Humanzero Odesláno 29. května Nahlásit Odesláno 29. května před 33 minutami, geometr napsal: Tak od začátku se řeší, jestli k tomu skutečně pravomoc má (krom jiných věcí). samozřejmě že nemá, pak by byl kongres k ničemu. Studenti národní bezpečnost, cla národní bezpečnost, počasí národní bezpečnost, bitcoin národní bezpečnost...otázka času než mu to někdo zatrhne. Dolar nahoru, jen houšť.
Jehlan Odesláno 29. května Autor Nahlásit Odesláno 29. května každopádně "exportní firmy vlastniti, dobře bude se ti dnes dařiti" 2
Prochy68 Odesláno 29. května Nahlásit Odesláno 29. května před 12 minutami, Jehlan napsal: každopádně "exportní firmy vlastniti, dobře bude se ti dnes dařiti" Trochu bych zduraznil to DNES 2
geometr Odesláno 29. května Nahlásit Odesláno 29. května před 5 hodinami, Humanzero napsal: samozřejmě že nemá, pak by byl kongres k ničemu. Studenti národní bezpečnost, cla národní bezpečnost, počasí národní bezpečnost, bitcoin národní bezpečnost...otázka času než mu to někdo zatrhne. Dolar nahoru, jen houšť. On si našel nějaké ustanovení ústavy (?), kde když jsou USA v nějakém ohrožení, má větší pravomoce. Ohrožení si vyložil po svém a tvrdí, že USA v něm jsou a to že mu dává pravomoc takhle "řádit". Jak jsem pochopil z toho, co jsem se dočetl. Je pak zvláštní, že to soudu trvalo takhle dlouho (nebyla žaloba, soud to potřeboval důkladně zvážit...).
Humanzero Odesláno 29. května Nahlásit Odesláno 29. května na 84,07 dokoupeno UBER možná dokoupím i SMR
Prochy68 Odesláno 29. května Nahlásit Odesláno 29. května před 1 hodinou, Humanzero napsal: na 84,07 dokoupeno UBER možná dokoupím i SMR Hodně jsem teď prodával a mám absťák, tak jsem přikoupil oboje a ještě něco navrch 1
petr_cha Odesláno 29. května Nahlásit Odesláno 29. května Chapu dobre, ze to zastaveni cel platilo ani ne pul dne.... a ze uz zase cla plati... heh..
Humanzero Odesláno 3. června Nahlásit Odesláno 3. června nějak mrtvo aspoň UBER jde dolu tak přijde čas dokoupit aspoň zase přikoupeny $ na pozdější prodej
Prochy68 Odesláno 3. června Nahlásit Odesláno 3. června Já uprodávam, Uber a Zim jsem přikoupil. Donik je asi na dovolený nebo co 1
Jehlan Odesláno 3. června Autor Nahlásit Odesláno 3. června před 1 hodinou, Humanzero napsal: nějak mrtvo aspoň UBER jde dolu tak přijde čas dokoupit aspoň zase přikoupeny $ na pozdější prodej vyprodal jsem, mám jen hrst OGN, jinak $ ,ale utekl mi GFI . Držím si cash. To dráždění Putinova červeného tlačítka a Donaldovy ješitnosti ("TACO") . Ted oba sedí a spekulují, plánují, přemýšlí, jakou zhovadilost vyrobit.
Humanzero Odesláno 3. června Nahlásit Odesláno 3. června před 4 minutami, Jehlan napsal: vyprodal jsem, mám jen hrst OGN, jinak $ ,ale utekl mi GFI . Držím si cash. To dráždění Putinova červeného tlačítka a Donaldovy ješitnosti ("TACO") . Ted oba sedí a spekulují, plánují, přemýšlí, jakou zhovadilost vyrobit. ugro mužík je mimo, spíš olig rus se paktuje s olig usa mužikama z Trumpovo okolí jak si nadojit $ a kapesný dát Doníkovi na důchod. 1
Jehlan Odesláno 3. června Autor Nahlásit Odesláno 3. června Obávám se, že letos okurková sezóna nebude před 11 minutami, Humanzero napsal: ugro mužík je mimo, spíš olig rus se paktuje s olig usa mužikama z Trumpovo okolí jak si nadojit $ a kapesný dát Doníkovi na důchod. 1
Humanzero Odesláno 4. června Nahlásit Odesláno 4. června Řeším jestli část nedám do klidných vod českého bankovnictví....KB pěkně dolů.....Moneta? Pokud vydrží divi okolo 10 tak do toho možná půjdu....
Humanzero Odesláno 5. června Nahlásit Odesláno 5. června https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-amerika-americky-urednik-ktery-nechal-zavrit-urad-bojujici-proti-ruske-propagande-ma-vazby-na-kreml-40524210#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.web.nexttoart ty jůesej jsou fakt parodie. A kupuj jejich akcie 2
Humanzero Odesláno 5. června Nahlásit Odesláno 5. června HL +38 - přemýšlím prodat a koupit zase v propadu...není to růstovka 1
Jehlan Odesláno 5. června Autor Nahlásit Odesláno 5. června před 8 minutami, Humanzero napsal: HL +38 - přemýšlím prodat a koupit zase v propadu...není to růstovka a co SQM proberou se ?
Humanzero Odesláno 5. června Nahlásit Odesláno 5. června Tak HL prodáno ty jo já lithiu moc nefandím....myslím, že bude tlak na jiné baterie, bez vzácných kovů, popř. ho nahradit draslíkem. Ale jsou v tom velký prachy, takže těžko říct co vyhraje...
petr_cha Odesláno 5. června Nahlásit Odesláno 5. června Ti nevim, zatim to je furt zacatek rozchodu elona a donalda.. ti si jeste pujdou po krku a elon ma myslim kratsi konec provazu v ruce :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se