VS Odesláno 18. února 2009 Nahlásit Odesláno 18. února 2009 To je umění! Prim se vydal cestou instalatérů, zřejmě jim v hlavě leží úspěch Panerai, výrobce hodinek italských instalatérů a kromě trubky, tedy zařízení kromě jiného, sloužícího k dopravě vody, mají v nabídce další produkt s instalatérskou tématikou, unikátní s průměrem 80mm, pravé a nefalšované, designované a unikátní Koupelnové hodiny. Hodiny jsou to jistě krásné, leč nevyfocené, vodotěsné až do 50m Prim kolenko nebude?
radek_0303 Odesláno 18. února 2009 Nahlásit Odesláno 18. února 2009 No jako technologický kiks... No vidíš, a když jsem v příspěvku někdy dříve psal, že jsem viděl v zahraničí vyrábět hodinky v čistých prostorech, tak ze mě někteří zastánci Eltonu udělali málem blbce, že takto (jako v Eltonu) montované hodinky mají aspoň duši, že to přece nevadí, že ta trocha prachu nic neudělá a podobný plky. Když pak vidíš ty šílené ceny, způsob prezentace hodinek, kde za 124tis nabízejí hodinky bez fotky (kdyby to byla aspoň vyjímka) a ještě drze chtějí za to co ani nevidíš zaplatit 75% dopředu..., a dále když do všeho perou "levné" ETA, tak pak ty rozdíly v cenách a ceny vůbec jsou neopodstaněné. Hodinky se stejným strojkem a jen modifikovým ciferníkem za nehorázné rozdíly v cenách - jen je jinak nazvou, l.e., které se liší jen v malém detailu a hned je to nová l.e., no - co to dále rozebírat...
RadekB Odesláno 18. února 2009 Nahlásit Odesláno 18. února 2009 Myslím si, že by se to mělo přesunout do sekce "humor". Hodinky, které svět a nožná ani Prim neviděl. Exkurze, která nás asi chtěla záměrně vrátit do 70. let a pro mladší ročníky...., nejspíš proto, aby ta atmosféra na ně dýchla, ne, NE. Tohle se nepovedlo. Ty nový kalibry..., to bude jistě technolgická špička. Z hodinek za 11 tisíc euro nám padne čelist až na podlahu (jestli jsem dobře pochopil správně tu "primovskou masáž" s předplacením kalibru za 300 tisíc a víc).
mechano Odesláno 18. února 2009 Nahlásit Odesláno 18. února 2009 Prim kolenko nebude? Ty to nevíš? Následovat budou "Hasák", "Ráčna", a možná exkluzívní "Pionýr". Celá kolekce "Fitinky".
NIGHTinGALE Odesláno 18. února 2009 Nahlásit Odesláno 18. února 2009 (upraveno) Nejvíce nostalgické spojení by bylo Prim Ježek v kleci. Řemínek by byl, zcela logicky, z ježčí kůže. A členové Prim fanklubu by ho nosili bodlinami dolů Upraveno 18. února 2009 uživatelem NIGHTinGALE
safi Odesláno 18. února 2009 Nahlásit Odesláno 18. února 2009 Před časem jsem se rozčiloval, že mě nechtěli do Eltonu pozvat na prohlídku továrny. Teď jsem rád. Výroba hodinek je jemná precizní práce. Duch preciznosti musí být pevně zakotven ve firemní kultuře od sklepa až na půdu. Nemůžu chtít po zaměstnancích dokonale precizní práci, když nejsem schopen ani pořádně nadepsat cedule. Pořád se mi honí hlavou srovnán s Nomosem......
Návštěvník YPO? Odesláno 18. února 2009 Nahlásit Odesláno 18. února 2009 (upraveno) Před časem jsem se rozčiloval, že mě nechtěli do Eltonu pozvat na prohlídku továrny. protože nikdo nestojí o to abys napsal pravdu (možná bys dostal jednu platinovou cihlu co odpadla z cigiho pouzdra jako držhubné) - (jinak to běžně zakopnou pod ponk ) - je mi líto těch hodinek i zmrvené značky, protože se na to kupodivu v reálu dá dívat, ale nekompetentní bytost dokáže zmrvit všechno Upraveno 18. února 2009 uživatelem YPO?
