pciza Odesláno 22. července Nahlásit Odesláno 22. července Dnes bohužel smutné. Tak na počest mého tragicky zemřelo kamaráda. 1 3
polifka Odesláno 27. července Nahlásit Odesláno 27. července Koštujz Botran Cobra a vypadá to na výborný zážitek ......
Irwinek Odesláno 27. srpna Nahlásit Odesláno 27. srpna Tak trošku nezvyk - Mauritius Dodo. Moc mi nevoní, ale chuťově se dá, byť na mne až zbytečně převládá vanilka
pciza Odesláno 1. prosince Nahlásit Odesláno 1. prosince Tak 1.12. Čas na otevření adventního kalendáře! 1 2
warann Odesláno 1. prosince Nahlásit Odesláno 1. prosince před 2 hodinami, Jone napsal: …tak něco sladšího, když je ten advent Obecne mam rad suchy rumy, nemam v oblibe ruzny ty elixiry a tak. Ale Riise je vyjimka, pro jejich rumy mam slabost. Treba Riise Royal Danish Navy 60% je velmi prijemna zalezitost. 1
Harwey Odesláno 2. prosince Nahlásit Odesláno 2. prosince Cas zimny, cas vianocny, cas rumovy, mnamka
warann Odesláno 2. prosince Nahlásit Odesláno 2. prosince Tak jsem si ježíškovi napsal o nějakou pěknou skleničku na rum. Teď mám trochu výčitky bo ježíškovi je 13, tak nevím jestli ho nekazím.
Jone Odesláno 2. prosince Nahlásit Odesláno 2. prosince před 22 minutami, warann napsal: Tak jsem si ježíškovi napsal o nějakou pěknou skleničku na rum. Teď mám trochu výčitky bo ježíškovi je 13, tak nevím jestli ho nekazím. …jestli jsi mu nenapsal o dvě, tak jsi čistej 1
paro Odesláno 7. prosince Nahlásit Odesláno 7. prosince Odborníci zdejší, jaký byste mi doporučili rum v cenové hladině 500-800 (1t max), trochu sladší, do začátku? Děkuji Sent from my iPhone using Tapatalk
Xenomorfus Odesláno 7. prosince Nahlásit Odesláno 7. prosince před 10 minutami, paro napsal: Odborníci zdejší, jaký byste mi doporučili rum v cenové hladině 500-800 (1t max), trochu sladší, do začátku? Děkuji Sent from my iPhone using Tapatalk Ja teda sem "odbornik" jak Hus kosmonaut, nicmene "sladsi" je pro kazdeho neco jineho. Nicmene Don Papa, Pampero Aniversario, Bumbu, mozna i Austrian Empire Navy. Tim snad nic nezkazis.... Ste mne navnadili, tak si taky neco naleju.... 1
Geodet Odesláno 7. prosince Nahlásit Odesláno 7. prosince před 1 hodinou, paro napsal: Odborníci zdejší, jaký byste mi doporučili rum v cenové hladině 500-800 (1t max), trochu sladší, do začátku? Děkuji Sent from my iPhone using Tapatalk Co takový Legendario. Teď je v Bille akce za 4 kila. Nebo je to fail srovnatelný s Božkovem?
farkyostrava Odesláno 7. prosince Nahlásit Odesláno 7. prosince před 1 hodinou, paro napsal: Odborníci zdejší, jaký byste mi doporučili rum v cenové hladině 500-800 (1t max), trochu sladší, do začátku? Děkuji Sent from my iPhone using Tapatalk ah riise kolem 1000, je pecka, neni to lepidlo je to sladsi, ale je to rum a ne elixir. ma to sice i velkou chybu, pak uz legendaria a bumba atd nebudes chtit pit 4
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se