Liqid Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2016 Pravím klik na disk - formátovat - a nastav NTFS. A hlavně si všechno zazálohuj. Jo a disk s aktuálně používaným systém se formátuje přes Bios. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2016 Tak. Zkopíruj si data z toho disku někam jinam a zformátuj na NTFS, jak píše Liqid. Pak data mužeš vrátit zpátky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robo Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2016 Paráda, už to ide, ďakujem všetkým za rýchlu pomoc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2016 Tak pěkný pokoukání na film! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robo Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2016 Dík, mám rád aj komiksové veci, tak dnes Suicide squad v HD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 5. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2016 (upraveno) Mam prosbu na IT odborniky. Rodice (duchodci) si stezuji, ze jim hrozne spatne funguje jejich HP notebook. Vzal jsem ho domu a zjistil, ze jeste jedou na WIN Vista. Inu reinstaloval jsem system a evidentne to moc nepomohlo, bo Vistu uz nepodporuji ani prohlizece. Mate nejaky tip na free operacni system se kterym budou moci pouzivat PC k web browsingu? Maximalne sem tam stahnou film, pustej si neco na youtube a vlezou na seznam, klasika. Rikal jsem si, ze jim tam dam nejaky Linux, ale nikdy jsem ho nezkousel. Treba existuje nejake jednodussi reseni, ktere nezatizi vykonostne starsi PC a umozni surfovat na netu. Upraveno 5. prosince 2016 uživatelem uff Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j3ykobim Odesláno 5. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2016 (upraveno) Nechci tu být za špatného, ale stáhni si Win7 a použij třeba aktivátor, těch způsobu x, viz. google http://daz7activator.com/ , http://www.servispckupka.cz/jak_aktivovat_windows_7_nemam_licencni_klic_k_dispozici_aktivace_aktivatorem.php Upraveno 5. prosince 2016 uživatelem j3ykobim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladacr Odesláno 5. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2016 Klidně jim tam dej tohle, http://juhele.blogspot.cz/2014/01/jak-zmenit-lubuntu-linux-tak-aby.html?m=1 je to Linux upravený tak, aby vypadal maximálně jako Windows. Jen stáhneš, nainstalujes a jedeš. A nebo Linux Mint Mate je pro začátečníky velmi vhodný. Vše funguje "out of the box". Klidně se na ně obrať přes SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 5. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2016 (upraveno) Linux - Xubuntu - aplikoval jsem na staříky v několika případech a jsou spokojení a já mám pokoj. Filozofie ala windows taková poměrně zjednodušená, řekl bych, ale funkční. Ale třeba existujou i lepší distribuce, nezkoušel jsem. Jinak u tchyně s koupí novějšího stroje přešli zpět na widle 10 a je to neštěstí, na Xubuntu si zvykli a zpátky to jde těžko. Potřebujou PC na net a mail, zbytek je takovej asi otravnej bonus (ani nefotěj na mobil). Edit: Napsal jsem omylem Tchyně s velkým "T"... TFUJ. Upraveno 5. prosince 2016 uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 5. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2016 Diky, panove. Nejvic me zaujal odkaz od VladiCR, ale trosku mi tam prijde divne tohle: heslo pro roota (administrátora) a účet "flynn" je "flynn" (zadávat bez uvozovek, malými písmeny) Nemuze pak ovladat PC rodicu na dalku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 5. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2016 koukam, ze jsem to nasel na jinem odkazu: http://juhele.blogspot.cz/2015/08/lubuntu-w7-professional-1404-lts-verze_30.html co vy, nebali byste se toho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladacr Odesláno 5. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2016 Není nic jednoduššího než vytvořit nového uživatele s novým heslem. Ale neboj, ovládat pc s Linuxem na dálku není tak jednoduché jako u Windows. Popřípadě, pokud by účet flynn vyhovoval, stačí změnit jen heslo, stejně tak u roota. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 6. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2016 Asi to cele spatne chápu, ale cekal bych, ze je uplne jedno jaky bude ucet. Jestli Martin, Ludek nebo Flynn. No jdu se s tim zkusit popasovat. Diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2016 nazdar hoši, nemyslím, že bych byl úplná lama, ale už jsem v koncích. Na disku mi neustále mizí místo. Co jsem koukal, tak systém furt zapisuje cca 8 MB/s, takže během deseti minut mi zmizí 10 GB. Včera jsem to vypnul s 10 volnými, teď jsem to pustil a 0. Přesunul jsem 60 GB virtual box na jinej disk a během chvíle jsem zas na 45 volných.Mám puštěnýho Kašperskýho, pro sichr jsem to projel f-secure online scannerem a nic to nenašlo.Fakt nevím.. Napadá vás něco? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2016 Tak vyřešeno, po restartu se v AppData ukázal 100GB Sophos log... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2016 Takže jinými slovy, certifikovaný profesionální komerční software pro ochranu PC jej téměř zahubil... Sekjůrity Made Simple Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2016 To je dobrý, 100GB log jo.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2016 V tom bych chtěl něco hledat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2016 a ještě mi ta sophosí jebka po updatu neustále odpojuje VPNky, ikdyž teda asi né VPNky, ale RDPka, nejlepší na tom je, že naši IT si s tím nevědí rady, přes den jsem 80% času píchnutej někam, a když co dvacet vteřin opakuje připojení, tak je to k posrání. Zpravidla v práci oznámím, "musím jít domů, abych mohl pracovat" a zdekuju se. Blbý je, že to fakt z domova musím udělat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2016 V tom bych chtěl něco hledat No, to Ti povim .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se