cuborg Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna V 31. 12. 2024 v 17:42, cuba napsal: Asi nejvíc jsem nosil kombo Tag Heuer Aquaracer chrono a Omega Planet Ocean. Heej to jsou ty PO od mně, že(podle škrábnutý lunety)? Nostalgie veliká, jsem rád, že je bereš jako slušnej majitel na takový místa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuba Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna před 9 hodinami, cuborg napsal: Heej to jsou ty PO od mně, že(podle škrábnutý lunety)? Nostalgie veliká, jsem rád, že je bereš jako slušnej majitel na takový místa Heej áno, aj. Moc děkuju za tu možnost. ... ale nemám je jen nahoře, ale taky dole ... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuborg Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna Masakr! Se mnou se leda tak ženily, žádný takový dobrodružství 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasil Odesláno 10. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna Ráno a odpoledne/večer poctivě střídám všechno. Ale pracovní (na dílně) mám jen jedny a tak časově to určitě vychází na tyhle casiovky. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dawdler Odesláno 11. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna Do roku jsem poprvé vstupoval s víc než jedněmi hodinkami. Nicméně nejnošenější v tomto roce i tak byly ty úplně první hodinky. Říkám si už nějakou dobu, že se mi asi postupně přestanou líbit, kupoval jsem je s minimálním rozhledem ohledně hodinek, ale stále mě baví, i se občas jen tak zadívat na rotor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brozik Odesláno 11. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna Za mě jednoznačně BB GMT Tudorky. Naprosto skvělé univerzály s dlouhou rezervou na jubilee tahu. Jsem s nimi hrozně spokojen a i z toho důvodu šilhám po modrých Pelagosech. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 16. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna Snažím se poctivě střídat, ale když si chci nějaké vzít a neřešit (grab and go, beater), tak beru tyto... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 16. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna V 11. 1. 2025 v 17:16, Brozik napsal: Za mě jednoznačně BB GMT Tudorky. Naprosto skvělé univerzály s dlouhou rezervou na jubilee tahu. Jsem s nimi hrozně spokojen a i z toho důvodu šilhám po modrých Pelagosech. Pelagos a Black Bay je super kombo... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brozik Odesláno 16. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna před 6 hodinami, paya01 napsal: Pelagos a Black Bay je super kombo... Wow! Tak tohle je moje vysněné kombo, ještě k tomu GMT s bílým ciferníkem. Já jsem místo toho teď o víkendu koupil své první Moony a Pelagosy budou snad brzy následovat. Musím se taky už něčeho zbavit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milog Odesláno 20. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna U mě to byla tato dvojice, pocitově i podle fotek tak půl napůl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mano1990 Odesláno 20. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna V 6. 1. 2025 v 2:08, Lennousek napsal: Já nejvíc nosila Orisky. K obleku mi to ale moc neladilo, takže jsem je vyměnila za něco víc elegantního. Už teď mi chybí. To ladí naprosto perfektně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mano1990 Odesláno 20. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna (upraveno) V 6. 1. 2025 v 2:08, Lennousek napsal: Já nejvíc nosila Orisky. K obleku mi to ale moc neladilo, takže jsem je vyměnila za něco víc elegantního. Už teď mi chybí. Upraveno 20. ledna uživatelem Mano1990 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno sobota v 11:39 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 11:39 80% času tyhle Seamastery, 10% času Piranhy... Zbylých 10% všechno ostatní. I když jsou třeba hezčí, dražší nebo zajimavější, nejsou to tak skvělé univerzály jako Seamastery 300. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se