Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

To je jasná věc. Mí kámoši ve slezské gubernii golf nehrají, takže uděláme nějaký chronogolfovy zájmový kruh.

Ok ;-)

• Odpovědi 309
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Letos sem držel fajfky 1x a nějak se mi vůbec nechce, máte/měl ste to někdo? Co pomohlo?

• po měsíci...
Odesláno

Dekuju Honzo :-), hlavni cena byla rucne vyrabena vaza od Ruckl Cristal, moc hezka, pak nejake malickosti od Nikonu. Byl to celkem narez jit tech 18 jamek v tom vedru...Nekdy bychom mohli dat Botaniku, nebo neco jineho, treba opet dostanes chut na golf....jak pises vyse... :-)

Odesláno

Ja byl v úterý na Konopišti, ale Botaniku máma rad, co příští tyden? Myslim, ze flight dame dohromady?

Bite my shiny metal ass with Tapa

Odesláno

Jo, s tímhle HCP se vyhrává snadno, bohužel to brzo skončí:-))

Bite my shiny metal ass with Tapa

Odesláno

Jo, to věřím, nicméně radost z toho člověk stejně má...taky jsem mohl skončit třeba 13tej v kategorii:-)

Btw co si myslíte o GPS golf. Hodinkách nebo spíš měřící vzdálenosti ATP... Nějaký konkrétní zkušenosti s nějakým modelem?

Odesláno (upraveno)

Jako GPS hodinky pouzivam Garmin S3 approach - maximalni spokojenost, barevny displej nepotrebuji, velmi pohodlne, obcas pripnu na bag. Pouzivam casto pri hre do greenu. Jako dalkomer pouzivam Bushnell a pouzivam take dost casto k zamereni. V pravidlech turnaju jsou meridla obcas zakazane, dle pravidel ty, ktere meri Slope, to si ohlidej /i kdyz vypnej na meraku, muzou te diskvalifikovat/

Vidim to tak, ze cim lepsi HCP, tim vice treninku a vice horsich a mene lepsich dnu :-) no kazdopadne na treninkova kola mi prijde super ty meraky pouzivat, pac se pekne zpresni rozdil mezi S a P na tech cca 10 m :-)

Jo a taky zjistis, ze vzdalenostni koliky casto kecaj o hooodne metru.

Upraveno uživatelem Rybiz
Odesláno (upraveno)

He, nekdy by jsme mohli dat proti sobe jamkovku Zapad vs Vychod....snad by se ty 2 flighty daly dohromady....

Upraveno uživatelem Rybiz
Odesláno

Dekuju za nazor, u me je to tak, ze chci vnitrne nepouzivat tyhle meraky a ruzne vychytavky, na druhou stranu mam vsechny takove technicke paradicky rad a rad je zkousim.....myslim, ze vzdalenostni odhad mam celkem od prirody v hlave, horsi je tu vzdalenost prevezt do hlavy, potazmo celeho tela abych to takto taky odpalil...ale o tom to vsechno je, takze vlastne pohoda...koukal jsem na Garmin S6, moc se me to libi, to uz skoro opravdu hraje za Tebe..:-) Jinak jasne, nejake match bychom mohli drive nebo pozdeji vymyslet....

Odesláno (upraveno)

Ja hrají zcela bez elektroniky. Pouze score card v mobilu. Odhad podle oka a značek 50, 100, 150 metrů. Kolega má nejaký laserový bazmek a několikrát jsem si otestoval, že víc, jak o pět metrů se mýlím jen velmi výjimečně. A to mi stačí až až, protože tak přesně nehraju, ani když stojím kousek před greenem, natož 150 metrů. HCP 23.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odesláno

Tak nejak to taky cejtim....jen nemam ani skore kartu v mobilu....:-) pouze mechanicke pocitadlo pridelane k bagu. Jinak HCP23 je krasny, pri tom uz to s tim zlepsovanim nebude takova parada...

Odesláno (upraveno)

Garmin S5 a jsem nadšenej. Vyblitej displej (tak vypadá v krámu a doma) se na sluníčku úplně rozzáří (e-ink) a jsou to první hodinky, co jsem viděl, co rovnou a korektně počítaj stableford a ukazujou na každý jamce osobní par.

Skore se rovnou samo nasype do Garminího serveru a výsledky tak má člověk furt po ruce, kdby se v tom chtěl nimrat..

Edit: používám je tedy nikoli jako dálkoměr v průběhu hry, ale jako rychlou orientaci na začátku (3,4,5-par, dlouhej 5-par?), osobní par a pak jako scorekartu. Občas marknu na mapu, které je překvapivě slušně použitelná.

Jako dálkoměr nedám dopustit na laser (koupil jsem na Ebay nějakýho slušnýho hezkýho Leupolda), ale měřím tak 3x za hru, když je to kolem 100-130 a kolem jsou písky nebo voda. Jinak do toho taky práskám, co to dá, podle značek na hřišti, ať nezdržuju. HCP 29.

Upraveno uživatelem Jeremy
Odesláno

Ja po vypovedi a dojezdu v praci letos zacinam sezonu az ted. mam novy driver a jsem dlouhy  a rovny, tak bacha! Snad dozenu co se da, nez zas nebude cas :(

Kdybyste chteli poskladat nejaky flight, nejsem proti!

• po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...