utrejch Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2011 Jaky heslo kam vlastne zadavas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 2. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2011 Tak už teď už to nechápu vůbec... Přes noc jsem vše vypojil a před chvílí zkusil znovu. Na instalačním CD se nedostanu dál přes to heslo (a můžu dávat původní či moje), ale net mi (na rozdíl od včerejška) na PC funguje. Jenže není žádný wifi signál... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 2. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2011 Wifi bys měl nastavit přes webové rozhraní, tzn. IP adresu toho wifi routeru (měl bys ji mít někde na štítku toho routeru napsanou) zadáš do řádku prohlížeče (tam kde normálně píšeš www.chronomag.cz) jinak zkus pročíst něco z tohoto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 2. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2011 (upraveno) Wifi bys měl nastavit přes webové rozhraní, tzn. IP adresu toho wifi routeru (měl bys ji mít někde na štítku toho routeru napsanou) zadáš do řádku prohlížeče (tam kde normálně píšeš www.chronomag.cz) jinak zkus pročíst něco z tohoto. Tak jsem to udělal dle tvého návodu a vyskočila mi stránka viz příloha. na ní jsem konečně mohl obnovit původní heslo... Jenže jsem ztratil zase připojení na net přes kabel. tak jsem zkusil opět postupovat podle instalačního CD, zadal přednastavené heslo, změnil ho, zadal MAC adresu (klonovat to pak nešlo), připojil a sláva - vše OK. Hnalo mě to na stránky výrobce routeru, jenže se to nepovedlo připojit. Šlape teď net přes wifi i kabel v PC, jen mám jinej problém - ač jsem si nastavil heslo, tak se na net připojí kdokoliv, heslo to nechce... Upraveno 2. dubna 2011 uživatelem ricous Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 2. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2011 Tak jsem na tu stránku s wifi routerem dostal i češtinu a plácám se u toho zabezpečení - chci, aby síť měla své jméno a pro přihlášení bylo potřeba zadat heslo. Ale jak na to...? Někde v následující možnosti? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 2. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2011 Heuréka - květina pláče... Chlapi všem díky za dosavadní pomoc a trpělivost, za SZ a další návody. Povedlo se vše nakonec změnit přes instalační CD. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoeX Odesláno 2. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2011 Tak hurá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 2. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2011 Heuréka - květina pláče... Chlapi všem díky za dosavadní pomoc a trpělivost, za SZ a další návody. Povedlo se vše nakonec změnit přes instalační CD. kvetina place - to je moc snadny heslo. To tam na tom za chvili budes mit pripojeny vsechny sousedy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 3. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2011 Hele, nevíte někdo toto: Měl jsem mobajl Samsung a z něj jsem měl uložený kontakty v Outlooku. Jenže všechny kontakty, co maj mít formát 00420777xxxxxx, maj formát teď v tom Outlooku 420777xxxxxx, tj. bez těch nul na začátku! A když to přetáhnu do novýho mobajlu (na Samsung jsem šlápnul), tak ten na to samozřejmě nechce volat, doprčic. Nevíte někdo, jak tam dostat nějak všeobecně ty nuly??? Díkes. Milisák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 3. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2011 (upraveno) Zkus je tam dopsat.EDIT: V outlooku tam natukej pred kazdy cislo + a mas to za chvilku.... Upraveno 3. dubna 2011 uživatelem Dantechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin J. Odesláno 3. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2011 To : Princ MilisA nemůžeš tam nějak zapnout znaménko "+" před to číslo "420"? Tak by ti to ten novej mobil určitě vzal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 3. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2011 No + to bere, ale těch kontaktů je docela dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 3. