Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 33 minutami, geometr napsal:

Tak od začátku se řeší, jestli k tomu skutečně pravomoc má (krom jiných věcí).

samozřejmě že nemá, pak by byl kongres k ničemu. Studenti národní bezpečnost, cla národní bezpečnost, počasí národní bezpečnost, bitcoin národní bezpečnost...otázka času než mu to někdo zatrhne. Dolar nahoru, jen houšť.

Odesláno
před 12 minutami, Jehlan napsal:

každopádně

"exportní firmy vlastniti, dobře bude se ti dnes dařiti"

image.png.46c19196d76fc2bcf4c3546c35f9bca1.png

Trochu bych zduraznil to DNES 😄

• Haha 2
Odesláno
před 5 hodinami, Humanzero napsal:

samozřejmě že nemá, pak by byl kongres k ničemu. Studenti národní bezpečnost, cla národní bezpečnost, počasí národní bezpečnost, bitcoin národní bezpečnost...otázka času než mu to někdo zatrhne. Dolar nahoru, jen houšť.

On si našel nějaké ustanovení ústavy (?), kde když jsou USA v nějakém ohrožení, má větší pravomoce. Ohrožení si vyložil po svém a tvrdí, že USA v něm jsou a to že mu dává pravomoc takhle "řádit". Jak jsem pochopil z toho, co jsem se dočetl. Je pak zvláštní, že to soudu trvalo takhle dlouho (nebyla žaloba, soud to potřeboval důkladně zvážit...).

Odesláno
před 1 hodinou, Humanzero napsal:

na 84,07 dokoupeno UBER

možná dokoupím i SMR

Hodně jsem teď prodával a mám absťák, tak jsem přikoupil oboje a ještě něco navrch 😀

• Like 1
Odesláno

Já uprodávam, Uber a Zim jsem přikoupil. Donik je asi na dovolený nebo co 😆

• Like 1
Odesláno
před 1 hodinou, Humanzero napsal:

nějak mrtvo🤔

aspoň UBER jde dolu tak přijde čas dokoupit

aspoň zase přikoupeny $ na pozdější prodej 

vyprodal jsem, mám jen hrst OGN, jinak $ ,ale utekl mi GFI 😕 . Držím si cash. To dráždění Putinova červeného tlačítka a Donaldovy ješitnosti ("TACO") . Ted oba sedí a spekulují, plánují, přemýšlí, jakou zhovadilost vyrobit.

Odesláno
před 4 minutami, Jehlan napsal:

vyprodal jsem, mám jen hrst OGN, jinak $ ,ale utekl mi GFI 😕 . Držím si cash. To dráždění Putinova červeného tlačítka a Donaldovy ješitnosti ("TACO") . Ted oba sedí a spekulují, plánují, přemýšlí, jakou zhovadilost vyrobit.

ugro mužík je mimo, spíš olig rus se paktuje s olig usa mužikama z Trumpovo okolí jak si nadojit $ a kapesný dát Doníkovi na důchod.

• Like 1
Odesláno

Obávám se, že letos okurková sezóna nebude😆

před 11 minutami, Humanzero napsal:

ugro mužík je mimo, spíš olig rus se paktuje s olig usa mužikama z Trumpovo okolí jak si nadojit $ a kapesný dát Doníkovi na důchod.

• Haha 1
Odesláno

Řeším jestli část nedám do klidných vod českého bankovnictví....KB pěkně dolů.....Moneta? Pokud vydrží divi okolo 10 tak do toho možná půjdu....

Odesláno
před 8 minutami, Humanzero napsal:

HL +38 - přemýšlím prodat a koupit zase v propadu...není to růstovka

a co SQM proberou se ? 

Odesláno

Tak HL prodáno🙃

ty jo já lithiu moc nefandím....myslím, že bude tlak na jiné baterie, bez vzácných kovů, popř. ho nahradit draslíkem.

Ale jsou v tom velký prachy, takže těžko říct co vyhraje...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...