Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po měsíci...
  • po 4 týdnech...
  • po měsíci...
  • po měsíci...
Odesláno
před 2 hodinami, Jone napsal:

…tak něco sladšího, když je ten advent😎

IMG_4885.thumb.jpeg.1421ec14bbd8547f5f34225000bf27f0.jpeg

Obecne mam rad suchy rumy, nemam v oblibe ruzny ty elixiry a tak. Ale Riise je vyjimka, pro jejich rumy mam slabost. Treba Riise Royal Danish Navy 60% je velmi prijemna zalezitost. 

• Like 1
Odesláno

Tak jsem si ježíškovi napsal o nějakou pěknou skleničku na rum. Teď mám trochu výčitky bo ježíškovi je 13, tak nevím jestli ho nekazím. 

Odesláno
před 22 minutami, warann napsal:

Tak jsem si ježíškovi napsal o nějakou pěknou skleničku na rum. Teď mám trochu výčitky bo ježíškovi je 13, tak nevím jestli ho nekazím. 

…jestli jsi mu nenapsal o dvě, tak jsi čistej😇

• Haha 1
Odesláno

Odborníci zdejší, jaký byste mi doporučili rum v cenové hladině 500-800 (1t max), trochu sladší, do začátku? Děkuji

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno
před 10 minutami, paro napsal:

Odborníci zdejší, jaký byste mi doporučili rum v cenové hladině 500-800 (1t max), trochu sladší, do začátku? Děkuji

Ja teda sem "odbornik" jak Hus kosmonaut, nicmene "sladsi" je pro kazdeho neco jineho. Nicmene Don Papa, Pampero Aniversario, Bumbu, mozna i Austrian Empire Navy. Tim snad nic nezkazis....

Ste mne navnadili, tak si taky neco naleju....

Resizer_17651365906661.jpeg

• Dát hlas 1
Odesláno
před 1 hodinou, paro napsal:

Co takový Legendario. Teď je v Bille akce za 4 kila. Nebo je to fail srovnatelný s Božkovem? 😀🤮

Odesláno
před 1 hodinou, paro napsal:

ah riise kolem 1000, je pecka, neni to lepidlo je to sladsi, ale je to rum a ne elixir. ma to sice i velkou chybu, pak uz legendaria a bumba atd nebudes chtit pit 😄 

• Dát hlas 4

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...