Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 12. 3. 2025 v 17:11, Petr11 napsal:

80% jsem už vysypal,ty?

Rozšířit  

Já prodal všechno minulý nebo předminulý týden, teď jsem nastoupil v pondělí troškou, to me nevytrhne prodávat🙂

Odesláno (upraveno)

Já jsem už stará konzerva a snažím se jen udržet zuby nehty a na nic raději nešahat 😀 ...

Upraveno uživatelem MaS
Odesláno

Zrovna na me vyskocilo co jsem psal 17. ledna

image.png.4dab00c5ed0b3f4cd360b45e2e1e8746.png

A hle, jeden Donald a vsechno je jinak 🤣

• Haha 2
Odesláno

Hmm, tak jsem si říkal, že bych mohl taky něco vyzkoušet.

A protože se v tom vůbec neorientuji, vložil jsem svou důvěru do rukou bankéřů z KB.

Nalil jsem jednorázově kilo do podílového fondu s názvem Amundi a po měsíci jsem o dva a půl litru chudší....

Dám tomu ještě nějaký čas, ale moc dobrý pocit z toho nemám 😕

Možná jsem si měl raději pořídit nějaké hodinky 😁

• Sad 1
Odesláno

Prvni hodinky bejvaj taky nervak :-) .. neni lepsi cesty, jak se zacit starat o sve penize, nez nejake prosustrovat.. cloveka to nauci si priste davat pozor a vnimat vice souvislosti.. :-)

• Like 1
Odesláno (upraveno)
  V 13. 3. 2025 v 12:38, petr_cha napsal:

Moc ho strasite . Prvni hodinky byly taky nervak 🙂 .. neni lepsi cesty, jak se zacit starat o sve penize, nez nejake prosustrovat.. cloveka to nauci si priste davat pozor a vnimat vice souvislosti.. 🙂

Rozšířit  

Ja kdyz jsem se cca pred 20 lety zacal starat o sve penize, tak jsem je zaroven touto cinnosti prosustroval 😅

Jo a widget jsem mel primo na plose monitoru 🙂

Upraveno uživatelem Prochy68
Odesláno
  V 13. 3. 2025 v 11:57, Pozorovatel napsal:

Hmm, tak jsem si říkal, že bych mohl taky něco vyzkoušet.

A protože se v tom vůbec neorientuji, vložil jsem svou důvěru do rukou bankéřů z KB.

Nalil jsem jednorázově kilo do podílového fondu s názvem Amundi a po měsíci jsem o dva a půl litru chudší....

Dám tomu ještě nějaký čas, ale moc dobrý pocit z toho nemám 😕

Možná jsem si měl raději pořídit nějaké hodinky 😁

Rozšířit  

Měl jsi si zainvestovat do fondu, který by Ti vydělal třeba podstatnou část na ty hodinky 😉 a ne KB s jejich nehoráznými poplatky. 

Odesláno

A taky je lepsi to delat po castech nez tam hned frknout cele kilo. Ale jak se pise vyse, fondy jsou dlouhodoba zalezitost a ne na trading.

Odesláno

spíš by mi bylo líto těch poplatků. Tuhle dočasnou nerealizovanou ztrátu vysedíš, pak to prodej a kup si náký široký ETF.

Odesláno

Je mi jasné, že se to bude hýbat a že až za rok můžu soudit, ale nejsem na to zvyklý.

Jak bylo výše zmíněno, zažiji asi ještě krušné chvíle 😅

Na klasický spořící účet jsem hodil taky kilo a tam jsem už dvě stovky v plusu 😂

• Haha 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...