Kotlick Odesláno 20. května Nahlásit Odesláno 20. května před 3 minutami, Kotlick napsal: Na XTB? Tam to předtím nešlo, jen FIFO, tzn. šlo prodat jen od nejstarší pozice. Taky mě to štvalo. Jdu na to mrknout. Nevidím to tam. Mám to stejné jako předtím, jen FIFO. Na Xstation na PC.
Kotlick Odesláno 20. května Nahlásit Odesláno 20. května Co ten ČEZ? Někdo dokupuje před valnou hromadou?
Prochy68 Odesláno 20. května Nahlásit Odesláno 20. května před 59 minutami, Kotlick napsal: Na XTB? Tam to předtím nešlo, jen FIFO, tzn. šlo prodat jen od nejstarší pozice. Taky mě to štvalo. Jdu na to mrknout. Ja si toho vsimnul asi pred tydnem, dvema, ze to tam ted jde.
nickie Odesláno 20. května Nahlásit Odesláno 20. května u CSG taky ještě čekám. ale posunul jsem stop limit
Maro Odesláno 20. května Nahlásit Odesláno 20. května Nakoupil jsem za 16, ze budu drzet, ale asi se toho dnesk zbavim, je tam na můj vkus moc otazníků a i ten nákup jsem bral spise jako gamble tak asi využij dnešní dobre nálady a pripadne dokoupim, az se vrátí zpátky. 1
Jehlan Odesláno 20. května Autor Nahlásit Odesláno 20. května před 26 minutami, Maro napsal: Nakoupil jsem za 16, ze budu drzet, ale asi se toho dnesk zbavim, je tam na můj vkus moc otazníků a i ten nákup jsem bral spise jako gamble tak asi využij dnešní dobre nálady a pripadne dokoupim, az se vrátí zpátky. taky cítím "korekci" teď vyšla pozitivní zpráva tak to vyrostlo, no a odpovědí bude něco od protihráčů ve smyslu "čísla vycucaná z prstu protože..."
Humanzero Odesláno 20. května Nahlásit Odesláno 20. května před 11 hodinami, Jehlan napsal: proč myslíš ? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A neměl jsem pravdu? 1
Vladino125 Odesláno 20. května Nahlásit Odesláno 20. května A neměl jsem pravdu?Mozno blba otazka - ale ked to takto rychlo kupis cosi to isde hore a potom rychlo predas - neplatia sa s tho zbytocne dane ?
Humanzero Odesláno 20. května Nahlásit Odesláno 20. května před 26 minutami, Vladino125 napsal: Mozno blba otazka - ale ked to takto rychlo kupis cosi to isde hore a potom rychlo predas - neplatia sa s tho zbytocne dane ? Pokud chceš rychlý prachy musíš počítat -15%, nebo to započteš se ztrátou z jinyho obchodu. Někdy chuť, nebo okolnosti nepočkají 3roky
Jehlan Odesláno 20. května Autor Nahlásit Odesláno 20. května @Vladino125 jo, když máš zisk , je to 15 % §10 (vs zaměstnanec 44,3 % ) 1
Prochy68 Odesláno 20. května Nahlásit Odesláno 20. května V dnešní dynamický době jsou 3 roky poměrně dost 1
Jehlan Odesláno 20. května Autor Nahlásit Odesláno 20. května před 2 minutami, Prochy68 napsal: V dnešní dynamický době jsou 3 roky poměrně dost třeba na Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vladino125 Odesláno 20. května Nahlásit Odesláno 20. května [mention=66340]Vladino125[/mention] jo, když máš zisk , je to 15 % §10 (vs zaměstnanec 44,3 % )Hm no na SK to je ine. My mame asi oen 19% + odvody cca 15% alebo drzat 1 rok a je to free 1
