Prochy68 Odesláno 3. února Nahlásit Odesláno 3. února (upraveno) před 5 minutami, lindys napsal: Počkej, takže pokud vydělám celkově z prodejů méně než 100k, tak to vůbec do DP nepíšu nebo to tam napíšu a do daně z těchto příjmů (paragrafy 8 a 10 tím myslím) dám natvrdo nula? neni to zisk, ale obrat pri prodeji, pokud prodas do hodnoty 99 999 nedavas do DP Upraveno 3. února uživatelem Prochy68 1
Kotlick Odesláno 3. února Nahlásit Odesláno 3. února před 2 minutami, lindys napsal: Počkej, takže pokud vydělám celkově z prodejů méně než 100k, tak to vůbec do DP nepíšu nebo to tam napíšu a do daně z těchto příjmů (paragrafy 8 a 10 tím myslím) dám natvrdo nula? Pokud vyděláš 100K (zisk), tak už to píšeš a daníš!!!! Protože obrat (prodej) bude víc než 100K Ale pokud prodáš (obrat) pod 100K tak nedaníš, jestli píšeš nebo ne nevím určitě. Já jsem to nepsal, ale nejsem si jistý, že to mám dobře ... Letos už jsem přeš 100K a budu danit přes Taxomat a uvádět do DP. Je tam ještě nějaký rozdíl v tom jestli ti dělá DP zaměstnavatel nebo si ho děláš sám. Když sám tak uvádíš myslím víc údajů/příjmů apod. To si budeš muset nastudovat. 1
lindys Odesláno 3. února Nahlásit Odesláno 3. února Díky za vysvětlení, už to chápu, udělal jsem to nakonec dobře, UF
petr_cha Odesláno 3. února Nahlásit Odesláno 3. února To jsem si myslel taky, ze geopolitika je plne na strane zlata.. ale ten hype z minuleho tydne mi to trochu rozbil.. co vyhraje... spatna geopolitika vs hype chovani... that is the question :-)Zatim to resim tak, ze posouvam stop pokyn k prodeji, zvysuju v nem pomalu cenu... nechci dalsi vetsi propad :-)Tak mi kolegyne deset minut pred pul ctvrtou precetla citaci trumpa, ze zas prohlasil, ze doporucuje znarodnit volby.. ja na to seru... vsechno zlato jsem doprodal za ten dnesni narust.. holt velky kluci udělali +100%, ja usmudlal na zlate jen plus 15% v kumulaci, ale co uz... :-)Kdyz k tomu pripoctu ten jeden den na stribre, to bylo dalsich +5%, tak celkem drahe kovy 20% za dva mesice doma... lepsi nez dratem do voka.. :-)Kdyz jsem videl ten narust na stribre zase, tak zvitezila obava z dalsiho hype......Next... cekani na dno BTC.... 1
geometr Odesláno 3. února Nahlásit Odesláno 3. února Pěkně Pepsi. Jsem zvědavej, co vypadne večer z AMDčka. 1
Humanzero Odesláno 3. února Nahlásit Odesláno 3. února polovodiče zase krvácí....čekám na penězích....korekce...
petr_cha Odesláno 3. února Nahlásit Odesláno 3. února Jedna zajimavost, vyzkouseno poprve.. RB primo v investicni casti nabizi smenu cizi meny do czk... za kurz jen 0.9% oproti CNB... prima vec.. :-)
zceyee Odesláno 3. února Nahlásit Odesláno 3. února (upraveno) před 43 minutami, Prochy68 napsal: Nádherný rudý úterý You win some, lose some, it's all the same to me. BTC 63.3k, krasna doba. Upraveno 3. února uživatelem zceyee 1
Humanzero Odesláno 3. února Nahlásit Odesláno 3. února (upraveno) NFLX pod 80....přikupuju ještě, že jsem se zavčas zbavil většiny SW firem Upraveno 3. února uživatelem Humanzero
petr_cha Odesláno 4. února Nahlásit Odesláno 4. února K pripadnemu IPO SpaceX.... Elon do toho splachne, co muze... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
geometr Odesláno 4. února Nahlásit Odesláno 4. února Tak koukám na to AMD, v pre kolem -7%. Přitom výsledky pěkný. Uvidíme, ale nějak se mi zdá, že ta očekávání trhu u těchto firem a podobných do nejbližších let jsou zřejmě větší než samotný výhled firem. Prostě pořád chce/požaduje ten růst v tempu a akceleraci posledních let. Těžko soudit, jestli je to reálné. A to jsem zaznamenal, že u Nvidie už začínají být její ceny (a zřejmě i doba dodání) pro její zákazníky na úrovni, kdy se začínají poohlížet jinde.
tmax Odesláno 4. února Nahlásit Odesláno 4. února Informoval jsem se u dp, pro ty co to zajímá, jakýkoliv příjem ze stakingu krypta se daní 15%. Bere se to stejně jako u akcií dividenda. 1
Humanzero Odesláno 4. února Nahlásit Odesláno 4. února před 3 hodinami, petr_cha napsal: K pripadnemu IPO SpaceX.... Elon do toho splachne, co muze... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tak všichni při smyslech si nekoupí nic od Ílona. Jako mozek mu funguje na 380% ale to je vše. Jako investice nikdy. 1
Prochy68 Odesláno 4. února Nahlásit Odesláno 4. února https://www.pravniprostor.cz/clanky/financni-pravo/casovy-test-pro-krypto-jasna-pravidla-nebo-danova-nejistota
Jehlan Odesláno 4. února Autor Nahlásit Odesláno 4. února V 3. 2. 2026 v 14:18, Humanzero napsal: Šanci jsem jim dát neměl Myslím že hodně přehnaná reakce - - 20% za pomalejší růst?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se