Prochy68 Odesláno 12. března Nahlásit Odesláno 12. března V 12. 3. 2025 v 17:11, Petr11 napsal: 80% jsem už vysypal,ty? Rozšířit Já prodal všechno minulý nebo předminulý týden, teď jsem nastoupil v pondělí troškou, to me nevytrhne prodávat
Humanzero Odesláno 12. března Nahlásit Odesláno 12. března Teď dokupuju jen firmy s divi na minimu co jdou ještě dolu. DELL a UPS. Ostatní vyčkávám
MaS Odesláno 13. března Nahlásit Odesláno 13. března (upraveno) Já jsem už stará konzerva a snažím se jen udržet zuby nehty a na nic raději nešahat ... Upraveno 13. března uživatelem MaS
Prochy68 Odesláno 13. března Nahlásit Odesláno 13. března Zrovna na me vyskocilo co jsem psal 17. ledna A hle, jeden Donald a vsechno je jinak 2
Jehlan Odesláno 13. března Autor Nahlásit Odesláno 13. března V 13. 3. 2025 v 9:22, MaS napsal: Já jsem už stará konzerva a snažím se jen udržet zuby nehty a na nic raději nešahat ... Rozšířit zlatej českej PX rybníček co ? 1
petr_cha Odesláno 13. března Nahlásit Odesláno 13. března Jj ja uz jsem zpatky pricuclej na ceske bance a jen pozoruju.. :-)Z ostatniho jsem si nechal jen to UPS a trochu bitcoinu...
petr_cha Odesláno 13. března Nahlásit Odesláno 13. března Jak cist tohle.. rhm uz je ve hvezdach, ale co vw.. jednorázový nebo trvalejsi prospech? Ja mam furt cukani vod ty doby co byl kolem stovky..
Jehlan Odesláno 13. března Autor Nahlásit Odesláno 13. března autíčka, to je patálie. Už i ta Indie si všimla, že koncentrace mobility lačné populace ve městech je problém. Auta starší 15 let už nenatankují, bude na ně dohlížet kamera. Indie začala tvrdě bojovat s emisemi 1
Pozorovatel Odesláno 13. března Nahlásit Odesláno 13. března Hmm, tak jsem si říkal, že bych mohl taky něco vyzkoušet. A protože se v tom vůbec neorientuji, vložil jsem svou důvěru do rukou bankéřů z KB. Nalil jsem jednorázově kilo do podílového fondu s názvem Amundi a po měsíci jsem o dva a půl litru chudší.... Dám tomu ještě nějaký čas, ale moc dobrý pocit z toho nemám Možná jsem si měl raději pořídit nějaké hodinky 1
petr_cha Odesláno 13. března Nahlásit Odesláno 13. března Nevybral sis zrovna stastny mesic.. ted se sypalo dolu skoro vsechno..Jako obecny ukazatel za USA.. equal weight.. a za svet.. akorat uz vazeny..
ragu Odesláno 13. března Nahlásit Odesláno 13. března Hlavně tyhle fondy jsou dlouhodobý produkty, tzn. koukat na to po měsíci je nesmysl. 3
geometr Odesláno 13. března Nahlásit Odesláno 13. března @Pozorovatel, Ty si myslíš, že hodnota nemůže kolísat 2,5% za měsíc? Tak to možná zažiješ ještě krušný chvilky Tvl to není lichva, to chce trochu času.
petr_cha Odesláno 13. března Nahlásit Odesláno 13. března Zaklad je si dat widget na mobil a koukat na to kazdejch 10 minut.. to je pak slusna jizda do pekel.. :-)) 1
geometr Odesláno 13. března Nahlásit Odesláno 13. března (upraveno) Lidi, co tohle dělaj, by měli mít maximálně spořáky A silný srdce Upraveno 13. března uživatelem geometr
petr_cha Odesláno 13. března Nahlásit Odesláno 13. března Prvni hodinky bejvaj taky nervak :-) .. neni lepsi cesty, jak se zacit starat o sve penize, nez nejake prosustrovat.. cloveka to nauci si priste davat pozor a vnimat vice souvislosti.. :-) 1
Prochy68 Odesláno 13. března Nahlásit Odesláno 13. března (upraveno) V 13. 3. 2025 v 12:38, petr_cha napsal: Moc ho strasite . Prvni hodinky byly taky nervak .. neni lepsi cesty, jak se zacit starat o sve penize, nez nejake prosustrovat.. cloveka to nauci si priste davat pozor a vnimat vice souvislosti.. Rozšířit Ja kdyz jsem se cca pred 20 lety zacal starat o sve penize, tak jsem je zaroven touto cinnosti prosustroval Jo a widget jsem mel primo na plose monitoru Upraveno 13. března uživatelem Prochy68
tikzot Odesláno 13. března Nahlásit Odesláno 13. března V 13. 3. 2025 v 11:57, Pozorovatel napsal: Hmm, tak jsem si říkal, že bych mohl taky něco vyzkoušet. A protože se v tom vůbec neorientuji, vložil jsem svou důvěru do rukou bankéřů z KB. Nalil jsem jednorázově kilo do podílového fondu s názvem Amundi a po měsíci jsem o dva a půl litru chudší.... Dám tomu ještě nějaký čas, ale moc dobrý pocit z toho nemám Možná jsem si měl raději pořídit nějaké hodinky Rozšířit Měl jsi si zainvestovat do fondu, který by Ti vydělal třeba podstatnou část na ty hodinky a ne KB s jejich nehoráznými poplatky.
AndyAaron Odesláno 13. března Nahlásit Odesláno 13. března A taky je lepsi to delat po castech nez tam hned frknout cele kilo. Ale jak se pise vyse, fondy jsou dlouhodoba zalezitost a ne na trading.
Petr11 Odesláno 13. března Nahlásit Odesláno 13. března spíš by mi bylo líto těch poplatků. Tuhle dočasnou nerealizovanou ztrátu vysedíš, pak to prodej a kup si náký široký ETF.
Pozorovatel Odesláno 13. března Nahlásit Odesláno 13. března Je mi jasné, že se to bude hýbat a že až za rok můžu soudit, ale nejsem na to zvyklý. Jak bylo výše zmíněno, zažiji asi ještě krušné chvíle Na klasický spořící účet jsem hodil taky kilo a tam jsem už dvě stovky v plusu 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se