Yvaine Odesláno 19. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2009 IT691.bmpJak se vám líbí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 19. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2009 Moc ana-digy nemusim, zdaji se mi tyto dost preplacane a nelibi se mi ty vteriny, ze jsou posunute nahoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yvaine Odesláno 19. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2009 Sdílel jsem stejný názor, ale tyhle mi přijdou celkem přehledné a to i díky šoupnutým vteřinám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klaucz Odesláno 19. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2009 Já jsem koupil Timex Ironman starý někdy pře rokem. Byla z nich nadšená. Pak dostala potápky Wengery a naposled Seiko Sportura. Teď když má nějaký výročí atd., tak chce hodinky. Jestli to tak půjde dál a zjistí, že správná žena by měla mít hodinky s duší, tak s ní končím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yvaine Odesláno 19. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2009 fakt...? Pokud nebude chtít zrovna UN tak bych to bral vpohodě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 19. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2009 klaucz: Tak to mas dobry, me na vsech tech vyrocich, vanocich apod nebavi prave vymyslet co koupit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milil Odesláno 20. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2009 Moc ana-digy nemusim, zdaji se mi tyto dost preplacane a nelibi se mi ty vteriny, ze jsou posunute nahoru. Ono je to ovšem stejné jak s inverzním displejem na casiích. Na obrázcích to vypadá kontrastně, ale ve skutečnosti to asi nebude tak horký (spíše vlažný až studetný bych řekl ) takže ta přeplácanost tam zas taková nebude. Ale na vlastní oči jsem je neviděl, jen to tipuju. Ale je pravda, že pod ručičkama je určitě hezčí pěkný jemně strukturovaný podklad než displej. Když už ana-digi, tak vkusně vyřešený okýnka v ciferníku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dmz Odesláno 6. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2009 A tohle taky planujes? Klidně ... Nicméně mě to a) už trochu omrzelo a za mi scházejí pomůcky + jakou největší hloubku má Vltava ? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiroM Odesláno 9. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2010 Tak sa aj ja pridam.Hoci uz mam teraz G-cka(Gulfmany),na Timexy nedam dopustit.Tieto moje boli volakedy vlajkova lod,maju tolko vselijakych funkcii,ze som ich ani neskusal .Maju asi 15 rokov a nic im okrem skrabancov nie je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 (upraveno) Timex omladil řadu Timex 30lap Shock, cenu zvedli, ale hlavně rozměry taky. Našel jsem rozměr pouzdra 47mm a výška 17mm. Konečně je sklíčko ze skla. Bohužel opět bez Flix rozsvěcování. Předchozí generace měla pro mě osobně blíž k dokonalým jednoduchým digi. Typy jsou : T5K582 T5K584 T5K585 EDIT: z návodu lze vytušit, že modul je staršího data(u novějších modulů se pomocí Mode dostanete na budík a jiným tlačítkem přepínáte 1 až 3, tady co Mode, to budík 1 až 3. No a taky mi celý displej byl nějak povědomý : ( WUS r.2007-tenkrát ještě s Flix ) Upraveno 16. února 2012 uživatelem ggrand Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 17. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2012 Tak sa aj ja pridam.Hoci uz mam teraz G-cka(Gulfmany),na Timexy nedam dopustit.Tieto moje boli volakedy vlajkova lod,maju tolko vselijakych funkcii,ze som ich ani neskusal .Maju asi 15 rokov a nic im okrem skrabancov nie je. Tyhle hodinky měl kámoš na základce a já mu je vždycky záviděl. Myslím, že mají i databanku? Teda jestli jsou to přesně ony, ty jeho ji měly...jaký je to přesně typ? Chtěl bych je sehnat, jsou fakt dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FranaD Odesláno 12. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2013 Zdravím. Nevíte někdo, kde v ČR sehnat tyto hodinky? Timex Ironman 30-Lap Full Size Watch - Olive Green Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník MraMor Odesláno 1. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2013 V minulosti som bol majiteľom TImexov Humvee, pre mňa nezničitelnych hodiniek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 27. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2013 (upraveno) Tak sa aj ja pridam.Hoci uz mam teraz G-cka(Gulfmany),na Timexy nedam dopustit.Tieto moje boli volakedy vlajkova lod,maju tolko vselijakych funkcii,ze som ich ani neskusal .Maju asi 15 rokov a nic im okrem skrabancov nie je. Nebyl by návod na tyto hodinky? Klidně i anglický...jedny starší přesně takové, akorát modré jsem sehnal, měl je kámoš ve škole a já mu je tenkrát záviděl..akorát že jsou tak namakaný, že se v nich bez návodu moc nevyznám ..teda nastavit čas a budík není problém, ale stopky a timer jsou brutální... Upraveno 27. srpna 2013 uživatelem Chilliluk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanC Odesláno 19. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2013 Timex omladil řadu Timex 30lap Shock, cenu zvedli, ale hlavně rozměry taky. Našel jsem rozměr pouzdra 47mm a výška 17mm. Konečně je sklíčko ze skla. Bohužel opět bez Flix rozsvěcování. Předchozí generace měla pro mě osobně blíž k dokonalým jednoduchým digi. Typy jsou : T5K582 T5K584 T5K585EDIT: z návodu lze vytušit, že modul je staršího data(u novějších modulů se pomocí Mode dostanete na budík a jiným tlačítkem přepínáte 1 až 3, tady co Mode, to budík 1 až 3. No a taky mi celý displej byl nějak povědomý... Zkusím se zeptat i tady...zaujaly mně ty "Shocky" od Timexu, neboť už dobrých 10 let nosím jednodušší model a možná nastal čas obměnit stáj. Nějaké postřehy po delším čase nošení? Díky, Honza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriknapr Odesláno 30. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2013 Po dlouhé době jsem dostal chuť nosit digitálky a protože gshocky jsem už měl, volba padla na tyto ironmany. Foto zatím z netu a za čtrnact dní doufám přidám foto na ruce. Jak tak koukám v tomto vláknu. O timexech se tu moc nedebatuje. Má někdo zkušenost s tímto modelem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 30. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2013 Po dlouhé době jsem dostal chuť nosit digitálky a protože gshocky jsem už měl, volba padla na tyto ironmany. Foto zatím z netu a za čtrnact dní doufám přidám foto na ruce.Jak tak koukám v tomto vláknu. O timexech se tu moc nedebatuje. Má někdo zkušenost s tímto modelem?tyhle digi jsem měl, konkrétně i tuto (asi nejhezčí) barevnou variantu.http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/57014-timex-ironman-t5k195/?hl=timex co na ně říct.. asi jako všechny timexy: skvělý displej a modul - myslím jako skladba funkcí, na druhou stranu takový ten pocit menší robustnosti oproti géčkám a dost lehce jdoucí tlačítka - obecně to neva, ale na mě to prostě působilo méně jistým dojmem, než u casií. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriknapr Odesláno 30. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2013 Právě, že gshocky jsem měl a ta robustnost je velká. A právě proto jsem chtěl něco méně masivního. Hodně se mi líbil i ten starší a hranatější model, ale ten se už samozřejmě neprodává. Tak jsem zvolil jeho nástupce. Sám jsem na ně zvědavej. Ale jsou to takové timex legendy tak doufám, že svému jménu dostojí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se