seven.of Odesláno 13. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2009 Dobrý den, co se týká hodinek jsem naprostý začátečník, má sbírka se skládá z pár kousků Swatch (z dob úplných začátků) pak nějaké Casia, Timexy, Suunta, Tissoty a to Seastary z roku asi 1999 a ted novejší PR 50 Chrono... Nyní jsem dospěla do stadia, kdy chci vlastnit Omegy a to Seamastery (naprosto mě okouzlily) a tak mám na Vás pár dotazů. na baterku, či automaty? Kolik je asi tak rozdíl v ceně? Když píšou vel. např. 41 mm jak se to přesně měří? Jsem sice ženská, ale mám ráda pánské hodinky, ale ne zase moc velké... tak se chci zeptat... u seamsterů také píší, že jsou i v mid-size velikosti 36,25mm myslím, že to by pro mě bylo dostačující, ale nevím jak to změřit.... No prostě mě okouzlily tyto http://www.omega.ch/index.php?id=283&d...&no_cache=1 Ve Zlíně mi je nabízí za 36500,- nevím zda je to dobrá cena, protože netuším jak se jinde tyto hodinky pohybují... jsem ochotna pro ně jet po celé ČR+Vídeň všem Vám moc díky za případné odpovědi a rady Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 13. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2009 seven.of napsal: na baterku, či automaty? To se musis rozhodnout sama, automaty kdyz na par dni odlozis - nejdou. Predpokladam, ze kdyz mas uz par hodinek doma, volis jednotlive modely k obleceni, apod. Na tvem miste bych asi zvolil jednodussi a levnejsi cestu, tedy bateriove. seven.of napsal: Kolik je asi tak rozdíl v ceně? Doporucene ceny vyrobcem (+/-) Quartz cca 1.540.- Euro, Automat cca 2.460.- Euro seven.of napsal: Když píšou vel. např. 41 mm jak se to přesně měří? Jsem sice ženská, ale mám ráda pánské hodinky, ale ne zase moc velké... tak se chci zeptat... u seamsterů také píší, že jsou i v mid-size velikosti 36,25mm myslím, že to by pro mě bylo dostačující, ale nevím jak to změřit.... Meri se prumer bez korunky a nozek. Viz foto. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Erendil Odesláno 16. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2009 Co se týče obecné volby mezi automatem a quartzem, tak zde jsou zhruba výhody a nevýhody: Quartz: - nemusíš je nosit, běží pořád - nebudeš mít problém s přesností hodinek Automat: - musíš je nosit, jinak se zastaví a nejdou - oproti quartz máš na ruce skutečnou hodinařinu ne elektroniku - plynulý pohyb vteřinovky Cenově u nás vychází zhruba takto: Quartz: někde mezi 34 000 až 36 000 Kč Automat: Někde kolem 60 000 Kč Jinak co se týká velikosti, tak běžný bondovky maj pánský průměr 41,5 mm ty midsize jsou 36,5 a myslím, že jsou pro teba jako pro zástupkyni něžného pohlaví vhodnější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlastik Odesláno 16. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2009 Ahoj, podívej se na ihodinarstvi.cz, měli by mít nejlepší ceny (jsou z US) a zaručenej servis, rozhodně se s nimi domluvíš. seven.of napsal: Dobrý den, co se týká hodinek jsem naprostý začátečník, má sbírka se skládá z pár kousků Swatch (z dob úplných začátků) pak nějaké Casia, Timexy, Suunta, Tissoty a to Seastary z roku asi 1999 a ted novejší PR 50 Chrono... Nyní jsem dospěla do stadia, kdy chci vlastnit Omegy a to Seamastery (naprosto mě okouzlily) a tak mám na Vás pár dotazů. na baterku, či automaty? Kolik je asi tak rozdíl v ceně? Když píšou vel. např. 41 mm jak se to přesně měří? Jsem sice ženská, ale mám ráda pánské hodinky, ale ne zase moc velké... tak se chci zeptat... u seamsterů také píší, že jsou i v mid-size velikosti 36,25mm myslím, že to by pro mě bylo dostačující, ale nevím jak to změřit.... No prostě mě okouzlily tyto http://www.omega.ch/index.php?id=283&d...&no_cache=1 Ve Zlíně mi je nabízí za 36500,- nevím zda je to dobrá cena, protože netuším jak se jinde tyto hodinky pohybují... jsem ochotna pro ně jet po celé ČR+Vídeň všem Vám moc díky za případné odpovědi a rady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 16. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2009 vlastik napsal: Ahoj, podívej se na ihodinarstvi.cz, měli by mít nejlepší ceny (jsou z US) a zaručenej servis, rozhodně se s nimi domluvíš. možná se domluví, ale asi by bylo vhodné dodat, že to určitě nejsou autorizovaní prodejci omegy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hajek Odesláno 16. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2009 ihodinarstvi.cz - no nic moc - výběr žádný a jestli to jako tahají z USA a tady dělají "bussines"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romulada Odesláno 26. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2009 Pokud mohu doporučit - kup si Mid size. Koupil jsem je před dvěma roky ženě a je s nima náramně spokojená - na ženský ruce vypadají jako pánský model. Já osobně bych šel určitě do automatů - teda je fakt, že je manželce většinou natahuju já... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas1972 Odesláno 27. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2009 Jelikož jsem také úplný začátečník, mám následující dotaz: jak je to s kartami Omega - je jejich počet pevně dán (3) nebo může být různý? Existuje nějaké pravidlo? Uvítám jakoukoliv užitečnou odpověď a předem děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO? Odesláno 27. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2009 Tomas1972 napsal: Jelikož jsem také úplný začátečník, mám následující dotaz: jak je to s kartami Omega - je jejich počet pevně dán (3) nebo může být různý? Existuje nějaké pravidlo? Uvítám jakoukoliv užitečnou odpověď a předem děkuji. 2 karty mají quartzky - 3 karty mají mechanické - 4 karty mají limitované edice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas1972 Odesláno 27. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2009 YPO? napsal: 2 karty mají quartzky - 3 karty mají mechanické - 4 karty mají limitované edice Aha...., díky. Znamená to tedy, že v okamžiku, kdy někdo prodává mechanické Seamastery a má k nim jen jednu kartu, tak je něco v nepořádku? Má smysl do toho jít, nebo raději ruce pryč? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO? Odesláno 27. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2009 Tomas1972 napsal: tak je něco v nepořádku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas1972 Odesláno 27. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2009 Ještě jeden dotaz: pokud by takovýto prodejce přistoupil na prohlídku u autorizovaného dealera, který by potvrdil, že se jedná o originál a nebyla by tam nějaká další "past", lze tyto chybějící karty někde získat? Např. přímo u Omegy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO? Odesláno 27. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2009 Tomas1972 napsal: Ještě jeden dotaz: pokud by takovýto prodejce přistoupil na prohlídku u autorizovaného dealera, který by potvrdil, že se jedná o originál a nebyla by tam nějaká další "past", lze tyto chybějící karty někde získat? Např. přímo u Omegy? tak to nevím to je dotaz spíše na omegu - a pokud ano tak to může stát nějaké peníze, stejně jako bude stát nějaké peníze prohlídka v autorizovaném servisu = u Dušáka (rozhodně bych si je nechal otevřít) - no a když už jsme u toho tak já bych tohle nepodstupoval a ani bych ty hodinky nechtěl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straka Odesláno 27. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2009 YPO? napsal: 2 karty mají quartzky - 3 karty mají mechanické - 4 karty mají limitované edice Diky, vedel som o troch kartách (pri mechanike), ale o štvrtej som sa dozvedel až od teba. Čiže zrejme ide o kartu potvrdzujúcu limitovanú sériu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO? Odesláno 27. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2009 straka napsal: Diky, vedel som o troch kartách (pri mechanike), ale o štvrtej som sa dozvedel až od teba. Čiže zrejme ide o kartu potvrdzujúcu limitovanú sériu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straka Odesláno 27. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2009 YPO? napsal: tak to nevím to je dotaz spíše na omegu - a pokud ano tak to může stát nějaké peníze, stejně jako bude stát nějaké peníze prohlídka v autorizovaném servisu = u Dušáka (rozhodně bych si je nechal otevřít) - no a když už jsme u toho tak já bych tohle nepodstupoval a ani bych ty hodinky nechtěl Hm, ono by dosť záležalo aj na cene čo by predávajúci pýtal... Aj keď myslím že "chronopostihnutý" by to nekúpil bez kompletných kartičiek... Aj keď tá cena by bola možno hlodavá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 27. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2009 straka napsal: Hm, ono by dosť záležalo aj na cene čo by predávajúci pýtal... Aj keď myslím že "chronopostihnutý" by to nekúpil bez kompletných kartičiek... Aj keď tá cena by bola možno hlodavá. pokud jsou hodinky ok, kartičky na ruce nosit nebudeš, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 27. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2009 kubson napsal: pokud jsou hodinky ok, kartičky na ruce nosit nebudeš, ne? Přesně tak. Kdybych měl jistotu, že jsou originální, tak bych je koupil klidně bez karet, pokud by byla nižší cena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 27. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2009 S pomocí Kubsona jsem takhle Seamastery koupil,cena byla o hodně tisíc míň než s kartami-sice jsem se bál,ale vše je OK,potvrzeno u Dušáka na servisní prohlídce. Podle mne se s kartami čile obchoduje a cena hodinek se prodejem karet může významně ponížit....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 27. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2009 hopa26 napsal: S pomocí Kubsona jsem takhle Seamastery koupil,cena byla o hodně tisíc míň než s kartami-sice jsem se bál,ale vše je OK,potvrzeno u Dušáka na servisní prohlídce. Podle mne se s kartami čile obchoduje a cena hodinek se prodejem karet může významně ponížit....... Obchod s origo kartama si neumim dost dobre predstavit, protoze je na nich SN hodinek, ke kterym byly vydany. Pictogram card mozna, pac tam je jen ref. modelu. Jinak se samo vyrabi i fake blank karty, ale ty jsou jasne na prvni pohled i z fotky. Karty jsou sice jakoby na prd, pac to na ne nejezdi, ale pokud kupujete z druhe ruky, je vetsi pravdepodobnost, ze se nejedna o kradene zbozi... minimalne warranty card k nim mit je dobre... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se