Jehlan Odesláno 20. května Autor Nahlásit Odesláno 20. května Před 1 hodinou a 50 minutami Trump říká absolventům USCGA, že armáda možná bude muset "dokončit" operace v Íránu, pokud režim nepodepíše mírovou dohodu Prezident Donald Trump řekl absolventům Akademie pobřežní stráže USA, že brzy bude jasné, zda USA podepíší dohodu s Íránem, nebo zda armáda musí práci dokončit, nebo zda Írán podepíše dohodu. "Jsme respektovaní po celém světě. To jste viděli nedávno u Číny. Viděli jste to ve Venezuele. Viděli jste to teď v Íránu, všechno je pryč. Jejich námořnictvo je pryč. Jejich letectvo je pryč. Skoro všechno. Jediná otázka je, jestli to dokončíme, nebo podepíšou nějaký dokument? Uvidíme, co se stane," řekl Trump během svého promočního projevu. Trump zdůraznil roli Pobřežní stráže v vojenských operacích v Íránu a vyzdvihl jejich činy. Trump skupině řekl, že má podezření, že v Íránu přijde "více" bojů, pokud režim "nebude chytrý" a nevyjedná mírovou dohodu. Příprava 1
Humanzero Odesláno 20. května Nahlásit Odesláno 20. května před 31 minutami, Jehlan napsal: Před 1 hodinou a 50 minutami Trump říká absolventům USCGA, že armáda možná bude muset "dokončit" operace v Íránu, pokud režim nepodepíše mírovou dohodu Prezident Donald Trump řekl absolventům Akademie pobřežní stráže USA, že brzy bude jasné, zda USA podepíší dohodu s Íránem, nebo zda armáda musí práci dokončit, nebo zda Írán podepíše dohodu. "Jsme respektovaní po celém světě. To jste viděli nedávno u Číny. Viděli jste to ve Venezuele. Viděli jste to teď v Íránu, všechno je pryč. Jejich námořnictvo je pryč. Jejich letectvo je pryč. Skoro všechno. Jediná otázka je, jestli to dokončíme, nebo podepíšou nějaký dokument? Uvidíme, co se stane," řekl Trump během svého promočního projevu. Trump zdůraznil roli Pobřežní stráže v vojenských operacích v Íránu a vyzdvihl jejich činy. Trump skupině řekl, že má podezření, že v Íránu přijde "více" bojů, pokud režim "nebude chytrý" a nevyjedná mírovou dohodu. Příprava Já ti nevím….myslim že trh už má Trumpa u zadní části těla….protože to co říká nedává logiku většinou a reálná politika je taky jiná. Druhá věc jestli ví co říká. Trh několik týdnů čeká na čísla NVDA … trump je na třetí koleji 2
Humanzero Odesláno 20. května Nahlásit Odesláno 20. května (upraveno) Nvidia (NVDA) Hlavní body za 1. čtvrtletí kalendářního roku 2026: Tržby: 81,62 miliardy USD oproti odhadům analytiků ve výši 78,84 miliardy USD (meziroční růst o 85,2 %, překonání o 3,5 %) Upravený zisk na akcii (EPS): 1,87 USD oproti odhadům analytiků ve výši 1,77 USD (překonání o 5,4 %) Upravený zisk před odpisy a odpisy (EBITDA): 56,46 miliardy USD oproti odhadům analytiků ve výši 52,91 miliardy USD (marže 69,2 %, překonání o 6,7 %) Prognóza tržeb pro 2. čtvrtletí kalendářního roku 2026 je 91 miliard USD v polovině roku, což je více než odhad analytiků ve výši 86,11 miliardy USD. Provozní marže: 65,6 %, oproti 49,1 % ve stejném čtvrtletí loňského roku. Marže volného cash flow: 59,5 %, podobně jako ve stejném čtvrtletí loňského roku. Upraveno 20. května uživatelem Humanzero
Humanzero Odesláno 20. května Nahlásit Odesláno 20. května Kdyby někdo nevěděl co s penězma Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se