Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

PAM 02088. Trochu ina Kalifornia…

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

https://www.panerai.com/ch/en/collections/watch-collection/radiomir/pam02088-radiomir-8-giorni.html

• Like 2
Odesláno

Tak tenhle sypaný čaj...fakt ne.

Ale o Californii přemýšlím už nějakou dobu. Jen mě s-re cenová politika...příplatek za tento cifr...fakt síla. 

Odesláno

@spineshank Paráda - přiznám se že při čtení těch superlativů jsem po letech tápání konečně zase chvílemi uvažoval jestli kvůli novým PANERAI prodat ledvinu, nebo líného syna do otroctví. Teprve hodnota tloušťky toho lunaparku uvnitř mě trochu zchladila, s celkovými 18mm už ta zlato-měděno-platinová námořní mina bude víc než magnet na futra a dveře od výtahů - a představa že bych jednoho hezkého dne s hlubokou ťafkou a zlatým zubem po dědečkovi přišel s prosíkem k Rudovi (aby mi to neštěstí pozáručně zalátal) mě naštěstí zase vrátila do reality...
 :suicide_anim:

• Haha 2
  • Dát hlas 1
  • po 4 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Kedze ide o novy model a neuveritelne sa mi pacia, supnem to tu.
Vybehli na mna na FB. Pouzil som ich s dovolenim majitela (Andrea Tognoni).

Upraveno uživatelem EpsteinBarr
Odesláno

Mně se ty 1735 na některých fotkách líbí moc, a na některých zase vůbec. Určitě je chci vidět naživo a vyzkoušet. S tou bílou gumou...nevím. První foto OK a to druhé naopak nic moc. U mě zatím vedou z letošních novinek ty hnědé 44 - PAM 1731.

Odesláno

Bohužel ty chrona by za mně mohly bez problémů konkurovat kolotočářským béčkám někde na venkovský pouti. Nemám u Panerai rád složitý ciferníky ale tahle kombinace bilé, zlaté a toho kovoveho tahu je to nejhnusnějši co jsem kdy viděl! 

• Dát hlas 1
Odesláno
před 6 minutami, EpsteinBarr napsal:

To sa zhodneme na 100%. Len som nechcel upravovat cudziu fotku, ze mu z nej odrezem ten hnus. Aj ked, vlastne by som ju vylepsil….

Jj. Vůbec jsi to sem neměl dávat! Zkazil jsi mi celej večer. Za chvilku jdu na pivo a jestli se vožeru tak je to Tvoje vina! Budu si muset dát minimálně o sedm Plzní vic! Abych na to zapomněl 😃

• Haha 5
  • po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

【F】 Panerai uvádí na trh dvě nové hodinky Luminor Luna Rossa

Představujeme: Panerai Luminor Luna Rossa Chrono PAM01768 a Luna Rossa GMT PAM01791

Upraveno uživatelem Radek Cigi
  • Like 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...