Jiří Sedlák Odesláno 14. března Nahlásit Odesláno 14. března (upraveno) Modré nej, pak stříbrno černé, potom barevné, a jako vždy černé ne. I když tady ta černá není tak hrozná jako třeba na 5kx nebo jiných hodinkách klasičtějších tvarů. Edit: čím dýl na ně koukám, ani ty černý nejsou vůbec hrozný. Asi bych to nosit dokázal. Jako jedny z mála černých hodinek. Takže s barevnýma asi na stejno. Upraveno 14. března uživatelem Jiří Sedlák
DavidLC Odesláno 14. března Nahlásit Odesláno 14. března V 10. 3. 2025 v 20:28, p3k napsal: No vypadá to tak, asi se v Seiku potřebují zbavit těch starých spon Ještě že stále odolávám myšlence prodat ty šestikila A co výměny no nic já se na ně nikdy nerozhoupu....
p3k Odesláno 14. března Nahlásit Odesláno 14. března před 12 minutami, DavidLC napsal: A co výměny no nic já se na ně nikdy nerozhoupu.... noo... v tomhle Ti asi nepomůžu 1
kdojinej Odesláno 2. dubna Nahlásit Odesláno 2. dubna V 6. 3. 2025 v 5:07, lukassob napsal: Novinky, nová spona... Ta spona vypadá jako ze Strapcode.
Salamaster Odesláno 15. dubna Nahlásit Odesláno 15. dubna Nové Seiko Monster v rámci prospex series. Jedná se o 2. spolupráci s japonskou modní značkou BEAMS. Model - reference SKX781 vychází 18. dubna. https://teddybaldassarre.com/en-int/blogs/watches/seiko-x-beams-collaborate-on-prospex-monster-dive-watch-skx781 1 1
odjinud Odesláno 15. dubna Nahlásit Odesláno 15. dubna No, nevim... ja bych si je asi na ruku nedal (a monstry mam dvoje), ale pro holky a japonske nagelovane ladyboye proc ne.
McStinger Odesláno 24. dubna Nahlásit Odesláno 24. dubna Ja som žiadne typové označenie nenašiel, iba SEIKO PROSPEX x BEAMS. 781 je v článku spomenutá ako odvolanie sa na pôvodné oranžády.
Salamaster Odesláno 14. května Nahlásit Odesláno 14. května Nové 4 reference Seiko 5 Sports SKX Series - SRPL83, SRPL85, SRPL87 a SRPL89. Designem hodinek je inspirován modelem z 90. let. 42,5 mm průměr, automat 4R36 s 41h rezervou, 100m WR https://monochrome-watches.com/seiko-5-sports-skx-series-srpl83-srpl85-srpl87-srpl89-new-generation-glass-bezel-review-price/ 1 1
lukassob Odesláno 14. května Nahlásit Odesláno 14. května (upraveno) Vypadají dobře, mají zajímavý a řekl bych lépe vypadající náramek. Akorát škoda, že jsou o něco vyšší než předchozí 5KX. Někdo v komentářích psal, že je to kvůli nově vypouklému sklíčku. Škoda, že u nich znovu nezavedli šroubovací korunku a svítící "lume pip" na lunetě. Upraveno 14. května uživatelem lukassob
Lacifer Odesláno 14. května Nahlásit Odesláno 14. května Žlutý se mi líbí, kdyby měly černě ohraničený ručičky a indexy tak bych je potřeboval, ještě že je to nenapadlo a ten lumibod na lunetě by to chtělo no. 1
Harwey Odesláno 14. května Autor Nahlásit Odesláno 14. května Su otrasne, ci uz su fotene na kuncaka alebo high tech. 1
lukassob Odesláno 14. května Nahlásit Odesláno 14. května před 14 minutami, EpsteinBarr napsal: To fotil nejaky Pišta z Hornej Dolnej? Asi Pišta Hufnágl Tady stojí za povšimnutí ta křivá šestka na datumovce.
Zmrzlinar Odesláno 15. května Nahlásit Odesláno 15. května Na lítačku budou určitě fajn. Škoda že je to jen jiný cifr a ručky ve starém pouzdře. 42,5 je na mě moc, ale zase zvládnu i o 1 nebo 2 mm větší průměr než jedinou dostupnou pětkovou alternativu ve 38 mm.
Zlý vlk Odesláno 15. května Nahlásit Odesláno 15. května před 16 hodinami, lukassob napsal: Asi Pišta Hufnágl Tady stojí za povšimnutí ta křivá šestka na datumovce. To bude tím, že to Pišta fotil ve 22:08, kdy už se překlápí datum.
tr0t3l Odesláno 15. května Nahlásit Odesláno 15. května Žltú mám rád, konečne začalo pribúdať viacero hodiniek s touto farbou ciferníku. Seiko žiaľ nevystúpilo z tieňa a stále nudí SKX púzdrom
Jiří Sedlák Odesláno 15. května Nahlásit Odesláno 15. května Tak křivé datum může být protože 22:08 a to už některé strojky začínají klopit datum. Zajímal by mě náramek zespodu. Jestli je to prezident nebo pseudo prezident s trojčlánky v celku.
Roman-ZA Odesláno před 7 hodinami Nahlásit Odesláno před 7 hodinami Seiko Presage Style60s SRPL71, SRPL73, and SRPL75
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se