Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 3 týdnech...
Odesláno

Svoje Ecodrivy mám 15 let, nosím pravidelně cca co 3 dny, ale občas zůstanou v šuplíku déle a zastavily se asi 1x po dovolené, na kterou jsem je nebral. Jinak jen občas nechám na slunku na pár hodin. Zatím výměnu článku neplanuji.

• po 4 týdnech...
Odesláno

Prispejem aj ja svojou story / skusenostou.

Moje prve eco-drive som zdedil / obdrzal kompletne podbite (museli sa nabijat cca 4 dni) asi v 2010tom od svagra, ktory ich uz nejaky rok dva nenosil. Ako dlho ich predtym mal, netusim, ale bolo to minimalne 5 rokov. Doteraz mi idu, a priebezne sa mi stane ze si ich este dam. Boli to moje daily po dlhu dobu a stale slapu. Je pravda ze sa mi nenabiju na plnu kapacitu (rucicka neukaze na max nikdy) uz asi poslednych 7 rokov, ale okrem obmedzenej max kapacity idu stale jak maju, ziadne problemy s presnostou alebo zeby sa rychlo vybili (mam ich v presklennej krabicne normalne v miestnosti takze nejake extra priame slnko na ne nesvieti a nemaju problem. Takze radovo 15-20 rokov uplna pohoda.

• po 3 týdnech...
Odesláno

Mna by zaujimalo, ze ak ma predajca na sklade eco drive hodinky, ktorych predaj uz bol oficialne davnejsie ukončený a je teda mozne, ze tam ma viacrocne skladové zásoby (3-4 roky), tak vlastne si kupou takych hodiniek skracujem ich použitie o nejake roky.

Odesláno
před 2 hodinami, Peka napsal:

Mna by zaujimalo, ze ak ma predajca na sklade eco drive hodinky, ktorych predaj uz bol oficialne davnejsie ukončený a je teda mozne, ze tam ma viacrocne skladové zásoby (3-4 roky), tak vlastne si kupou takych hodiniek skracujem ich použitie o nejake roky.

jde ti o to, že limitujícím faktorem životnosti celého systému u hodinek typu Eco-Drive je akumulátor, který začne ztrácet kapacitu ?

Ano, funkčnost celku je ovlivněna nejslabším článkem, i když ne dramaticky.

Odesláno (upraveno)

Ak kupim tovar, kde je garancia napr. 10 rokov fungovania zakladneho clanku od jeho vyroby, ale z toho 4 roky trci tento tovar za vykladom, tak kupujem vlastne uz len 6 rocnu garanciu. Ale mozno sa mylim a vsetko je ok.

Upraveno uživatelem Peka
Odesláno (upraveno)

Tak Promaster Marine Eco-Drive uz citizen nebude vyrabat? Myslim tu quartzovu "fugu". Bude tam nejaka alternativa?

Upraveno uživatelem Peka
  • po měsíci...
Odesláno

Zdravím, je veliký rozdíl mezi strojky E101 a J810? Jediné co jsem našel, že 101 je základní řada a 810 je prémiovější. Bude mezi nimi rozdíl v životnosti?

Odesláno

J800/810 (daydate/date) je novější s větší dobou chodu na plné nabitíí. 8 měsíců proti 6 měsícům u E101. Souvisí s tím ale i rozdílný čas, potřebný na plné nabití.
E101 se nabije za 11 hodin, kdežto J800 potřebuje 30 hodin přímého slunečního svitu.

Odesláno (upraveno)

Rozhoduji se mezi BM8476-23EE a AW1575-08E. Takže je to vlastně jen o designu a malinko rozdílných vnitřnostech? Přesnost a životnost bude asi stejná, že?

Upraveno uživatelem otilrak

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...