kupr Odesláno 9. února 2009 Nahlásit Odesláno 9. února 2009 Zdravim, chtel bych se zeptat, kde koupit v Praze reminek. Jake prodejny mi doporucite a kde je najdu ? Rad bych si precet vase zkusenosti.
lolohh Odesláno 9. února 2009 Nahlásit Odesláno 9. února 2009 Zdravim, chtel bych se zeptat, kde koupit v Praze reminek. Jake prodejny mi doporucite a kde je najdu ? Rad bych si precet vase zkusenosti. Pan Brož v pasáži Alfa na Václaváku. Celkem velký výběr řemenů rúzných šířek. Nebo si ho nechat ušít od místního člena s nickem simon. Oboje můžu doporučit, ale přiznám se, že já teď už beru řemeny jen od simona.
lolohh Odesláno 9. února 2009 Nahlásit Odesláno 9. února 2009 Broz - pasaz Alfa - naposled jsem si tam koupil zeleneho zraloka i se sponou za 1100,- a reminek po tydnu prasknul... reklamece sla do ztracena... Já tam reklamoval řemen za 4 nebo 5 stovek, který se rozpadl a bez problémů mi vrátil peníze.
budo Odesláno 9. února 2009 Nahlásit Odesláno 9. února 2009 kibi se nenajedl, a jak byl zesláblej, tak byl málo důraznej
Ciferník Odesláno 9. února 2009 Nahlásit Odesláno 9. února 2009 Já tam reklamoval řemen za 4 nebo 5 stovek, který se rozpadl a bez problémů mi vrátil peníze. Nerozpadají se ty řemeny od pana Brože nějak často?
Ciferník Odesláno 9. února 2009 Nahlásit Odesláno 9. února 2009 (upraveno) Vím, že to není odpověď na původně položenou otázku, ale navrhoval bych zamyslet se hlavně nad tím, zda je rozumné v Praze nakupovat řemínky k hodinkám. Já osobně se jakožto Pražák domnívám (a nikomu to nevnucuji), že nikoliv. Daleko lepší výběr za podobné či nižší ceny se vyskytuje na serverech provozovaných 200 a více kilometrů západněji. V době, kdy se PayPal dá dokrmovat převody z českého účtu, mně napadá jediný dobrý důvod pro nákup řemínků v tuzemsku - vlastenecká podpora krizí podlomeného národního hospodářství. (Aby se do mě někdo hned nepustil, rovnou dodávám, že poslední věta je spíš bonmot než vážně míněná teze.) Upraveno 9. února 2009 uživatelem Ciferník
Vlastimil Talanda Odesláno 9. února 2009 Nahlásit Odesláno 9. února 2009 Vím, že to není odpověď na původně položenou otázku, ale navrhoval bych zamyslet se hlavně nad tím, zda je rozumné v Praze nakupovat řemínky k hodinkám. Já osobně se jakožto Pražák domnívám (a nikomu to nevnucuji), že nikoliv. Daleko lepší výběr za podobné či nižší ceny se vyskytuje na serverech provozovaných 200 a více kilometrů západněji. V době, kdy se PayPal dá dokrmovat převody z českého účtu, mně napadá jediný dobrý důvod pro nákup řemínků v tuzemsku - vlastenecká podpora krizí podlomeného národního hospodářství. (Aby se do mě někdo hned nepustil, rovnou dodávám, že poslední věta je spíš bonmot než vážně míněná teze.) mám stejný názor na věc. Ikdyž rozumím tomu, že vybrat si řemínek osobně má zase jiné kouzlo. Hodně štestí při výběru
carpaccio Odesláno 9. února 2009 Nahlásit Odesláno 9. února 2009 K tematu: U p. Broze jsou reminky celkem slusne (v konzumni tride a cenach mezi 400,- a 1.200,- CZK), vetsi vyber vsak ma (jinak dost pochybny) p. Zahradnik (Vrsovicka ul., naproti "Bohemce"). Dalsi pouzitelny zdroj jsem zatim v Praze bohuzel take nenasel a rad se necham poucit. Navstevu mistniho kozeneho guru bohuzel stale odkladam, ale urcite ji v planu mam. K pridruzene diskusi: Nakup reminku on-line je neco, s cim mam osobne problem. Napr. spousta Di-Modellu od Kubsona, nebo z katalogu p. Broze, mi prijde uzasna, ale nazivo reminky vypadaji jinak a na hodinkach znovu jinak. Takze mne osobne (mozna trpim nedostatecnou imaginaci) nezbyva, nez nakupovat remeny v kamennych obchodech...
