JorgeJay Odesláno 1. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna Zdravím chronomagory s prosbou o radu. Koukám znovu po tool hodinkách, konkrétně po potápkách a v hledáčku mám 3 hodinky. - Omega Seamaster 300M Diver (poslední generaci, keramiky s vlnkami) - Tudor BlackBay58 (měl jsem je, ale musel jsem je nutně prodat) - Tudor BlackBay 41 Monochrome Co byste mi poradili? BB58 jsem měl, jsou to krásné hodiny, velikostně mi taky sedly, nevím zda METAS certifikace je něco navíc u těch nových 41. Na druhou stranu Omegy mě vždy lákaly, ten jejich řemínek bych ale nezkousl a raději bych je vzal na gumě. Stojí ty Omegy za to vůči Tudorům? Díky moc a přeji všem krásný nový rok 2025. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 1. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna Pokud ti BB58 sedely velikostne, tak bych se jich drzel. Muzes zkusit treba jinou barevnou variantu.Monochromy jsou fajn, se super strojkem, ale vlastne docela nuda, kdyz na to prijde. Na druhou stranu jsou to skvele tooly, co si na nic nehrajou (za me jednoznacne s oysterem, jubilee jde spis k burgundy).U Omegy mas skvely strojek. Za me to uz je ale celkem mastodont, jak casem rostly. Jsou to taky vic blejskavy hodinky. Vyhodou je vice barevnych variant, ze kterych clovek muze vybirat. Mne osobne vadi skeleton rucky a jejich (ne)citelnost za ruznych svetelnych podminek. Stare reference se daly resit sword hands. Treba ty titanovky NTTD tem by sword hands vylozene sekly.Jako ale se vsim, nakonec si musis vybrat ty sam. Nosit to budes ty.Ve svem soucasnem rozpolozeni bych sel do BB burgundy na jubilee 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 1. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna Vlastnil som a dlhodobo nosil SMP aj BB58 a BB Burgundy. Myslim ze v toto pripade je uplne zbytocne zrovnavat techicku stranku veci. Aj Omega aj Tudor su spracovane na vysokej urovni a maju spickove strojceky. Z tohoto uhla pohladu nespravis chybu ani s jednymi. Podla mna sa skor sustred na to co sa ti viac paci a co ti lepsie sadne na ruku. U mna v tomto SMP prehrali na celej ciare… po par mesiacoch sa mi okukali (skeleton rucky ma fakt zacali srat). Na SMP si tiez rozhodne nespominam ako na najpohodlnejsie hodinky. SMP maju ultra moderny dizaj s lesklou keramikou, zatial co Tudor maju vyrazne vintage look… esteticky dva uplne odlisne svety. U mna by jednoznacne vyhral Tudor. 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 6. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna Měl jsem všechny zmiňované finalisty na ruce (Omegy a BB58 vice než rok) a moje volba by padla rozhodně na Monochrome. Asi záleží jakou máš ruku a jaké velikosti preferuješ, ale za mě Omega příšerný tah a celkově působí hodně velké kvůli té lesklé keramice, BB58 mě docela rychle omrzely (to BB54 považuju za definitivy) ale nemít nové Suby, určitě bych už měl Monochrome. Naprostá pecka za velmi rozumný peníz, která bude vypadat dokonale i za 50 let. Hodně štěstí při výběru, máš výhodu, že tady úplně vedle šlápnout nejde;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 7. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna Tudory se mi moc líbí, jak BB tak pepsiny... zatím jsem do nich sice nedorostl budgetem, ale už teď mě štve ta plechová vložka lunety hodinky za 100k+ nechápu. Přitom Pelagosky maj tak krásnou matnou keramiku. Ty Black Baye je klidně mohly mít taky v černé a nemohl by nikdo říct půl slova. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
STRKKT Odesláno 7. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna (upraveno) Mám spadeno na referenci M7941A1A0RU-0003, bohužel se zdá, že v okolí žádná volná není. BB54 a BB58 jsou malé, navíc mám pocit, že nemají neoprenovou extenzi (chci je na oceli). Možná zkusím Vídeň. Upraveno 7. ledna uživatelem STRKKT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 15. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna Já beru plech jako výhodu. Nevím jak je to teď, ale tak 2-3 roky zpět jsem měnil vložku lunety na BB u Bechyněho za 2.5K. To se Ti s keramikou nestane, navíc plechová vypadá líp, má lepší čitelnost atd Ale jasně, ještě poměrně nedávno jsem taky trval na keramice, průhledu, aplikovaném logu atd. Časem jsem to přehodnotil a už nelpím na zbytečnostech. Edit: zpět k tématu. Vzal bych monochrome nebo burgundy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JorgeJay Odesláno 16. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna (upraveno) Tak jsem vzal BB58 (podruhé). Díky všem za tipy Jo a kdyby mě někdo viděl je někdy chtít prodávat, ať mi okamžitě vrazí jednu facku Tímto vlákno uzavírám. Upraveno 16. ledna uživatelem JorgeJay 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky