spiderer Odesláno 19. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2011 Locque - pouzil, ale v tom necasu to i tak nebylo moc ucinny tmoris - mam do konce mesice feecka zdarma, takze jsem o nahradu nezadal, kazdopadne davali lidem poukaz na feecko zdarma coz je fer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 22. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2011 To Spiderer: tak jsem dneska neodolal a skočil do "clicgearu". Fakt je parádní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 22. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2011 No super, ten vozik nema chybu! Az bude v paty generaci i odpalovat micky tak to bude pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 22. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2011 Mě stačí, když je dokáže najít v tom bordelu, ze kterýho často hraju :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 22. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2011 dneska jsem byl na 18ce v benatkach nad jizerou a v tom pocasi to byl teda poradny zahul. ze bych tahal bag na zadech uz si moc predstavit nedokazu.. zlatej clicgear Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 22. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2011 tmoris - v tomhle pocasi jsem mel dneska problem dojit 300m na obed, natoz si dat 18ku Zitra jdu v 8:00 na devitku, to snad jeste preziju a ve stredu mam cca 9:00 a 12:30 Asi si koupim nejaky klimatizovany polo od Lakosty.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 23. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2011 tak coz o to drsny to bylo, ale nikde nikdo... to byla krasa klimatizovany polo je slovni hricka, nebo to fakt existuje chlazeny tricko? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 24. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2011 Dneska jsme si zopakovali v Lisnici kratky devitijamkovy kolecko a bylo to fajn jako posledne Ja jsem rano stihnul uz 2x 9 v Hostivari a na turnaji jsem tomu dal pekne na rit 3x skrtnuto, patovani, ktery bych radsi nevidel atp.. samozrejme jsem nevyhral a ani nesnizil na pozadovanych 29,5, ale 32,5 z toho je. Kazdopadne pocasi dneska bylo docela narocny! Nechce si nekdo zahrat v Praze nebo okolo, idealne treba Lisnice nebo Hostivar v pa, so nebo nedeli? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 24. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2011 (upraveno) Spajdy Ty chceš příští rok hrát Čeladnou s Jimenezem ve flightu, viď? ;-) Edit: ale to počasí bylo fakt brutální... Upraveno 24. srpna 2011 uživatelem Locque Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 24. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2011 Spajdy Ty chceš příští rok hrát Čeladnou s Jimenezem ve flightu, viď? ;-) No, tak pokud Miguel bude hrát jako letos, tak kluci neprojdou cutem. P.S.: štvete mně. Jebe vám z golfu, a když jsem se chtěl bavit o hodinkách, nejmenovaný mod na mne koukal jak na vraha .... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 24. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2011 Bertíku mě to sluníčko taky pochroumalo kalibr. Natož chudák Spíďák, kterej málem šel ve flightu po nás... Sluneční cyklus byl na nás moc ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 24. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2011 Jděte na golfmag, vy elitáři Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 24. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2011 ... Sluneční cyklus byl na nás moc ;-) Pravý sluneční čas, Ty neznabohu. Žááááádnej cyklus. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 24. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2011 Rozdíl 23 min. Vidíš, že jsem něco pochytil... ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 24. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2011 Spajdy Ty chceš příští rok hrát Čeladnou s Jimenezem ve flightu, viď? ;-) Edit: ale to počasí bylo fakt brutální... Zatim bych mu nemohl delat ani caddyho Ja to do 2013 vydrzim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 24. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2011 Já bych ten jeho bag taky neutáh ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 11. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2011 Tak 30,5 Jde to ztezka, kdyz clovek 15% jamek skrtne protoze je debil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 12. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2011 Tak 30,5 Jde to ztezka, kdyz clovek 15% jamek skrtne protoze je debil 15%? Spajdy to mi nějak u 18ky ani 9ky nelícuje ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 12. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2011 Ja jsem tri tejdny nemel hole v ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 12. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2011 15%? Spajdy to mi nějak u 18ky ani 9ky nelícuje ;-) Nu tak dobra, bylo to 16,67% alias 1/6 z toho uz se da i vyvodit na kolik jamek spajdy hral Kdy zas vyrazime na chronoflajt? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se