BUBÁK Odesláno 18. února 2009 Nahlásit Odesláno 18. února 2009 p. Helikar se po revoluci "zabýval privatizací" (citace) a p. Prokop obchodováním s akciemi ... až přestanou jít hoďky, tak se kucí vrhnou do zdravotnictví nebo do penzijních fondů (až bude uzákoněn opt-out)... dobrej podnikatel si vždycky najde díru na trhu, cigi... Jen, bych podotknul, k J. Helikarovi, vzhledem k osobním zkušenostem, musím říct, že je to chlap, kterej, dodržel svoje slovo a to se dnes, jen tak nevidí. To myslím, naprosto vážně.
cigi Odesláno 19. února 2009 Nahlásit Odesláno 19. února 2009 Bubáku, osobní zkušenost se nepočítá, to přeci víš, počítají se lži a výmysly a navíc, p. Helikar skutečně privatizoval a to je pro zdejší lůzu evidentně horší, než posílat lidi do gulagu.
Návštěvník Ondra Odesláno 19. února 2009 Nahlásit Odesláno 19. února 2009 p. Helikar skutečně privatizoval a to je pro zdejší lůzu evidentně horší, než posílat lidi do gulagu. vážený pane, tak po tomhle výplodu tvé inteligence, už od tebe snad nic dalšího slyšet nepotřebuji... a už chápu tvůj fanatismus pro Elton, možná máš takovýchle úchylek víc, jako ostatní individuality z vašeho elitního clubu...
New Milis Odesláno 19. února 2009 Nahlásit Odesláno 19. února 2009 Bubáku, osobní zkušenost se nepočítá, to přeci víš, počítají se lži a výmysly a navíc, p. Helikar skutečně privatizoval a to je pro zdejší lůzu evidentně horší, než posílat lidi do gulagu. Cigi pomalu tam přestávám cejtit tu nadsázku... Věřím, že tě ten předem prohranej "boj" proti všem (až na Bobra a Tolju ) zmáhá, ale začínáš bejt dost křečovitej. Poprosil bych tě, kdyby sis ty kecy o lůze nechal pro Elton fórum nebo pro co chceš, fakt tam ten nadhled není a tenhle tvůj poslední příspěvek proto vypadá, jako by ho psal nějakej blbec.
radek_0303 Odesláno 19. února 2009 Nahlásit Odesláno 19. února 2009 vážený pane... Ten cigi bude asi PRIMitiv. Koho ty považuješ za lůzu, cigi?
Návštěvník tolja Odesláno 19. února 2009 Nahlásit Odesláno 19. února 2009 Bubáku, osobní zkušenost se nepočítá, to přeci víš, počítají se lži a výmysly a navíc, p. Helikar skutečně privatizoval a to je pro zdejší lůzu evidentně horší, než posílat lidi do gulagu. Fuj cigi, nech to ležet. Zajdi se raději podívat vedle, jak mají vypadat ty správné, staré Diplomaty.
cigi Odesláno 19. února 2009 Nahlásit Odesláno 19. února 2009 (upraveno) lůza toljo, píšu to správně, nebo je tam ú ? radku , počkej, všichni adepti se brzo přihlásí , tuhle příležitost si nenechají ujít, budou jich tak 3 stránky a budou to vesměs čestní, poctiví, slušní a pobouření správní chlapi , sem tam gentleman ..... Upraveno 19. února 2009 uživatelem cigi
VS Odesláno 19. února 2009 Nahlásit Odesláno 19. února 2009 Ten cigi bude asi PRIMitiv. Koho ty považuješ za lůzu, cigi? Lůza je přece každý, kdo si nekoupí primky, protože na ně nemá a závidí všem, kteří na ně mají a můžou si je koupit. Ještě nás tu tituloval žebrotou. Ale fakt je ten, že kaj šlápne Cigi, tam je dycky sranda. I kabaret už si tu založil
radek_0303 Odesláno 19. února 2009 Nahlásit Odesláno 19. února 2009 lůza... Ano. Lůza je správně "ů", tak jako ve slově úd je "ú".
