nikdo Odesláno 6. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2011 Hele ok ale nemoh by ses prosim dobrovolne prejmenovat??? Pro ostatní: Toto nema s Princem Milisem nic spolecnyho. Je to blbý,ale když sem ten nick dělal nepátral sem kdo jakej tady už má .Menuju se Milan,50 let mi řikaj Milis,tak sory za to že sem si to dovolil.Ale jeden konstruktivní návrh bych měl-jestli by ti to nevadilo přejmenuj se ty . HAVE A NICE DAY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 6. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2011 Je to blbý,ale když sem ten nick dělal nepátral sem kdo jakej tady už má .Menuju se Milan,50 let mi řikaj Milis,tak sory za to že sem si to dovolil.Ale jeden konstruktivní návrh bych měl-jestli by ti to nevadilo přejmenuj se ty . HAVE A NICE DAY Abych byl uprimnej, moc se mne to nezda. Ale urcite o tom budu uvazovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 6. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2011 Ale tady už jeden Milis je a byl tady dřív, zdá se mi normálnější a slušnější, aby si nick změnil ten, kdo přišel druhej. I když umí psát velkým tučným písmem, což je mimochodem u nováčka taky dost nezdvořilý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nikdo Odesláno 7. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2011 Abych byl uprimnej, moc se mne to nezda. Ale urcite o tom budu uvazovat. Vzhledem,že je vás přesila tak se vzdávám .Má to,ale zásadní problém nevidím nikde takovou možnost v nastavení,na tohle asi admini či zakladatelé nepomysleli. Abych byl upřímný to jméno mi odmalička vadilo,když jsem v životě potkal nějakého vola,jmenoval se skoro pravidelně Milan.Kdyby to šlo chtěl bych nick NIKDO to snad nebude budit emoce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nikdo Odesláno 7. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2011 Ale tady už jeden Milis je a byl tady dřív, zdá se mi normálnější a slušnější, aby si nick změnil ten, kdo přišel druhej. I když umí psát velkým tučným písmem, což je mimochodem u nováčka taky dost nezdvořilý. Děkuji za upozornění o použití tučného písma.To že nesmím použít rubriku prodám-koupím do počtu 50 příspěvků jsem zjistil,ale toto ne .Ale jak tak koukám stejně dostanu BAN za použití nevhodného fora.Aprílové žerty jsou jistě jinde. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 11. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2011 Chtěl jsem se zase optat - koupil jsem na Aukru digitální fotorámeček a pro připojení k PC je "nějakej divnej" USB konec. To je nějaká starší verze? Rámeček měl být 3 měsíce starý a vypadá příšerně... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 11. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2011 to je redukce na normální usb - alespoň myslím (občas) A jak to kurňa do PC narvu? Já snad vezmu kleště a ty konečky vohnu nebo odcvaknu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoeX Odesláno 11. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2011 A co druhý konec? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 11. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2011 A co druhý konec? Ten neucvakám No ten je malej a je do toho rámečku. A mezi oběma kocema je drát v bužírce - bejt delší, můžu si udělat pomlázku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 11. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2011 to ti nepomůže - musíš si sehnat usb kabel se stejnejma koncema A do čeho tenhle konec teda je? Ještě jsem neviděl PC, do kterýho by to pasovalo - i když jsem teda toho neviděl moc... Dá se z toho odvodit, že je to starej krám? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 11. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2011 (upraveno) A do čeho tenhle konec teda je? Ještě jsem neviděl PC, do kterýho by to pasovalo - i když jsem teda toho neviděl moc... Dá se z toho odvodit, že je to starej krám? Tohle je "samička", to samý je v kompu. Hoď link na ten bazmek co jsi koupil. Na druhym konci bude mini usb předpokládám. Nemáš doma náhodou nějakej kabel třeba od foťáku, USB hubu, čtečky karet nebo něčeho takovýho? ...to by mělo bejt použitelný. Upraveno 11. dubna 2011 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 11. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2011 Ricu, podívej se na druhej konec, podle mě tam bude nějaká universální konovka jako mini usb nebo mikro usb a koupil bych hotovej kabel tohleto je USB F zakončení a musel bys sehnat USB M->M Kabel a ten jsem zatim live neviděl.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 11. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2011 No vidíte - samec x samička, pánský x dámský - už to chápu, díky. Ale nechápu, proč to takhle vyrobili, když to nejde použít.Jde tam strčit kabel z navigace, sláva. Jenže teď zase nevím, proč mám kabel k PC, když ten rámeček nemá vnitřní paměť a hraje jenom z karet... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 11. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2011 (upraveno) No vidíte - samec x samička, pánský x dámský - už to chápu, díky. Ale nechápu, proč to takhle vyrobili, když to nejde použít. Jde tam strčit kabel z navigace, sláva. Jenže teď zase nevím, proč mám kabel k PC, když ten rámeček nemá vnitřní paměť a hraje jenom z karet... No tak do tý svojí samičky strč flešku s fotkama a tradá... A ještě by mohlo fungovat, když tam budeš mít strčenou kartu, a připjíš to k počítači, že se ti ukáže externí disk, a budeš si tam moci nahrát fotky. Upraveno 11. dubna 2011 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoeX Odesláno 11. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2011 Přes kabel se dostaneš na kartu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 11. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2011 No tak do tý svojí samičky strč flešku s fotkama a tradá... A je to tady - Horhe je vítěz Von tak jde totiž pustit foťák, když ten kabel z něj nedám do PC ale do týhle samičky... Díky za objasnění celého problému Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 11. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2011 j tak tohle mě nenapadlo, měl bych se stydět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 11. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2011 (upraveno) Houstone, máme ještě jeden problém... Právě se mi aktualizoval Avast Home a nechce mi povolit otevírat Seznam... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 11. dubna 2011 uživatelem ricous Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 11. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2011 Vyhod avast a nasad microsoft security essentials. Nechci o tom diskutovat, hrozi flame, ale it me zivi a pozadavek na funkcni antivir zadarmo resi mi technici docela casto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 11. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2011 Ricousi, Ty už se dost nudíš, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se