Přejít na obsah

Steinhart LE - finalizace

Doporučené příspěvky

Odesláno

jsem v očekávání záplavy fotografií nových pilotek na prackách šťastných majitelů... a těším se, ač pouze jako nezúčastněný pozorovatel. a propos, to by snad mohlo znamenat, že odpoví na poptávku gmt limitky, snad .-)

• Odpovědi 882
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno
jako ze hotovo...? :D

no taky to nechápu, ještě v pondělí se s gunterem bavím že mi ve čtvrtek pošle sample no a dneska už mám v mailu zprávu od sabine že jsou připravené všechny.. vidím světlo v tunelu :)

to by snad mohlo znamenat, že odpoví na poptávku gmt limitky, snad .-)

úspěšné dotažení této limitky vidím jako podmínku pro gmt, ono to půjde naladit, ale raději nespěchat, pomalu a v klidu :D

Odesláno
také tady mám fakturu na astronomickou sumu, postupně Vám rozešlu proformy k doplacení ať mě to nepoloží :)

Piš, barde, střádej a ještě než budeš mít 25 hodinek, zúčtujeme spolu.

Těším se a to jako že dost.

Odesláno

konečná cena vychází podle mých propočtů a výpočtů na 10200,- s daní a poštou.

takže doplatek na 1ks vychází na 8810,-

pokusím se faktury do zítřka rozeslat

Odesláno
konečná cena vychází podle mých propočtů a výpočtů na 10200,- s daní a poštou.

takže doplatek na 1ks vychází na 8810,-

pokusím se faktury do zítřka rozeslat

Faktury rozesli, ale posli mi rovnou ty hodinky - jsem nervozni jak panna pred...... :thumbsup_anim:

Odesláno

Díky bohu podařilo se mi získat jeden kousek,byl by někdo ze znalých tak laskav a stručně popsal prakticky jak se používala kompasová stupnice díky za vysvětlení Conrad

Odesláno
Díky bohu podařilo se mi získat jeden kousek,byl by někdo ze znalých tak laskav a stručně popsal prakticky jak se používala kompasová stupnice díky za vysvětlení Conrad

tahla stará skautské moudrost to asi nebude

Namíříme malou (tedy hodinovou) ručičku hodinek k Slunci.Úhel, který ručička svírá s dvanáctkou na ciferníku, rozpůlíme myšlenou přímkou nebo třeba i rovným stéblem, jež na hodinky přiložíme. Směr, který přímka či stéblo ukazuje, vede mezi Sluncem a dvanáctkou k jihu, na opačnou stranu pak k severu. Pamatujte si: dopoledne půlíme úhel od malé ručičky vlevo, odpoledne vpravo!

Odesláno
všem jsem poslal faktury, hned jak hodinky dorazí dám vědět a budu rozesílat

Nic nedorazilo. Prosím prověřit. :thumbsdown_anim:

Odesláno
Nic nedorazilo. Prosím prověřit. :thumbsdown_anim:

Závada zjištěna, odstraněna, penízky se už koulí směrem k Haviřovu (čili zaplaceno).

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...