Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Exclusive: YouTube launches option for U.S. creators to receive stablecoin payouts through PayPal

- US tvůrci si mohou nechat vyplácet za svou tvorbu na YT v PYPL stablecoinu (PYUSD) , takže youtube a kryptoměny jsou propojeny a zaštiťuje to PYPL

Bavíme se o potenciálním toku okolo 30mld. (YouTube Hits $100 Billion Creator Payouts Over Last 4 Years - Gadget Review)

a z toho placených "Consumer fees" (Fees | PayPal Consumer | PayPal US)

Transakce ve Stablecoin rovněž znamená pro PayPal vyšší marži oproti fiat převodům. 

• Like 1
  • Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)
před 2 hodinami, Jehlan napsal:

Exclusive: YouTube launches option for U.S. creators to receive stablecoin payouts through PayPal

- US tvůrci si mohou nechat vyplácet za svou tvorbu na YT v PYPL stablecoinu (PYUSD) , takže youtube a kryptoměny jsou propojeny a zaštiťuje to PYPL

Bavíme se o potenciálním toku okolo 30mld. (YouTube Hits $100 Billion Creator Payouts Over Last 4 Years - Gadget Review)

a z toho placených "Consumer fees" (Fees | PayPal Consumer | PayPal US)

Transakce ve Stablecoin rovněž znamená pro PayPal vyšší marži oproti fiat převodům. 

Vypadá to na větší spolupráci Googl/ Pypal👍než jsem myslel

no akcie PYPL nakoupeny už dlouho 

Upraveno uživatelem Humanzero
  • Dát hlas 1
Odesláno
před 18 minutami, Humanzero napsal:

no akcie PYPL nakoupeny už dlouho 

Prečo? Teraz by som to pochopil, ale čomu si veril predtým?

• Haha 1
Odesláno
před 16 hodinami, wawrik napsal:

Prečo? Teraz by som to pochopil, ale čomu si veril predtým?

teď nevím jestli ta otázka je vtip??

Dle mě PYPL poslední dva roky dělá správná rozhodnutí i výsledky tomu odpovídají...to že trh to zatím neocení je druhá věc.

Odesláno
před 2 hodinami, Jehlan napsal:

Taky tak. Myslíš, že při koupi můžu zadat na co se moje peníze můžou vynaložit? Jestli EET, slevu na jízdné, výkup akcií Čezu atd? Já bych to třeba dal na uhrazení dotace na hypotéky. 

• Haha 1
Odesláno
před 1 hodinou, Humanzero napsal:

Taky tak. Myslíš, že při koupi můžu zadat na co se moje peníze můžou vynaložit? Jestli EET, slevu na jízdné, výkup akcií Čezu atd? Já bych to třeba dal na uhrazení dotace na hypotéky. 

Mě zajímá pouze zda budou mít podmínky nastavené tak, jako ty minulé "protiinflační" , protože i když jsou to "jen" dluhopisy, tak pro konzervativního investora asi nejjednodušší volba.

Jasně daná pevná splatnost s výnos = inflace+malý přídavek 

(otázka uznatelnosti státem deklarované výše inflace je na delší povídání 😆)

• Like 2
Odesláno
Před hodinou, Jehlan napsal:

Mě zajímá pouze zda budou mít podmínky nastavené tak, jako ty minulé "protiinflační" , protože i když jsou to "jen" dluhopisy, tak pro konzervativního investora asi nejjednodušší volba.

Jasně daná pevná splatnost s výnos = inflace+malý přídavek 

(otázka uznatelnosti státem deklarované výše inflace je na delší povídání 😆)

jasný mám to stejně, uvidíme jaký bude úrok, popř. jaký bude bonus.

• Like 1
Odesláno

To zas je byrokratický opruz. Bez E-občanky asi nejde zřídit majetkový účet. Tvl tak na co máme ty Bank ID, identity občana, mobilní klíče a datovky...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno
před 30 minutami, Humanzero napsal:

Přes Bank ID to jde

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

To já všechno mám, až na tu e-občanku. To bych musel na úřad a zprovoznit to. Mám už myslím občanku s chipem, ale nemám zprovozněnou e-občanku. Píšou všude, že musíš na úřad a zprovoznit.

Majetkový účet na MFin jde pouze s e-občanka, přes identitu občana + mobilní klíč mě to nepustilo. Není to dostatečně vysoká záruka. 

Odesláno

Posledne slo nakoupit jen s elektronickou obcankou, pres bank id se slo jen koukat na stav konta...ja si kvuli tomu kupoval ctecku na obcanku za 200 kc :-)
Bank id nema nejvyssi level zabezpeceni...

Pak to slo jeste pres ceskou sporitelnu za poplatek...

Posledni varky protiinflacnich dluhopisu byly bez navyseni, ale uz se zas nedanily, osvobozeno... takze cisty urok ve vysi inflace...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...