Jehlan Odesláno čtvrtek v 17:35 Autor Nahlásit Odesláno čtvrtek v 17:35 ... ne psal jsem že budu muset něco uprodat, ale pak jsem to smáznul.... NFLX,
Jehlan Odesláno před 23 hodinami Autor Nahlásit Odesláno před 23 hodinami Exclusive: YouTube launches option for U.S. creators to receive stablecoin payouts through PayPal - US tvůrci si mohou nechat vyplácet za svou tvorbu na YT v PYPL stablecoinu (PYUSD) , takže youtube a kryptoměny jsou propojeny a zaštiťuje to PYPL Bavíme se o potenciálním toku okolo 30mld. (YouTube Hits $100 Billion Creator Payouts Over Last 4 Years - Gadget Review) a z toho placených "Consumer fees" (Fees | PayPal Consumer | PayPal US) Transakce ve Stablecoin rovněž znamená pro PayPal vyšší marži oproti fiat převodům. 1 1
Humanzero Odesláno před 20 hodinami Nahlásit Odesláno před 20 hodinami (upraveno) před 2 hodinami, Jehlan napsal: Exclusive: YouTube launches option for U.S. creators to receive stablecoin payouts through PayPal - US tvůrci si mohou nechat vyplácet za svou tvorbu na YT v PYPL stablecoinu (PYUSD) , takže youtube a kryptoměny jsou propojeny a zaštiťuje to PYPL Bavíme se o potenciálním toku okolo 30mld. (YouTube Hits $100 Billion Creator Payouts Over Last 4 Years - Gadget Review) a z toho placených "Consumer fees" (Fees | PayPal Consumer | PayPal US) Transakce ve Stablecoin rovněž znamená pro PayPal vyšší marži oproti fiat převodům. Vypadá to na větší spolupráci Googl/ Pypalnež jsem myslel no akcie PYPL nakoupeny už dlouho Upraveno před 20 hodinami uživatelem Humanzero 1
wawrik Odesláno před 20 hodinami Nahlásit Odesláno před 20 hodinami před 18 minutami, Humanzero napsal: no akcie PYPL nakoupeny už dlouho Prečo? Teraz by som to pochopil, ale čomu si veril predtým? 1
Humanzero Odesláno před 4 hodinami Nahlásit Odesláno před 4 hodinami před 16 hodinami, wawrik napsal: Prečo? Teraz by som to pochopil, ale čomu si veril predtým? teď nevím jestli ta otázka je vtip?? Dle mě PYPL poslední dva roky dělá správná rozhodnutí i výsledky tomu odpovídají...to že trh to zatím neocení je druhá věc.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se