Hector_24 Odesláno 23. října 2025 Nahlásit Odesláno 23. října 2025 Mně osobně 40–42 mm u PAMu nevadí, pokud má člověk menší ruku. Nejde totiž o samotnou velikost, ale o to, jak hodinky sedí na ruce – měly by vypadat trochu větší a ne jako nějaké Datejusty. Co se mi ale rozhodně nelíbí, je cena. Myslím, že PAM je cenově ve špatné třídě vzhledem k tomu, co nabízí. 1
Radek124 Odesláno 23. října 2025 Nahlásit Odesláno 23. října 2025 I u Panerai jsou rozměry strašně relativní: V době kdy jsem měl bachraté Luminor 320 (44mm polštářek 1950) jsem rozdíl u shodného 42mm modelu poznal spíš podle chybějící devítky, než že bych měl divný pocit z menšího pouzdra - zatímco u páně Mitákových 47mm už mi trčely nožky přes ruku a prostě to "nebylo to vono". Naproti tomu tenké 45mm Radiomir 572 mi díky subtilnějšímu ciferníčku a lunetě přišly až překvapivě menší a nositelnější než zmiňovaná ušatá námořní mina, která doslova magneticky přitahovala všecky plechová futra a zavírající se dveře od výtahu v blízkém okolí 1
pku Odesláno 6. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2025 V 25. 4. 2025 v 20:52, Radek Cigi napsal: https://www.fratellowatches.com/introducing-the-panerai-submersible-chrono-marina-militare-experience-edition/#gref Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Nikdy jsem si nemyslel, že mě něco uchvátí jak tohle. Nikdy jsem neviděl hezčí hodinky. Bohužel je to cenově dost nedostupné, ale to se nedá nic dělat. 1
Radek Cigi Odesláno 23. ledna Autor Nahlásit Odesláno 23. ledna https://www.fratellowatches.com/richemont-sells-baume-mercier/ Co bude s kalibry P.900 a P.980 pro Panerai?? Vrátí se k P.9010 pro většinu tříruček??
Radek124 Odesláno 25. ledna Nahlásit Odesláno 25. ledna Těžko říct jak pro Panerai, ale pro B&M je to určitě dobrá zpráva - protože i s lepšími strojky než se strkají do většiny dnešních Panerai (což mě jako dlouholetého milovníka instalatérského stylu mrzí dvojnásob) museli v rámci skupiny hrát "nižší ligu". Ano, hodinky jsou o emocích a machrindexu - ale možnost mít plnohodnotný pětidenní Baumatic v 5x levnějších hodinkách (ať už "Royal" Rivira nebo Clifton) už nekritickou víru v ikonickou značku dovede nahlodat
Radek Cigi Odesláno 23. února Autor Nahlásit Odesláno 23. února Novinka: Panerai Radiomir Viaggio Nel Tempo Experience Set 1
Vortex-Tempus Odesláno 14. dubna Nahlásit Odesláno 14. dubna (upraveno) Zda sa ze Panerai nastavil spravny kurz. Velmi pekne novinky a ceny sa drzia v ako tak akceptovatelnych hraniciach. PAM01723 (44) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. PAM01731 (44) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. PAM01733 (44) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 14. dubna uživatelem Vortex-Tempus 1 1
Radek Cigi Odesláno 14. dubna Autor Nahlásit Odesláno 14. dubna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Radek Cigi Odesláno 14. dubna Autor Nahlásit Odesláno 14. dubna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
xcmaniax Odesláno 14. dubna Nahlásit Odesláno 14. dubna Myslím, že poslední dobou jde PAM správným směrem. 1
Petr72 Odesláno 14. dubna Nahlásit Odesláno 14. dubna Ten tobacco dial by stál za hriech Pôjdem pozrieť
