Žulda Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 Krása Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 Dík,další v plánu je FM tuner podobného desigenu.Právě ty numitrony budou zobrazovat nastavenou frekvenci.Snad mě tu nikdo"nevykostí" že tu plevelím vlákno.Ale aby to nebylo od věci,tak ty numitrony se dojí použít i ke stavbě hodin.Abych pravdu řekl ,nikde jsem takové hodiny neviděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 8. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2019 Při bádání s numitrony jsem narazil na tyto stránky: http://danyk.cz/avr_num_en.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 30. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2019 (upraveno) Tak fm radio jsem dokončil.Chvilku jsem si pohrával s myšlenkou aby numitrony na vyplém radiu zobrazovaly čas.A při zapnutí radia by se "displej" přepl na frekvenci radia,ale už se to do tý bedny prostě nevejde.Tak přikládám fotku jen rádia ... Upraveno 30. ledna 2019 uživatelem bleriot11 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zelez Odesláno 30. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2019 krása nesmírná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 30. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2019 Chválím... Dobrá práce.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žulda Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2019 Luxus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel.zimm Odesláno 16. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2019 Tak jsem se konečně dokopal a udělal krabici na digitronové hodiny. Moc se mi to líbí, tak se musím pochlubit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 16. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2019 Opravdu moc pěkné.. Velká pochvala.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 10. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2020 Tak jsem se konečně dokopal a udělal krabici na digitronové hodiny. Moc se mi to líbí, tak se musím pochlubit. musím pochváliť, pecka !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 12. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2020 Jo to se mi taky líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza.hasic Odesláno 4. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2020 Ty červený SSSR LED digi se mi podařilo koupit s původní krabicí původním páskem a doklady - - - - nenošenky - - - - A jdou !!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emilio Odesláno 7. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2020 Zdravím všechny..rád bych také sestavil (nebo nechal sestavit) digitron hodiny řízené DCF. Nejlépe digitrony klasické oranžové, staršího data.Je tady toho popsáno strašně moc a máte opravdu KRÁSNÉ výrobky, ale jestli by se někdo našel a poslal odkazy, kde se dají kompletní digitron DCF hodiny objednat,sehnat..nebo nechat za rozumnou cenu postavit..moc mě to nadchlo a bohužel na netu není nic určitého k sehnání, nebo nevím kde hledat..jsem elektrikář, ale elektronika šla trochu kolem mě..moc děkuji za konkrétní informace.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 7. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2020 (upraveno) Velmi doporučuji tento obchod. Nakupoval jsem zde už asi 5 stavebnic a vždy naprosto bez problémů. Mohu porovnat s kvalitou a stavebnic z Číny, nebo Ruska a je to neporovnatelné. Podle mě to zvládne sestavit i úplný neumětel, pokud se bojíš zvol stavebnici kde se nepájí jednotlivé digitrony, nýbrž se zasouvají rovnou do patice.https://www.pvelectronics.co.uk Zdravím všechny..rád bych také sestavil (nebo nechal sestavit) digitron hodiny řízené DCF. Nejlépe digitrony klasické oranžové, staršího data.Je tady toho popsáno strašně moc a máte opravdu KRÁSNÉ výrobky, ale jestli by se někdo našel a poslal odkazy, kde se dají kompletní digitron DCF hodiny objednat,sehnat..nebo nechat za rozumnou cenu postavit..moc mě to nadchlo a bohužel na netu není nic určitého k sehnání, nebo nevím kde hledat..jsem elektrikář, ale elektronika šla trochu kolem mě..moc děkuji za konkrétní informace.. Upraveno 7. února 2020 uživatelem Waya03 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 13. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2020 Emilio:ještě je varianta použít numitrony,já si hraju s ruskýma IV-9.Jsou tedy cca 4cm vysoký.Bez problémů jsem nehradil 7segmentový display přímo numitronama.Tak koupit v číně stavebnici s led displayem a přebudovat na numitrony. Jinak já udělal další bastl.Je to takový hybrid. Originál předzesilovač jsem narval do bedny spolu s MP5 modulem.No a právě numitrony zobrazují v jakém režimu bedna je.Tedy "Lcd"(rozsvítíse lcd display,tlačítkama či ovladačem navolím vstupy:fleška,sd karta,radio,bluetooth)nebo "Pho"(přepne se vstup z gramofonu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 11. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janovský Odesláno 29. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2020 Dobrý den, taky se trochu pochlubím, třeba to někoho inspiruje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 31. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2020 Pěkné, to jsou trubice IN-18? Schránka se taky povedla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janovský Odesláno 1. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2020 Ne, jsou to ZM 1040 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.73 Odesláno 11. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2021 Moje nové hodiny s VFD zobrazovači IV6. Postaveny ze stavebnice od českého výrobce Orlon Clock. Teď mi zbývá dodělat krabičku a zprovoznit digitronové hodiny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se