Vlachov Odesláno 6. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna (upraveno) Další do sbírky názvů je TOSCA a MARROW. Obrázky z Aukra Upraveno 6. ledna uživatelem Vlachov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 6. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna No to jsou věci .... Díky moc za upozornění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlachov Odesláno 6. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna A tady nějaký kousky z vlastní sbírky - Peter - Hanhart? - podle knihy je to převzatý výrobek od firmy Hanhart - Mebus - může být bez otazníku - Deluxe - bez loga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWCmann Odesláno 7. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna Hlásím další novou značku. Našel jsem ve svém depozitu torzo B 90 s ciferníkem se značkou STARLUX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brba Odesláno 16. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna Pridávam aj ja dnešný úlovok . ICM B 90 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří9 Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna Našel jsem pro zajímavost fotky Qartz hodin Trevis. Vím že to není budík. Ta signální jednotka je podle mne nesmysl. Kdybyjste chtěli vědět víc zeptám se majitele jestli mi je půjčí. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna Ta signální jednotka má oznamovat každou celou hodinu. Interně jsme těmto hodinám v Eltonu říkali "pipka". Do prodeje se dostalo maximálně pár stovek kusů. Je to jednoznačně sběratelská záležitost. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brba Odesláno 27. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna V 24. 1. 2025 v 22:37, accutron napsal: Ta signální jednotka má oznamovat každou celou hodinu. Interně jsme těmto hodinám v Eltonu říkali "pipka". Do prodeje se dostalo maximálně pár stovek kusů. Je to jednoznačně sběratelská záležitost. Ďakujeme za ďalšie info a rozšírenie vedomostí . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milog Odesláno 31. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna Nový přírustek s římskými čísly a zvěrokruhem Silvoz... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim_1967 Odesláno 4. února Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února BEKA. Budík B 90 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se