accutron Odesláno 18. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2024 (upraveno) "Democrat" - jako značku bych to nejspíš neoznačil, ale kdo ví? Možná je to název modelu, nebo se jedná skutečně o značku zákazníka. Každopádně je to budík B90. Upraveno 18. listopadu 2024 uživatelem accutron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 19. listopadu 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2024 Skvělé, díky. Má úvaha: na číselníku je jak Prim, tak další obchodní označení. Tedy za mne Prim - Democrat. Doplním do tabulky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří9 Odesláno 19. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2024 B 90 Silent Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří9 Odesláno 19. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2024 (upraveno) Ještě tady mám B- 90 židovský moje výroba včetně číselníku před lety. Upraveno 19. listopadu 2024 uživatelem Jiří9 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 19. listopadu 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2024 Jirko, Silent není obchodní označení, ani název. Je to označení vlastnosti budíku, znamenající tichý chod. Do výčtu obchodních názvů to nepatří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 19. listopadu 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2024 Jirko, děkuji za post židovského budíku. Značení časových údajů se určitě využije při katalogizaci, kterou jsem cca před deseti minutami otevřel. Samozřejmě jsi v budoucích diskutujících označen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří9 Odesláno 19. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2024 (upraveno) Jasně to jsem zapoměl, jsou tam delší palety, tedy ocelové drátky na kotvě a krokové kolo, tam má na sobě nalisovaný hliníkový kroužek. Ještě jsem měl budík B70 pro hluché v dřevěné bedničce s připojením do sítě. Buzení bylo na případné připojení lampy. ale kdysi jsem ho prodal do muzea v Protivíně. Vyrábělo to nějaké družstvo. Kouknu jestli náhodou také nenajdu foto. Taky kouknu na ty HES. myslím že byly minimálně dvě barvy číselníků. Nemyslím ty moje, jak jsme o nich mluvili. Upraveno 19. listopadu 2024 uživatelem Jiří9 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 19. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2024 Nefton A na starých dětských - medvídek zajíc na houpačce, se dvěma zvonky, je pod 6 FOREIGN. Dost špatně čitelné. Na těch úplně prvních bez zvonků, ale s kostelíčkem, neni nic. Nicméně nevím, jestli to třeba neni jen firma co tiskla číselníky?????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garisz Odesláno 22. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2024 I fota těch log? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 22. listopadu 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2024 V dalším vlákně, chystej fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 23. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2024 Zdravím, nevím či je to ještě potřeba, ale našel jsem na chalupě totok a dnes jsem asi dvě hodiny hledal fotky. Tak snad to nebylo zbytečný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 24. listopadu 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2024 @skodna no paráda, díky! Jasně, že je to potřeba. Mám totiž takový nejasný pocit, že seznam ani zdaleka není uzavřen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 24. listopadu 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2024 Odložím si sem další možný název: Ekco. Foto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 24. listopadu 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2024 Thompson. Zdroj Aukro: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 24. listopadu 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2024 Chronotechna – jenom logo Chronotechna – jenom nápis Chronotechna Prim Prim a logo Chronotechna Prim - Democrat Rosier Axena H Splendex Silvoz Rubina Safari Tempo Ingersoll Lumen Exacta Elton Kiple Cardinal Micro Chronos Chambord Hansa EVE Timemaster Panorama Nefton Curzon Clipper Ekco Thompson Tempo - a logo Chronotechna EX60 Klenoty? Mebus? Jaz? Europa? Licence: HES Je-li za názvem otazník, nejsem si zcela jist. Prosím, diskutujte, dopisujte, lepte fotky. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 27. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2024 Golem ? Trevis ? pardon ak to sem nepatri https://www.antik-hovorka.cz/obchod/vyvozni-budik-golem-s-kacerem-donaldem-82760.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 27. listopadu 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2024 Jasně. Trevis ano, netuším, jak jsem na něj mohl zapomenout. Dík. Golem nikoli, to je typ. Už to budu muset poskládat podle abecedy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 27. listopadu 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2024 Chronotechna – jenom logo Chronotechna – jenom nápis Chronotechna Prim - různá loga Prim a logo Chronotechna Prim a nápis Democrat Elton Axena Cardinal Clipper Curzon Ekco EVE Europa Exacta EX60 (poznámka: vím, jde o typ, ale na tomto budíku absentuje jakékoli jiné označení) H Hansa Chambord Chronos Ingersoll Kiple Lumen Micro Nefton Panorama Rosier Rubina Safari Silvoz Splendex Tempo Tempo a logo Chronotechna Timemaster Thompson Klenoty? Mebus? Jaz? Licence: HES Pozn: Je-li za názvem otazník, nejsem si zcela jist. Prosím, diskutujte, dopisujte, lepte fotky. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 27. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2024 Jen krátká poznámka k seznamu značek. "EX60" byla svého času zapsaná ochranná známka v majetku Chronotechny Šternberk, stejně jako bochánkovitý Prim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 27. listopadu 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2024 Moc díky za doplnění. K tomuto typu poznámka: u Tebe na serveru se prodal EX60 bez označení EX60 Pamatuji se, snad to dohledám .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se