spiderer Odesláno 9. února 2009 Nahlásit Odesláno 9. února 2009 kupr - kozene reminky v Praze nakupuji zasadne u simona - v Praze ani nikde jinde jsem zatim nic lepsiho neobjevil
kubson Odesláno 9. února 2009 Nahlásit Odesláno 9. února 2009 Nakup reminku on-line je neco, s cim mam osobne problem. však se to dá vždycky bez problémů vrátit...
Vlastimil Talanda Odesláno 9. února 2009 Nahlásit Odesláno 9. února 2009 K tematu: U p. Broze jsou reminky celkem slusne (v konzumni tride a cenach mezi 400,- a 1.200,- CZK), vetsi vyber vsak ma (jinak dost pochybny) p. Zahradnik (Vrsovicka ul., naproti "Bohemce"). Dalsi pouzitelny zdroj jsem zatim v Praze bohuzel take nenasel a rad se necham poucit. Navstevu mistniho kozeneho guru bohuzel stale odkladam, ale urcite ji v planu mam. K pridruzene diskusi: Nakup reminku on-line je neco, s cim mam osobne problem. Napr. spousta Di-Modellu od Kubsona, nebo z katalogu p. Broze, mi prijde uzasna, ale nazivo reminky vypadaji jinak a na hodinkach znovu jinak. Takze mne osobne (mozna trpim nedostatecnou imaginaci) nezbyva, nez nakupovat remeny v kamennych obchodech... ono máš recht, je to vždy trochu loterie.
carpaccio Odesláno 9. února 2009 Nahlásit Odesláno 9. února 2009 však se to dá vždycky bez problémů vrátit... No, to je slozitejsi. Samozrejme chapu, ze to pravo ze zakona existuje. Na druhou stranu - s ohledem na to, ze se nezname, bych byl nerad za prudice, ktery si objedna tri pasky a dva z toho vrati, protoze jen ten treti se mu libil... Inu, netusil jsem, ze k tomu mas tak liberalni pristup. Urcite se Ti, az budu priste resit pasek, ozvu a domluvime se na nejakem rozumnem postupu. Dekuji za info.
spiderer Odesláno 9. února 2009 Nahlásit Odesláno 9. února 2009 však se to dá vždycky bez problémů vrátit... Jak kdy a jak u koho Nakupy u tebe byvaji obcas odlisne od nakupu jinde.. Navic pokud si remen objednas odnekud z indociny kde te posta stoji polovinu remenu a navrat zpet skoro druhou tak to smysl nema..
Ciferník Odesláno 9. února 2009 Nahlásit Odesláno 9. února 2009 nazivo reminky vypadaji jinak a na hodinkach znovu jinak. Takze mne osobne (mozna trpim nedostatecnou imaginaci) nezbyva, nez nakupovat remeny v kamennych obchodech... Určitě to tak je a není to nedostatkem imaginace. Ale různí lidé k tomu výběru mohou přistupovat různě. Někdo rád oběhá dvacet obchodů, aby měl boty, které jsou naprosto přesně dle jeho představ, někdo jiný vezme první, které mu sedí a přibližně odpovídají tomu, co chtěl. Netroufal bych si vynášet soudy, který přístup je lepší. Ještě se mi vybavilo, že poměrně slušný výběr kupodivu býval v Kotvě v pidistánku/pultíku, kde se snad jen měnily baterie a řemínky u hodinek a žádné jiné služby se tam nenabízely. Stánek tam pořád je, v přízemí, při příchodu z náměstí Republiky po levé straně, někde za stánkem mBank. Ale už několik let jenom procházím kolem, tak třeba je všechno jinak.
