David_B Odesláno 9. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2009 Mam vzdy jen jedny, az tak zblblej nejsem Stridal jsem cerne a oranzove, ted bych rad misto cernych zase ty oranzove. Proste jsem nerozhodnej, ktery jsou lepsi. Jinak Monstry v tech vselijakych barevnych upravach jsem si zakazal davat na pozadi plochy, nechci si vypestovat nejakou diagnozu... Priznam se ze mi vrtaji hlavou ty PVD, ale dokud neuvim nazivo tak pul roku nosenej exemplar, mam strach do nich jit, abych si je pripadne nezosklivil. Jak psal dnes Biker, doufam ze az vyrostu a dostanu rozum skoncim u nich. Kez by... Tak to by se ti už vyplatilo mít natrvalo oboje, ne? Já nad tím taky uvažoval, ale jak jsem psal výše, nebyl bych jediný, kdo by je nosil...ale nahlodal jsi mne s těmi oranž dost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 9. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2009 (upraveno) Mas pravdu, zbytecne prodelavam, ale na Monstrech me to ani memrzi:-) Nejsem typ sberatele, krome rodinnych klenotu a mych srdecnich zalezitosti hodinky nestradam, ani s tim ted zacinat nehodlam. Jednak z financnich duvodu (mam i jine drahe konicky) a jednak kvuli pritelkyni, nez si me vezme. Pak to bude jine:-) Prakticky mam hodinky rozdelene do kategorii: 1) ty ktere jsem si jeste neporidil a snim o nich 2) ty co jsem uz poridil ale nesedli tak je prodavam (ve chvily kdy se donutim fotit) 3) ty co nosim a vyhovujou mi 4) Monstry pro pripad, ze bych prodal hodinky skupiny 3) a nemel jine, coz uz se mi osvedcilo Upraveno 9. února 2009 uživatelem cody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frogggy Odesláno 10. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2009 Mám oranžové Monstra a černé Atlasy, nosím je obden a spokojenost s oběma, je to jen na tvé volbě, spokojený budeš určitě s oběma, ale za nějakou dobu si stějně koupíš i ty druhé, taky jsem jsem se rozhodoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jorix Odesláno 10. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2009 Já bych v tomto případě volil dle toho, co se Ti líbí víc, nic jiného bych neřešil. Ani s jedním neuděláš chybu, jak už tu psáno. Monstra jsou v reálu mnohem hezčí než na fotkách, ale mě osobně hodně zaujaly Sporty. 100M WR je pro mě dostačující (maximálně splívám 30 cm pod hladinou) a líbí se mi průhled na strojek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Odesláno 10. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2009 Raději bych volil monstra jako echt divery. A k hodinkám tohoto typu mi průhledné dýnko nějak nesedí. Možná právě proto ta nižší vodotěsnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorg Odesláno 10. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2009 Jsou hodinky, ktery jsou fotogenicky a v realu snadno zklamou a pak hodinky ktery nejsou fotogenicky a v realu mohou prekvapit.... Myslim ze cerny monstra na tahu nejsou fotogenicky a o to vic prekvapi v realu na ruce.... Sumo jsem jeste nevidel, ale myslim ze na tom budou stejne jako monstra.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 10. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2009 ....černý monstra na tahu! Ba ne, černý monstra na Hirschi! A se safírem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joska Odesláno 16. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2009 Seiko 5 Sports Automatik - pro mé oko už mají skoro nepřijatelné indexy. Ale trochu nerozumím tomu, že Seiko si samo vyrábi kopie svého vlastního modelu. Protože co jinýho ty pětky jsou? Trochu humpoláčtější Monstra! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ElG Odesláno 16. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2009 Z těch dvou bych si vybral černý monstra: 1) Nejlépe čitelné - na první pohled je na nich dobře vidět čas, na rozdíl od 5-tek, kde jsou ručičky i display bílé. Orange Monster jsou v čitelnosti času někde uprostřed 2) Hezčí luneta u monstra 3) Lepší vodotěsnost (potápění vs. plavání) je také velké plus. Do monster se žádná vlhost opravdu nedostane (vlhkost ničí Lumibrite). Jediné plus sportek je o chlup lepší strojek (dle některých zahraničních diskuzí a článků). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shorty.boy Odesláno 17. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2009 Určitě Monstra, mám je a nemužu si je vynachválit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beladona Odesláno 17. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2009 Monster? Monster! kultovky, u kterých peníze hrají pouze pozitivní roli Nejsem srdcovej Seikař, ale před jejich Diverskama smekám. (Samurai, Sumo, Monster) Velmi slušná kvalita již od Lowendů která si na nic nehraje a nepředstírá a má svůj nezaměnitelný šmrnc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 18. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2009 Presne tak. Co jsem si vsiml, jen par lidem na foru (vetsinou uz fajnsmekri) nesedli. Vetsinou jsme z nich vsichni paf. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 23. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2009 Můj oblíbený prodejce timeparadise ( http://cgi.ebay.com/2009-SEIKO-Neo-MONSTER...A1%7C240%3A1318 ) nabízí tzv. Neo MONSTER 2009. Provedení klasika černá, oranžová a pak černá s kusem lunety v červené. Co na ně říká panstvo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikhra Odesláno 23. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2009 Můj oblíbený prodejce timeparadise ( http://cgi.ebay.com/2009-SEIKO-Neo-MONSTER...A1%7C240%3A1318 ) nabízí tzv. Neo MONSTER 2009. Provedení klasika černá, oranžová a pak černá s kusem lunety v červené. Co na ně říká panstvo? Tak včera jsem tyto u timeparadise vydražil.Už je zaplaceno, tak čekám kdy dorazí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 23. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2009 vypadaji dobre, za kolik jsi je vydrazil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikhra Odesláno 23. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2009 vypadaji dobre, za kolik jsi je vydrazil? http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...N:IT&ih=023 Ve všední den by to mohlo vyjít i levněji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 23. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2009 vikhra: Tak to Ti držím palec. Já u timeparadise vydražil jedny Seika 5 pro přítelkyni a po 3 dnech cesty do ČR visí už dva týdny na celnici.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikhra Odesláno 23. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2009 vikhra: Tak to Ti držím palec. Já u timeparadise vydražil jedny Seika 5 pro přítelkyni a po 3 dnech cesty do ČR visí už dva týdny na celnici.. Tak to je nemilé "KAMILE".To by bylo asi plus celní sazba 4.50 % +DPH.Záleží jak to timeparadise vypíše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 23. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2009 Tak to je nemilé "KAMILE".To by bylo asi plus celní sazba 4.50 % +DPH.Záleží jak to timeparadise vypíše. Tak u hodinek za 100 dolarů by mě to až tolik nevadilo..spíš mě štve, že to měl být dárek k svátku, který už jsem samozřejmě prošvihnul. Máte s tím někdo zkušenost?? Myslím to, že vám trčí hodinky na celnici delší dobu. Mám tam někam zavolat, nebo to nemá cenu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Well Odesláno 23. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2009 Tyhle Seika jsou parádní http://cgi.ebay.com/2009-SEIKO-SEAURCHIN-S...7QQcmdZViewItem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se