláno 7. května Zavřel jsem pozice po časovém testu, kromě CZ akcií. Vše nad 300%, to tam nemůžu nechat. Během května a června tam ještě nějaké naskáčou, tak to zavřu taky, pokud se něco nevysere. 3 1
Humanzero Odesláno 7. května Nahlásit Odesláno 7. května před 8 hodinami, Jehlan napsal: NNE 27.67% nojo no na WL je mám....ale do čeho všeho to nasypat, když všechno jde up 2
Humanzero Odesláno 8. května Nahlásit Odesláno 8. května Jdete někdo zpět do SaaS? Uvažoval jsem trochu navýšit menší pozici v MSFT a vrátit se k CRM, ale radši jsem přikoupil JEDI a AMCR
Humanzero Odesláno 8. května Nahlásit Odesláno 8. května Jo a po dlouhý době se zbavím WHR....má trpělivost je omezená
Humanzero Odesláno 8. května Nahlásit Odesláno 8. května No Intel je All in one...obrovská výhoda oproti konkurenci...když to opět nepokálí může být klidně lídr a akcie může být klidně za 500...takže výtah odjel, ale nastoupit můžeš, třeba je nahoru ještě daleko...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se