Pozorovatel Odesláno 4. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2023 Tak nemohu sice srovnat s prémiovými řemeny, ale ten BINLUN z Amazonu vypadá dosti solidně. Uvidíme, jaká bude jeho životnost. Na první osahání budí dobrý dojem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 13. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2024 Nevíte jestli někdo z místních borců zvládá řemeny na Cartier? Mám v plánu manželce koupit Santos Dumont Small a samozřejmě tam ti kulišáci mají svůj systém přichycení k pouzdru, kterej mi teda přijde primitivní - kus plastu/plechu a rychlostěžejka. Umí to třeba Delugs a dalších pár borců v SNG, ale samozřejmě kdyby byla možnost, klidně bych to raději vyřešil s místníma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 13. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2024 před 18 minutami, ragu napsal: Nevíte jestli někdo z místních borců zvládá řemeny na Cartier? Mám v plánu manželce koupit Santos Dumont Small a samozřejmě tam ti kulišáci mají svůj systém přichycení k pouzdru, kterej mi teda přijde primitivní - kus plastu/plechu a rychlostěžejka. Umí to třeba Delugs a dalších pár borců v SNG, ale samozřejmě kdyby byla možnost, klidně bych to raději vyřešil s místníma. Na dumonty by měl jít i řemen s klasickou stěžejkou, jen to pak nevypadá tak dobře. (random foto z netu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 13. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2024 No jasně. Já bych právě chtěl aby to šlo až k pouzdru no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JorgeJay Odesláno 2. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2024 Mate někdo zkušenost s kvalitou rubber strapu od Delugs? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 10. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2024 Právě jsem tady objednal gumu na LHC, tak jsem zvědav. https://www.helvetus.com Nechtělo se mi dávat čtyři litry za originál, ale taky jsem nechtěl úplně to nejlevnější z Číny (i když ono se tam stejně asi nakonec vyrábí všechno....). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 10. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2024 Já mám celkem fajn zkušenost s unclestraps.com a cnswatchbands.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 19. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2024 V 10. 7. 2024 v 9:01, Pozorovatel napsal: Právě jsem tady objednal gumu na LHC, tak jsem zvědav. https://www.helvetus.com Nechtělo se mi dávat čtyři litry za originál, ale taky jsem nechtěl úplně to nejlevnější z Číny (i když ono se tam stejně asi nakonec vyrábí všechno....). Tak guma dnes dorazila. Bohužel je to typická Čína.... Obchod se tváří jako švýcarský, zásilka přišla z Holandska a do něj se dostala z Číny To jsem si to mohl rovnou objednat z Amazonu Dobrá zpráva je, že ta guma tomu fak sedí úplně nejvíc Špatná zpráva je, že kvalita té gumy (hlavně tedy spony) mě moc neuspokojila Chvíli to ponosím a pak asi objednám originál. Ty hodinky si to zaslouží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 19. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2024 Jo a poslali k tomu i nástroj a stěžejky, které jsem pochopitelně nepoužil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 26. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2024 Tak ta čínská napodobenina už skončila v koši.... Neměl jsem v to důvěru, když jsem šel s hodinkami do vody. Teď chci ještě vyzkoušet tropik od StrapHabit. https://straphabit.com/products/tropical-retro-style-rubber-quick-release-watch-straps?variant=42874101891225 Na internetu jsem našel pozitivní reakce, tak uvidíme. Je to taková alternativa k Barton Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 28. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2024 tropik ber od Wolbrook a budeš spokojný . https://wolbrook.com/collections/tropic-rubber-straps Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 28. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2024 Akorát tam nevidím 21mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SadClown Odesláno 28. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2024 (upraveno) Všechno je 20 mm. Škoda Upraveno 28. července 2024 uživatelem SadClown Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tarmi Odesláno 26. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2024 Obdařen tenoučkým zápěstím bych uvítal nějaký (e)shop, kde by bylo na výběr také ze zkrácených délek, abych neměl řemen omotaný kolem celé ruky. Existuje někde taková kategorie nebo mám smůlu a musím sledovat rozměry jednotlivých řemenů, pokud jsou vůbec uvedeny? Vždy zahlédnu jen opačnou kategorii, prodloužené verze. Jde mi jak o kožené, tak gumu... Díky za jakýkoliv tip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 26. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2024 Pokud jde o kůži, nech si je ušít na míru od zdejších mistrů. Nebudeš litovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tarmi Odesláno 26. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2024 To mě napadlo, že kůži bych mohl řešit takto, ale třeba někde existuje obchod, který tuto kategorii má napříč materiály a typy řemenů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmrzlinar Odesláno 29. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2024 V 26. 9. 2024 v 18:51, tarmi napsal: To mě napadlo, že kůži bych mohl řešit takto, ale třeba někde existuje obchod, který tuto kategorii má napříč materiály a typy řemenů. Kůže tady: https://cnswatchbands.com/shop-by-size/short-watch-straps/ 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcel Odesláno 6. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2024 Ja mám par remienkov z Delugs a musím povedať, že za tú cenu som trošku sklamaný. Asi by som už nešiel do týchto "prémiových", nevidím v tom zmysel ked iné brandy ponúkaju podobnú kvalitu za tretinovú cenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lefty Odesláno 13. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna Potřebuju dokoupit pár (lepších) kožených řemenů, poradíte, kde dneska nakupovat? Kdysi jsem nakupoval v strapshopu, jsou pořád špička? A která značka z nabízených je podle vás est? Kdysi šel koupit jenom Hirsch a Rios, ale nabídka dnes asi bude širší Díky za trpělivost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 13. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna Na strapshop je porad naprosty spoleh. Delivery nekdy i druhy den. Hirsch a Rios jsou stale moje volba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se