little_w Odesláno 18. září 2009 Nahlásit Odesláno 18. září 2009 jsem v očekávání záplavy fotografií nových pilotek na prackách šťastných majitelů... a těším se, ač pouze jako nezúčastněný pozorovatel. a propos, to by snad mohlo znamenat, že odpoví na poptávku gmt limitky, snad .-)
kubson Odesláno 18. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 18. září 2009 jako ze hotovo...? no taky to nechápu, ještě v pondělí se s gunterem bavím že mi ve čtvrtek pošle sample no a dneska už mám v mailu zprávu od sabine že jsou připravené všechny.. vidím světlo v tunelu to by snad mohlo znamenat, že odpoví na poptávku gmt limitky, snad .-) úspěšné dotažení této limitky vidím jako podmínku pro gmt, ono to půjde naladit, ale raději nespěchat, pomalu a v klidu
šíma Odesláno 18. září 2009 Nahlásit Odesláno 18. září 2009 No vida, nezpozdilo se to ani o půl roku. Co je to proti věčnosti a navíc nám pěkně kleslo Euro...
Hugo14 Odesláno 18. září 2009 Nahlásit Odesláno 18. září 2009 také tady mám fakturu na astronomickou sumu, postupně Vám rozešlu proformy k doplacení ať mě to nepoloží Piš, barde, střádej a ještě než budeš mít 25 hodinek, zúčtujeme spolu. Těším se a to jako že dost.
Jaryn Odesláno 19. září 2009 Nahlásit Odesláno 19. září 2009 Výborná zpráva, budu zruinován, ale šťasten
brett Odesláno 19. září 2009 Nahlásit Odesláno 19. září 2009 chlapíííí, tak to trochu tady přiživte nějakou fotečkou... :-)
Peta-Biker Odesláno 19. září 2009 Nahlásit Odesláno 19. září 2009 Hugo14: Budeš-li mít dost peněz, prodám, co bych neprodal
kubson Odesláno 21. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 21. září 2009 konečná cena vychází podle mých propočtů a výpočtů na 10200,- s daní a poštou. takže doplatek na 1ks vychází na 8810,- pokusím se faktury do zítřka rozeslat
Frantik Odesláno 21. září 2009 Nahlásit Odesláno 21. září 2009 konečná cena vychází podle mých propočtů a výpočtů na 10200,- s daní a poštou. takže doplatek na 1ks vychází na 8810,- pokusím se faktury do zítřka rozeslat Faktury rozesli, ale posli mi rovnou ty hodinky - jsem nervozni jak panna pred......
Jaryn Odesláno 22. září 2009 Nahlásit Odesláno 22. září 2009 Korunky odeslány, teď jen abych už je měl na ruce
kubson Odesláno 22. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 22. září 2009 všem jsem poslal faktury, hned jak hodinky dorazí dám vědět a budu rozesílat
Conrad Odesláno 22. září 2009 Nahlásit Odesláno 22. září 2009 Díky bohu podařilo se mi získat jeden kousek,byl by někdo ze znalých tak laskav a stručně popsal prakticky jak se používala kompasová stupnice díky za vysvětlení Conrad
Conrad Odesláno 23. září 2009 Nahlásit Odesláno 23. září 2009 Díky bohu podařilo se mi získat jeden kousek,byl by někdo ze znalých tak laskav a stručně popsal prakticky jak se používala kompasová stupnice díky za vysvětlení Conrad tahla stará skautské moudrost to asi nebude Namíříme malou (tedy hodinovou) ručičku hodinek k Slunci.Úhel, který ručička svírá s dvanáctkou na ciferníku, rozpůlíme myšlenou přímkou nebo třeba i rovným stéblem, jež na hodinky přiložíme. Směr, který přímka či stéblo ukazuje, vede mezi Sluncem a dvanáctkou k jihu, na opačnou stranu pak k severu. Pamatujte si: dopoledne půlíme úhel od malé ručičky vlevo, odpoledne vpravo!
šíma Odesláno 23. září 2009 Nahlásit Odesláno 23. září 2009 všem jsem poslal faktury, hned jak hodinky dorazí dám vědět a budu rozesílat Nic nedorazilo. Prosím prověřit.
šíma Odesláno 23. září 2009 Nahlásit Odesláno 23. září 2009 Nic nedorazilo. Prosím prověřit. Závada zjištěna, odstraněna, penízky se už koulí směrem k Haviřovu (čili zaplaceno).
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.