Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 5 minutami, Humanzero napsal:

tak jsme konečně vymazali propad z konce února....nejdřív propad o 280tis a postupně návrat zpět...😄

To řikam furt že to chce trpělivost. Žádný ukvapenosti a paniku :D

Odesláno
před 7 hodinami, Humanzero napsal:

tak jsme konečně vymazali propad z konce února....nejdřív propad o 280tis a postupně návrat zpět...😄

Jsem asi 40% v plusu, bez hlubších znalosti a se systémem levně koupit, draze prodat. A navíc někde hluboko v tom chorým "investorskym" mozečku mi vyskakují nápady, co se takhle stát rentierem a to mi docela děsí 🤣🤣🤣

• Like 1
  • Haha 1
Odesláno

Ještě se vrátím k tomu Adobe. Nejde o to, zda jsou aktuálně grafické nástroje AI zadara, což pro profi použití často nejsou. Jde o uživatelský komfort, rychlost a jednoduchost pro uživatele. Adobe soft je dost náročný na zaučení uživatele, takže pokud budou Ai softy jednodušší při stejné ceně, tak to bude mít vliv na množství předplatitelů.

Odesláno
To já si taky nestěžuju z 41 titulů jen 5 v mínusu.....jen na long hold musím počítat trochu víc s kurzovým rozdílem
Jak moc ted prodavat, je to aktualni vrchol? Nyni uz jen cesta dolu a to i pro usd kurz?
Odesláno
před 19 minutami, petr_cha napsal:
před 2 hodinami, Humanzero napsal:
To já si taky nestěžujuemoji1.png z 41 titulů jen 5 v mínusu.....jen na long hold musím počítat trochu víc s kurzovým rozdílem

Jak moc ted prodavat, je to aktualni vrchol? Nyni uz jen cesta dolu a to i pro usd kurz?

ještě slabší kurz dolaru není v ničím zájmu...doufám 😆 pro EU by to byla pohroma, koruna to táhne jen úrokem...

Odesláno
před 49 minutami, Kotlick napsal:

Ještě se vrátím k tomu Adobe. Nejde o to, zda jsou aktuálně grafické nástroje AI zadara, což pro profi použití často nejsou. Jde o uživatelský komfort, rychlost a jednoduchost pro uživatele. Adobe soft je dost náročný na zaučení uživatele, takže pokud budou Ai softy jednodušší při stejné ceně, tak to bude mít vliv na množství předplatitelů.

AI musí být integrováno do stávajících softů. Ten samý soft na cokoliv ti ve firmě musí ušetřit lidi

Odesláno
Právě teď, Humanzero napsal:

Oktoberfest?

Neee, ale když jsem řekl že se propadnu.....tak jsem chtěl aspoň virtuálně 😅

• Haha 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...