PhoeniX Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Odesláno 11. února 2009 Cha, to jsou obludy. Case: 44.5mm, in either grade 5 titanium or 18K rose gold 1000m, He-valve, stainless steel caseback Movement: Automatic 28 jewels, GMT, 47.5hrs power-res with display
chose Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Odesláno 11. února 2009 Sympatické obludy, díky ! Jen ta luneta vypadá tak akorát na ozdobu, asi nebude legrace s ní otočit..
PhoeniX Odesláno 11. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 11. února 2009 chose napsal: Sympatické obludy, díky ! Jen ta luneta vypadá tak akorát na ozdobu, asi nebude legrace s ní otočit.. S tímto nebude legrace potápět se.
KOMA Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Odesláno 11. února 2009 Náááhodou nejsou špatný, až na tu lunetu.
leon Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Odesláno 11. února 2009 Velice zajímavý kousek,líbí se mi i když bych si je asi nekoupil.
spiderer Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Odesláno 11. února 2009 Trosku mi to pripomina monstra.. tudiz se mi to moc nelibi, ale to pro firmu Clerc rozhodne neni zadna zasadni zprava
cody Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Odesláno 11. února 2009 Me se libi moc. Hezkej je detail hodinove rafiky ktera ma profil strisky. Takove dynko povazuju za idealni. Je plne, signovane, pritom je videt to nejdulezitejsi malym pruhledem... Cenu radeji nechci vedet.
Muffik Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Odesláno 11. února 2009 cody napsal: Cenu radeji nechci vedet. Já jo, jen tak pro formu - kolik?
cody Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Odesláno 11. února 2009 Ja jen hodil nazev do google a lovil fotky. Cenu jsem nikde nevidel. Takze jsem si rekl ze to bude HH a radeji nehledal...
KOMA Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Odesláno 11. února 2009 Cenu jsem nikde nenašel a to jsem tomu chvíli dal... takže bude asi hodně, hodné .....
tombed Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Odesláno 11. února 2009 PhoeniX napsal: S tímto nebude legrace potápět se. možná nebudeš pak potřebovat závaží na rychlejší ponor, akorát budeš přepadávat na tu stranu, kde hodinky nosíš... ale mě se líbí
cody Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Odesláno 11. února 2009 Az na ten snih... teda na ty rucky. Asi jsem sam komu se libili:-( Ale tyhle taku ujdou.
boo-beek Odesláno 12. února 2009 Nahlásit Odesláno 12. února 2009 chose napsal: Sympatické obludy, díky ! Jen ta luneta vypadá tak akorát na ozdobu, asi nebude legrace s ní otočit.. Luneta se otaci korunkou. Tedy to na boku neni He ventil, ale korunka na lunetu Ventil je to vedle pruhledu - super vychytavka! Jinak dalsi zajimavy kousek od Clercu - Odyssey... Obycejny: S tourbillonem:
chose Odesláno 12. února 2009 Nahlásit Odesláno 12. února 2009 boo-beek napsal: Luneta se otaci korunkou. Tedy to na boku neni He ventil, ale korunka na lunetu Ventil je to vedle pruhledu - super vychytavka! Tak to je cool ! Ta luneta se mi totiž jinak hodně líbí, ale omezení funkčnosti kvůli estetice neberu. První opravdu inteligentně provedený He ventil, co jsem zatím viděl. Díky za ujasnění !
PhoeniX Odesláno 12. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 12. února 2009 boo-beek napsal: Jinak dalsi zajimavy kousek od Clercu - Odyssey... M-A-S-A-K-R!!! Ale nevěděl bych kolik je hodin.
cody Odesláno 12. února 2009 Nahlásit Odesláno 12. února 2009 To uz je velkej narez... jinak to dynko ze tri casti je taky uchvatne...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se