Humanzero Odesláno včera v 19:55 Nahlásit Odesláno včera v 19:55 Před hodinou, Prochy68 napsal: Já vybírám průběžně, ale něco bych zase nakoupil. Na short snad nemůžeš minout
geometr Odesláno včera v 20:00 Nahlásit Odesláno včera v 20:00 před 5 minutami, Humanzero napsal: tak jsme konečně vymazali propad z konce února....nejdřív propad o 280tis a postupně návrat zpět... To řikam furt že to chce trpělivost. Žádný ukvapenosti a paniku
HN_R200 Odesláno včera v 22:06 Nahlásit Odesláno včera v 22:06 USA: Shutdown Přitom moje USA akcie letí nahoru. Tak já nevím...
Prochy68 Odesláno před 20 hodinami Nahlásit Odesláno před 20 hodinami před 7 hodinami, Humanzero napsal: Na short snad nemůžeš minout Short není moje cesta
Prochy68 Odesláno před 20 hodinami Nahlásit Odesláno před 20 hodinami před 7 hodinami, Humanzero napsal: tak jsme konečně vymazali propad z konce února....nejdřív propad o 280tis a postupně návrat zpět... Jsem asi 40% v plusu, bez hlubších znalosti a se systémem levně koupit, draze prodat. A navíc někde hluboko v tom chorým "investorskym" mozečku mi vyskakují nápady, co se takhle stát rentierem a to mi docela děsí 1 1
Humanzero Odesláno před 17 hodinami Nahlásit Odesláno před 17 hodinami To já si taky nestěžuju z 41 titulů jen 5 v mínusu.....jen na long hold musím počítat trochu víc s kurzovým rozdílem
Kotlick Odesláno před 16 hodinami Nahlásit Odesláno před 16 hodinami Ještě se vrátím k tomu Adobe. Nejde o to, zda jsou aktuálně grafické nástroje AI zadara, což pro profi použití často nejsou. Jde o uživatelský komfort, rychlost a jednoduchost pro uživatele. Adobe soft je dost náročný na zaučení uživatele, takže pokud budou Ai softy jednodušší při stejné ceně, tak to bude mít vliv na množství předplatitelů.
petr_cha Odesláno před 15 hodinami Nahlásit Odesláno před 15 hodinami To já si taky nestěžuju z 41 titulů jen 5 v mínusu.....jen na long hold musím počítat trochu víc s kurzovým rozdílemJak moc ted prodavat, je to aktualni vrchol? Nyni uz jen cesta dolu a to i pro usd kurz?
Humanzero Odesláno před 15 hodinami Nahlásit Odesláno před 15 hodinami před 19 minutami, petr_cha napsal: před 2 hodinami, Humanzero napsal: To já si taky nestěžuju z 41 titulů jen 5 v mínusu.....jen na long hold musím počítat trochu víc s kurzovým rozdílem Jak moc ted prodavat, je to aktualni vrchol? Nyni uz jen cesta dolu a to i pro usd kurz? ještě slabší kurz dolaru není v ničím zájmu...doufám pro EU by to byla pohroma, koruna to táhne jen úrokem...
Humanzero Odesláno před 15 hodinami Nahlásit Odesláno před 15 hodinami před 49 minutami, Kotlick napsal: Ještě se vrátím k tomu Adobe. Nejde o to, zda jsou aktuálně grafické nástroje AI zadara, což pro profi použití často nejsou. Jde o uživatelský komfort, rychlost a jednoduchost pro uživatele. Adobe soft je dost náročný na zaučení uživatele, takže pokud budou Ai softy jednodušší při stejné ceně, tak to bude mít vliv na množství předplatitelů. AI musí být integrováno do stávajících softů. Ten samý soft na cokoliv ti ve firmě musí ušetřit lidi
Humanzero Odesláno před 8 hodinami Nahlásit Odesláno před 8 hodinami před 22 hodinami, Prochy68 napsal: Ať se propadnu do západního Německa jestli zejtra nebude sestup dolu. Tohle už není hezký pořád nic, QBTS +12
Prochy68 Odesláno před 6 hodinami Nahlásit Odesláno před 6 hodinami před 1 hodinou, Humanzero napsal: pořád nic, QBTS +12 No jo, ale je tu hezký
Humanzero Odesláno před 6 hodinami Nahlásit Odesláno před 6 hodinami před 6 minutami, Prochy68 napsal: No jo, ale je tu hezký Oktoberfest?
Prochy68 Odesláno před 6 hodinami Nahlásit Odesláno před 6 hodinami Právě teď, Humanzero napsal: Oktoberfest? Neee, ale když jsem řekl že se propadnu.....tak jsem chtěl aspoň virtuálně 1
Humanzero Odesláno před 2 hodinami Nahlásit Odesláno před 2 hodinami jestli dopadne dohoda Israel x Hamas tak žádný down nehrozí....celou Gazu postaví znovu US
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se