lolohh Odesláno 10. února 2009 Nahlásit Odesláno 10. února 2009 Nerozpadají se ty řemeny od pana Brože nějak často? Kupoval jsem tam minimálně 10 řemenů (pro známé a příbuzné), problém byl s jediným - rozpáralo se prošití. Myslím si, že za ty prachy ty řemeny nejsou vůbec špatné.
lolohh Odesláno 10. února 2009 Nahlásit Odesláno 10. února 2009 Vím, že to není odpověď na původně položenou otázku, ale navrhoval bych zamyslet se hlavně nad tím, zda je rozumné v Praze nakupovat řemínky k hodinkám. Já osobně se jakožto Pražák domnívám (a nikomu to nevnucuji), že nikoliv. Daleko lepší výběr za podobné či nižší ceny se vyskytuje na serverech provozovaných 200 a více kilometrů západněji. V době, kdy se PayPal dá dokrmovat převody z českého účtu, mně napadá jediný dobrý důvod pro nákup řemínků v tuzemsku - vlastenecká podpora krizí podlomeného národního hospodářství. (Aby se do mě někdo hned nepustil, rovnou dodávám, že poslední věta je spíš bonmot než vážně míněná teze.) Dříve jsem řemeny pro sebe po webu objednával. Ale každý druhý se mi nelíbil, když přišel. S kubsonem je domluva skvělá, ale posílat to zpátky do Německa nebo Ameriky se mi prostě nechtělo. Takže jsem se zařekl, že kožený řemen si po webu objednám jedině z chronoshopu, odjinud ne. Když na řemen nespěchám, tak otravuju simona. Když kupuju řemen pro někoho jiného, tak nikdo normální nechce čekat týden, dva, tři, než přijde řemen Bůh ví odkud, protože se mu rozpadl teď a teď chce jiný. A taky odmítám riskovat, že někoho donutím, ať si 14 dní počká, abych pak zjistil, že ten řemen je v reálu hnusnej. Abych to shrnul, mě prostě kombinace simon - chronoshop - Brož maximálně vyhovuje. asi mas stastnou ruku pri vyberu Asi. Většinou tam beru řemeny okolo pětikila. Levnějších se bojím (možná neprávem). Kdybych za něj měl dát víc, to si ho radši nechám udělat od již zmiňovaného simona.
kupr Odesláno 15. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 15. února 2009 Vsem dekuju za rady. Jeste bych se chtel podrobneji zeptat na Simona. Na jakem principu vyber funguje? Ma katalog, nebo staci poslat SZ, jak si remen predstavuji a on to podle toho zhotovi? Nebo ma kameny obchod? Tahle informace mi nejak unikla.
spiderer Odesláno 15. února 2009 Nahlásit Odesláno 15. února 2009 Vsem dekuju za rady. Jeste bych se chtel podrobneji zeptat na Simona. Na jakem principu vyber funguje? Ma katalog, nebo staci poslat SZ, jak si remen predstavuji a on to podle toho zhotovi? Nebo ma kameny obchod? Tahle informace mi nejak unikla. Ma kamennou dilnu v Praze Modranech a funguje to podle tve teze cislo 2, staci poslat SZ/zastavit se a..
kupr Odesláno 15. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 15. února 2009 Ma kamennou dilnu v Praze Modranech a funguje to podle tve teze cislo 2, staci poslat SZ/zastavit se a.. Tak takhle bleskovou odpoved ve 2 hodiny rano, jsem opravdu necekal. Diky!
spiderer Odesláno 15. února 2009 Nahlásit Odesláno 15. února 2009 Tak takhle bleskovou odpoved ve 2 hodiny rano, jsem opravdu necekal. Diky! Je fakt ze bych mel jit asi spat, je pozde, tak dobrou
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se