havran Odesláno 12. února 2009 Nahlásit Odesláno 12. února 2009 Cidlo1 napsal: Relativně blízko je ještě obch. dům KOTVA (pobočka DETAILS) hlavně Nautilus, Hamiltony, Roamer a hodinář, který má mimo jiné JUNKERS a někdy i slušný výběr řemínků. V Jungmanově ulici Cígler (Zeno, Viktorinox). A kdysi bývalo slušné hodinářství i v Mikulandské ul., ale tam už jsem dlouho nebyl, tak je to bez záruky. V Mikulandský je "bazar" http://www.hodiny-matous.cz/ . Hodiny i hodinky tam mají pěkný. Mimo jiný je tam i servis na dá se říct asi cokoliv, protože mně tam dali dokupy jedny cibule. Cenově teda nic moc, ale výsledek parádní.
Xampik Odesláno 12. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 12. února 2009 tak jsem to dneska proběhnul btw: všude měly hodinky nastavené na čas 10:10, to má nějakou tradici nebo tak nějak ?
farářskej Odesláno 12. února 2009 Nahlásit Odesláno 12. února 2009 Xampik napsal: všude měly hodinky nastavené na čas 10:10, to má nějakou tradici nebo tak nějak ? Tomu se mezi hodinkovejma odborníkama říká "swiss time"
spiderer Odesláno 12. února 2009 Nahlásit Odesláno 12. února 2009 Rekl bych, ze jsem tu nekde kdysi cetl, ze to je z duvodu, ze byva dobre videt na cifernik, na logo atp - tudiz je to delany na efekt Ale ted se priznej co sis odnesl domu?
Xampik Odesláno 12. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 12. února 2009 (upraveno) jenom katalogy a představu o tom jak v reálu vypadají Upraveno 12. února 2009 uživatelem Xampik
Conrad Odesláno 12. února 2009 Nahlásit Odesláno 12. února 2009 (upraveno) Až to budeš příště obcházet dobrá rada, nech raději doma kreditku,nemusel by jsi z toho vyváznout tak lacino Upraveno 12. února 2009 uživatelem Conrad
spiderer Odesláno 12. února 2009 Nahlásit Odesláno 12. února 2009 Conrad napsal: Až to budeš obcházet dobrá rada, nech raději doma kreditku Uz je obejito Jsem zvedavej co z takovyho vyletu bude, katalogy jsou prvni krok a pak uz staci jen malo..
Josef01 Odesláno 19. února 2010 Nahlásit Odesláno 19. února 2010 Když u nás vidím ty ceny hodinek, tak si říkám kdo to kupuje o cca 30-100% dražší, než to je dostupné z kvalitních prodejen v EU?
Hajek Odesláno 19. února 2010 Nahlásit Odesláno 19. února 2010 Josef01 napsal: Když u nás vidím ty ceny hodinek, tak si říkám kdo to kupuje o cca 30-100% dražší, než to je dostupné z kvalitních prodejen v EU? To je blbost - spousta značek má přepočty cen přímo z EUR.
Josef01 Odesláno 19. února 2010 Nahlásit Odesláno 19. února 2010 Vybírám si hodinky a např. prohlížel jsem si u Dušáka (Arkády) a v Watch de Luxe (Flora) hodinky Omega Railmaster XXL, jedny za 82 tis. druhé za 68 tis. Tedy pouhým přepočtem to asi nebude.
Hajek Odesláno 19. února 2010 Nahlásit Odesláno 19. února 2010 Josef01 napsal: Vybírám si hodinky a např. prohlížel jsem si u Dušáka (Arkády) a v Watch de Luxe (Flora) hodinky Omega Railmaster XXL, jedny za 82 tis. druhé za 68 tis. Tedy pouhým přepočtem to asi nebude. No podle 2 prodejců nemůžeš hodnotit celé Česko, ale co když jde například o starší model ? Nebo výprodejovou akci ?
lolohh Odesláno 19. února 2010 Nahlásit Odesláno 19. února 2010 (upraveno) Josef01 napsal: Vybírám si hodinky a např. prohlížel jsem si u Dušáka (Arkády) a v Watch de Luxe (Flora) hodinky Omega Railmaster XXL, jedny za 82 tis. druhé za 68 tis. Tedy pouhým přepočtem to asi nebude. Kde byly levnější? Pokud se nepletu, tak WDL bere Omegy od Dušáka, takže by mi bylo divné, kdyby tam byly výrazně levnější. Byly to určitě stejné modely? Upraveno 19. února 2010 uživatelem lolohh
Kairos Odesláno 19. února 2010 Nahlásit Odesláno 19. února 2010 Xampik napsal: jenom katalogy a představu o tom jak v reálu vypadají V té Pařížské jsi byl? By mě zajímalo, jestli jsi viděl hodinky jen za výlohou nebo se někdo obtěžoval je vyndat.
Josef01 Odesláno 19. února 2010 Nahlásit Odesláno 19. února 2010 Jedná se o nové modely, ve výprodeji nejsou. Je jasné, že 2 prodejci nejsou všichni, bohužel např. Dušák nemá uvedeny ceny hodinek nejen na internetu, ale ani v prodejnách (což je v rozporu ze zákonem), takže možná poskytne rovnou slevu na prodejně z navýšených cen
Hajek Odesláno 19. února 2010 Nahlásit Odesláno 19. února 2010 (upraveno) Promin, ale ze by nemel ani ceny na hodinkach? A prodavaci si vymysli cenu primo pred tebou ? No nevim. Upraveno 19. února 2010 uživatelem Hajek
Adam99 Odesláno 19. února 2010 Nahlásit Odesláno 19. února 2010 Josef01 napsal: Jedná se o nové modely, ve výprodeji nejsou. Je jasné, že 2 prodejci nejsou všichni, bohužel např. Dušák nemá uvedeny ceny hodinek nejen na internetu, ale ani v prodejnách (což je v rozporu ze zákonem), takže možná poskytne rovnou slevu na prodejně z navýšených cen No k Dušákovi chodím docela často a visačky s cenou má na všech hodinkách, nevaříš trochu z vody?????
Josef01 Odesláno 19. února 2010 Nahlásit Odesláno 19. února 2010 Chodím kolem každý den, visačky tam jsou, často hezky zasunuté k řemínku, tedy cena není dost často vidět a paní mi ceny vyhledávala v PC. Ve WDL mají cenovky 15x30mm u každých hodinech viditelnou na 5 metrů. Jinak jsem dělal poptávku hodinek u jiné firmy a máte pravdu, každý má ceny hodinek jiné, tam jsem dostal slevu 10 tisíc oproti WDL.
Josef01 Odesláno 19. února 2010 Nahlásit Odesláno 19. února 2010 Ještě doplním výtah ze zákona č. 634/1992 Sb § 12 (1) Prodávající je povinen informovat v souladu s cenovými předpisy 11) spotřebitele o ceně prodávaných výrobků nebo poskytovaných služeb zřetelným označením výrobku cenou nebo informaci o ceně výrobků či služeb jinak vhodně zpřístupnit.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se