eskimak Odesláno 9. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2020 nějak jsem se doklikal na tohle: typ souboru je NTFSnelze zjistit verzi a stav svazku. chkdsk byl přerušen"t" není rozpoznáno jako interní nebo externí příkaz, ovladatelný program nebo dávkový souborTo nieje /t ale /f. Ako franta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 9. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2020 už blbě vidím,ale co s tím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 9. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2020 S tim to, ze parametr t neexistuje a tudiz s nim program checkdisk nemuzes spustit....musis pouzit parametr f Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 10. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2020 tak 50/50Data jsem z disku dostal,ale disk je v koncích. Něco jsem na něj nakopíroval,dál se sekne a je problém v PC. Co jsem vyčetl tak program na opravu asi nepomůže a když tak jen na chvilku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 10. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2020 Tak ale to je 100% uspech, nie? K datam si sa dostal, disk realne nema moc hodnotu. Skusil si ten disk naformatovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 10. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2020 Povedlo se,ale toho času...... Je ten disk na vyhazov nebo ne? V HDTune jsem to po 2hod. vypnul a docela dost chyb. Ve Win to žádný problém nehlásí. viz foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 10. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2020 Pravdepodobne konci. Ale naformatovat a na nosenie filmov ci hudby asi este posluzi. Ak zdochne tak ziadna skoda, ale hodnotne data by som nan uz nedaval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 10. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2020 Včera jsem na něj nakopíroval pár věci a vypadalo to nadějně (5-6 filmů) u dalšího kopírování to zamrzlo,nešel odpojit a musel jsem dát tvrdý restar PC. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P11 Odesláno 10. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2020 Stiahni zip, rozbaľ a spusti program crystaldiskinfo. Povie ti to stav disku, prípadne sem hoď screen.https://crystalmark.info/en/download/#CrystalDiskInfo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 10. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2020 OK už se na tom pracuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 10. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2020 (upraveno) Nevím proč TOSHIBA,ale je ADATA Upraveno 10. února 2020 uživatelem vraby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 10. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2020 Lebo krabicka je Adata, disk vnutri je Toshiba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 10. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2020 jen amatér,co naděláš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 10. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2020 ziaden problem, len vysvetlujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P11 Odesláno 10. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2020 Áno, disk Toshiba v krabičke od Adata.Má to za sebou, vysoký počet realokovaných sektorov, je z neho elektronický odpad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 10. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2020 (upraveno) Díky,rozhodnutí o nákupu nového HDD vyřídím majitelce. Upraveno 10. února 2020 uživatelem vraby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artesia Odesláno 18. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2020 Co je to Flow a co dělá? Není na liště, není vidět, není ani v běžném seznamu aplikací spouštěných po startu. Přesto tam po každém startu je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 18. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2020 https://www.file.net/process/flow.exe.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artesia Odesláno 18. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2020 Děkuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 18. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2020 Je to ono? Lebo nasiel som este viacero processov s tymto nazvom. Treba kuknut detaily procesu. Ak je to zvukovka, tak je to oka. No moze to byt aj maskovany malware. Important: Some malware camouflages itself as Flow.exe, particularly when located in the C:\Windows or C:\Windows\System32 folder. Therefore, you should check the Flow.exe process on your PC to see if it is a threat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se