Radek Cigi Odesláno 14. dubna Autor Nahlásit Odesláno 14. dubna 【F】 Představujeme: Novou kolekci Panerai Luminor Novinka: Hodinky Panerai Luminor PAM01731 a Luminor Destro PAM01732 přinášejí dědictví v menším balíčku | aBlogtoWatch Marina Militare-inspirované Panerai Luminor PAM01731 a Luminor Destro PAM01732 Představujeme: Panerai se vrací ke svým kořenům s novou kolekcí Luminor - Hodinkee Nějaké čtení k novinkám... 1
Radek Cigi Odesláno 14. dubna Autor Nahlásit Odesláno 14. dubna (upraveno) Novinka: Panerai PAM01735 ruční hodinky s navíjením 47mm | aBlogtoWatch - moc pěkný Praktický debut: Panerai Luminor 31 Giorni PAM01631 Watch nabízí měsíční rezervu výkonu | aBlogtoWatch Upraveno 14. dubna uživatelem Radek Cigi 1 1
Radek Cigi Odesláno 14. dubna Autor Nahlásit Odesláno 14. dubna https://www.panerai.com/ie/en/collections/watch-collection/submersible/pam01089-submersible-navy-seals-afniotech-experience.html 90k Euro Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Radek124 Odesláno 15. dubna Nahlásit Odesláno 15. dubna (upraveno) Hafniové těžítko za €90k, při vynořování odepnout a odhodit? Doufejme že příští iterace nebude pro změnu třeba z "kosmického" Berylia PS: Nebýt té přebývající nuly na cenovce, málem bych se rozplýval nad prvníma subama neevokujícíma infantilní dortík Upraveno 15. dubna uživatelem Radek124
LovecK Odesláno 16. dubna Nahlásit Odesláno 16. dubna před 16 hodinami, Radek124 napsal: Hafniové těžítko za €90k, při vynořování odepnout a odhodit? Doufejme že příští iterace nebude pro změnu třeba z "kosmického" Berylia PS: Nebýt té přebývající nuly na cenovce, málem bych se rozplýval nad prvníma subama neevokujícíma infantilní dortík Radku, nejsi holt ikona z Hollywoodu, InstaInflubordel apod., tzn. že jsme prostě jiná cílovka, než pro kterou je to určeno. Mi se líbí ty nový Destro, ale taky to za to nedám, to si raději koupím konečně ty 233 a ještě ušetřím, teda až vyčistím sklady po přemnožení...
EpsteinBarr Odesláno 16. dubna Nahlásit Odesláno 16. dubna @Vortex-Tempus Tie tvoje modre LE maju domed zafir, vsakze? Cize tie novinky 1731/1732 by mali vyzerat rovnako? Skoda, ze sa mi destro nepaci, pretoze ten modry cifernik je fantasticky. Nadhera. Je zaujimave, ze obidva 47mm modely su v zasade rovnake. Teda az na ocel versus nejaky forged titan, akurat cena je takmer dvojnasobna. Ale u Panerai a ich cenotvorba podla materialov, to asi nema zmysel komentovat. Ak by som uz "musel" nieco nakupovat, tak tropical v 47mm. Nazivo to bude pecka. Ale ani brunito otto giorni mi nepridu marne. 1
Vortex-Tempus Odesláno 16. dubna Nahlásit Odesláno 16. dubna před 3 hodinami, EpsteinBarr napsal: @Vortex-Tempus Tie tvoje modre LE maju domed zafir, vsakze? Cize tie novinky 1731/1732 by mali vyzerat rovnako? Skoda, ze sa mi destro nepaci, pretoze ten modry cifernik je fantasticky. Nadhera. Je zaujimave, ze obidva 47mm modely su v zasade rovnake. Teda az na ocel versus nejaky forged titan, akurat cena je takmer dvojnasobna. Ale u Panerai a ich cenotvorba podla materialov, to asi nema zmysel komentovat. Ak by som uz "musel" nieco nakupovat, tak tropical v 47mm. Nazivo to bude pecka. Ale ani brunito otto giorni mi nepridu marne. Ano moje 2025 maju vypukle sklo. Destro vyzeraju ako cca to iste v lestenom puzdre. Cifernik ma mozno trochu inu, svetlejsiu farbu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se