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2011 No + to bere, ale těch kontaktů je docela dost. Hele v kombinaci ruka na + a ruka mysi to pojede jedna dve .... A asi ti nic jinyho nezbude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 3. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2011 Hele v kombinaci ruka na + a ruka mysi to pojede jedna dve .... A asi ti nic jinyho nezbude Ty vole teď sem to vyexportoval do excelu a je jich 5327!!! Tak půlka bude s těma nulama. Ale je to divný, protože s pěti tisícema lidí jsem celkem v životě ani nemluvil - já se lidí straním a voni mě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 4. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2011 Ty vole teď sem to vyexportoval do excelu a je jich 5327!!! Tak půlka bude s těma nulama. Ale je to divný, protože s pěti tisícema lidí jsem celkem v životě ani nemluvil - já se lidí straním a voni mě. 5327 Aha tak to jo .... Tak tohle cislo by me ani nenapadlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 4. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2011 Tak s velkou slávou jsem zapojil wifi router a z něj i kabel do PC, ale... Ale občas to funguje a občas ne, i když se mi připojení ukazuje, že je v pořádku. Načítat stránky dělá problémy zejména Mozzile 4, IE má menší výpadky. Největší výpadky jsou, když chci otevřít nový panel - chroupe to chrroupe, ale nedochroupe a zamrzne. Mám něco špatně nastavené? Je zádrhel mezi klávesnicí a křeslem? P.S. Omlouvám se, že jsem neodpověděl na SZ - ale padáme padáme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nikdo Odesláno 6. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2011 Tak s velkou slávou jsem zapojil wifi router a z něj i kabel do PC, ale... Ale občas to funguje a občas ne, i když se mi připojení ukazuje, že je v pořádku. Načítat stránky dělá problémy zejména Mozzile 4, IE má menší výpadky. Největší výpadky jsou, když chci otevřít nový panel - chroupe to chrroupe, ale nedochroupe a zamrzne. Mám něco špatně nastavené? Je zádrhel mezi klávesnicí a křeslem? P.S. Omlouvám se, že jsem neodpověděl na SZ - ale padáme padáme... Takhle se chová připojení přes wifi na větší vzdálenost nebo přes pár zdí .Ta Mozzila (pokud myslíš Firefox 4 ) je nová a při snížení rychlosti připojení už hlásí že je servr nedostupný (podle mne je dimenzovaná na DSL 3Mb).Rada je zkontrolovat kolik vás wifi sdílí a nebo hodit na okno směrovou antenu.Pokud bych typoval na problem tak ne v systemu či obsluze PC .Chtělo by to specifikovat způsob připojení (wifi infrastruktura-od nějakého providera nebo soukromé sdílení atp.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 6. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2011 Takhle se chová připojení přes wifi na větší vzdálenost nebo přes pár zdí .Ta Mozzila (pokud myslíš Firefox 4 ) je nová a při snížení rychlosti připojení už hlásí že je servr nedostupný (podle mne je dimenzovaná na DSL 3Mb).Rada je zkontrolovat kolik vás wifi sdílí a nebo hodit na okno směrovou antenu.Pokud bych typoval na problem tak ne v systemu či obsluze PC .Chtělo by to specifikovat způsob připojení (wifi infrastruktura-od nějakého providera nebo soukromé sdílení atp.) Vyřešil jsem to reinstalací OS Windows, PC bylo nějaký celý invalidní - zatím vše O.K. Ani jsem nevěřil, že to sám zvládnu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nikdo Odesláno 6. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2011 Vyřešil jsem to reinstalací OS Windows, PC bylo nějaký celý invalidní - zatím vše O.K. Ani jsem nevěřil, že to sám zvládnu... Udělal si to nejlevněší cestou,ono je to asi tak-kolik odborníků tolik názorů.Tak přeji net bez výpadků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 6. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2011 Udělal si to nejlevněší cestou,ono je to asi tak-kolik odborníků tolik názorů.Tak přeji net bez výpadků Hele ok ale nemoh by ses prosim dobrovolne prejmenovat??? Pro ostatní: Toto nema s Princem Milisem nic spolecnyho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se