Návštěvník tolja Odesláno 19. února 2009 Nahlásit Odesláno 19. února 2009 (upraveno) lůza toljo, píšu to správně, nebo je tam ú ? radku , počkej, všichni adepti se brzo přihlásí , tuhle příležitost si nenechají ujít, budou jich tak 3 stránky a budou to vesměs čestní, poctiví, slušní a pobouření správní chlapi , sem tam gentleman ..... Ale jo, napsals to česky, vo to nic viz., jen jestli jsi to v zápalu boje nepřehnal. Deklasované živly by stačilo, s tím jsem ostatně srozuměn i já, že jsem deklasován z koupě nových Primek z důvodu jejich ceny, kterou mi můj rozpočet nedovolí akceptovat. Jenomže to pro mě není důvod k tomu, abych dělal z nouze ctnost, a házel špínu na něco, co si nemohu dovolit. Upraveno 19. února 2009 uživatelem tolja
Návštěvník Ondra Odesláno 19. února 2009 Nahlásit Odesláno 19. února 2009 Deklasované živly by stačilo, s tím jsem ostatně srozuměn i já, že jsem deklasován z koupě nových Primek z důvodu jejich ceny, kterou mi můj rozpočet nedovolí akceptovat. Jenomže to pro mě není důvod k tomu, abych dělal z nouze ctnost, a házel špínu na něco, co si nemohu dovolit. Toljo, neříkej, že bys nenašetřil 20 tis. na hodinky z Nového Města... spíš je to o tom, že za těch 20 tis. si jinde koupíš hodinky, u kterých ti poměr cena/výkon vyjde mnohem líp než u Prim Manufactured 1949. V tom je problém, že tady někdo tuctové zboží vydává za něco exkluzivního.
Návštěvník tolja Odesláno 19. února 2009 Nahlásit Odesláno 19. února 2009 Toljo, neříkej, že bys nenašetřil 20 tis. na hodinky z Nového Města... spíš je to o tom, že za těch 20 tis. si jinde koupíš hodinky, u kterých ti poměr cena/výkon vyjde mnohem líp než u Prim Manufactured 1949. V tom je problém, že tady někdo tuctové zboží vydává za něco exkluzivního. Když se mnou je problém v tom, že jak jsem si vomakal pavouky, tak bych jiný nový Primky už asi nechtěl. A druhej problém je v těch hodinkách, co je mám v podpisu, protože to je dárek, a vím na 100%, že by to dárce špatně nesl, kdybych je nenosil. A poměr cena/výkon bych raději nechal spát, je to přece také i o pocitu. Vždyť Primky byly první hodinky většiny z nás, kteří jsme ročník 1980 a starší.
Návštěvník Ondra Odesláno 19. února 2009 Nahlásit Odesláno 19. února 2009 Když se mnou je problém v tom, že jak jsem si vomakal pavouky, tak bych jiný nový Primky už asi nechtěl. A druhej problém je v těch hodinkách, co je mám v podpisu, protože to je dárek, a vím na 100%, že by to dárce špatně nesl, kdybych je nenosil. A poměr cena/výkon bych raději nechal spát, je to přece také i o pocitu. Vždyť Primky byly první hodinky většiny z nás, kteří jsme ročník 1980 a starší. To jo, ale to už bys musel nadosmrti jezdit jen Škodovkou, nosit jen obleky OP Prostějov, boty Prestige, dívat se jen na televizi Tesla, kupovat Bonpari atd. Ne, že bych měl něco proti výše zmíněným výrobkům, ale přeci jen člověk občas potřebuje změnu a inspiraci...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se